![]() |
#1 |
![]() Datça Hava Radar Mevzii Komutanlığı'nda gece yarısı çıkan kavgada 2 asker, bir başka askerin silahından çıkan kurşunlarla hayatını kaybetti.
Olay, gece saat 01.40 sıralarında, Datça ilçe merkezine 5 kilometre uzaklıktaki, Knidos Antik Kenti yolu üzerinde bulunan 107 No'lu Datça Hava Radar Mevzii Komutanlığı'nda meydana geldi. Üç er arasında nöbet sırasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. İki asker, bir başka askerin silahından çıkan kurşunlarla hayatını kaybetti. islamigündem
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Vay anasını olaya bak.
Bizim orda da dipçikle kafasına vurmuştu,hemde bizim bölük,hemde en üst devreydim,hemde nöbete giderken,hem de silah doluyken ![]() Silahla şaka olmaz! Yazık etmişler birbirine,çok yazık. Datça nere ? |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() acaba demekten kendimi alamıyorum...
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() yandılar...
şimdi devlet malına zarar vermekten yatarlar dı.. diyecem ama ölü adamlar... yazık ki ne yazık... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bazı üst devrelerin havasından geçilmiyor ve bazen iyice çekilmez olabiliyorlar..
Zaten askerlik sıkıntılı bir dönem birde bunlar olunca askere cinnet geçirebilir.. Üst devrelerin kulağına küpe olsun bu olay ne de olsa asker eli kolu bağlı bir halt yapamaz diyerek üstüne gitmesinler sonra görürler anyayı konyayı Allah rahmet eylesin... Ben bu haberi iki üst devresiyle kavga eden bir erin koğuşa girip g3 ile ikisini de öldürdüğü şeklin de okudum bu haber de farklı verilmiş.. Konu depare tarafından (10-06-2010 Saat 18:33 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|