![]() |
#11 |
![]() yabancılar arasında tipe göre oy veren çok sayıda seçmen var, o yüzden öyle söyledim, yoksa ben asla tipe bakmam. Putin pek tanınmamasına rağmen Ruslar tarafından sırf "karizmatik" bulunduğu için devlet başkanı oldu.
ahmet gerekli açıklamayı yaptı, seçim sistemini anlattı. avusturyada ki mevcut seçim sisteminin tiple bir alakası yok. umarım kazanır ![]() bu arada tip demişken ülkemizde de örnekler var. AK Parti içerisinde siyasi donanımı en iyi olan kişi Erdoğan mıdır? duruşu, beden dili, tavırları ve karizmasıyla halkın beğenisini kazandığı için Başbakanlık yapıyor Erdoğanımız. aynı şekilde Recai Kutan'ın konuşmasını hiç dinlediniz mi? çok bilgili, kültürlü, siyasi donanımı iyi bir lider. Fakat tipten kaybediyor ![]() ![]() Konu Beylerbeyi tarafından (10-06-2010 Saat 21:59 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
Abi ne bileyim ilk yorum olarak onu görünce fevri davrandim sahsi görüsünüz diye düsündüm af edersiniz. Tabi ki bu derece yüksek konumdaki insanlarin belli bir durusu olmasi gerekiyor. Misal Basbakanimiz Erdoganin durusunla bir Kilicdaroglunun durusunu kiyaslastirirsam Kilictaroglu eksi derecelere düser gerek karizma konusunda gerekse diger tüm faktörlerde. Bush ve Obama da oldugu gibi mesela. Belki her ikiside isini ayni derecede iyi yada ayni derecede kötü yapiyor orasini bilemicem ama Obamanin bi durusu var bi karizmasi var. Bush meymenetsiniz tekiydi halen öyle. (Sahsi fikrim) Avusturya ya gelince ben hic bir politikacinin siyasetcinin karizmatik oldugunu yada etkilyeci bir durusu oldugunu sempatik oldugunu söyleyemicem. Ne bir Häupl ne bir Pröll ne bir baskasi. Mesela Tayyip baba konustugu zaman ' aa du bakayim ne diyo ' diye dikkatimi ona cekerim. Ama bi avusturyaliyi gördügüm zaman tvde ' aman ne diyo bu be ' diyerek kanal atlarim cünkü öyle ciddi bir duruslari yok benim gözümde. Söylediklerinizde haklsiniz. Ama dedigim gibi ilk yorum oydu ve söz konusu bir bayan üstelik tesettürlü bir bayan olunca birden rengim soldu yani : ) Velhasil lafi uzatmayim ne demek istediginizi anladim sizde beni anlamisinizdir insaAllah. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|