![]() |
#1 |
![]() CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, katıldığı bir panelde "Bakın ben bu Aziz Nesin'e çok kızıyorum. 'Toplumda yüzde 60 aptal var' demişti. Yüzde 30 falan deseydi hiç olmazsa demokrasi kurtulurdu. Baksanıza yüzde 58 'evet' çıktı. Evet oyları yüzde 58'de kaldı, yüzde 2 yanılma payı var Aziz Nesin'in" dedi.
Referandumdan sonra Başbakan Erdoğan'ın yaptığı konuşmayı da eleştiren Genç, "Tayyip Erdoğan çıktı sanki böyle herkesi seven, herkesi kucaklayan, demokrat bir kişiliği ile konuşma yaptı. Külliyen yalan. Şimdi neymiş yüzde 42'nin korkusunu giderecekmiş. Biz de yuttuk! Tayyip-Gül Türkiye'yi karanlık bir rejime götürüyor. Ama bu hevesleri kursaklarında kalacak, sizlerin oyları ileCHPiktidara gelecek" şeklinde konuştu.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() 7239 oy almış adamı meclise vekil diye yollarsan olacağı budur...
seviyeye bak... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() Hazmetmek için bire bir... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() reyiz bunları soda hazmetmiyor artık
![]() ![]() kesin çözüm... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() büyük boyu lazım aslında...
kamere bu sinek vızıltısı gibi gelir yaf... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Millete saygı duymayan milletin vekili..
Tuncelide adam kalmamış yıllardır aynı vekil hala mecliste...zerre miskal değeri yok gözümde...kaç yıldır inançlı kişilerin ülkeyi idare etmesini hazmademeyen hep dış kapının dış mandalı olan şahsiyetsiz adamalar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bu adamın millet vekili olması ayrı bi komedi (: yaptığı konuşmlarda öyle..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Beyni olmayan bu adam beyin kanaması geçirmişti sözde.
''Geçmiş olsun'' yazmıştım. Dövün beni,linç edin,küfredin bana ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() Bitir beni Kemal... Beni bertaraf et... Bana yazık et... yazmış o aklıma geldi valla kahkaha attım he... |
||
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Ha okudum onu
![]() Adam resmen dalga geçiyor ha,seviyorum onu ![]() ÇGHB da hıyarlı babanın karısı da diyordu ''kötü söz söyle bana kazım küfret bana kötü söz söyle'' diye ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|