![]() |
#1 |
![]() Mustafa İslamoğlu: Bu Sizin Eseriniz
Mustafa İslamoğlu, Nisan ayının son Cuma Hutbesinde Siirt'te Yaşanan Tecavüz Olayı Ve Toplumsal Yozlaşma Hakkında Konuşmuş ve Milletin Ahlakına Kastedenlerin Zihniyetini İfşa Etmişti ![]() Medyanın ahkasızlığı ilk ilke edindiği ülkemizde artık tecavüz haberlerinin önünü alın alabilirseniz... Son olarak Fatmagül'ün Suçu Ne ismiyle Kanal D'de yayınlanan akılalmaz görüntüler büyük tepki çekmişti. Ama bunların nasıl bilinçli bir zihinsel arka plan tarafından hazırlandığını İslamoğlu anlattı. İslamoğlu Hoca kesintisiz eğitimden başlayarak bu ifsat hareketine karşı ne yapılmasını gerektiğini şu sözlerle anlattı... Toplumsal yozlaşmanın gerçekleşmesini medyanın istediğini, toplumsal ve kurumsal saldırıya bireysel savunmanın yeterli olmayacağını toplumsal ve kurumsal savunma gerektiğini bunun da İslam cemaati ile mümkün olacağını belirti. Mustafa İslamoğlu Kesintisiz Eğitim / Şeytanın AKlına Gelmez Dizi Filmlerinizde Zinanın Propagandaısnı Yaptınız Timsah Gözyaşı Döküyorlar Toplumsal Saldırıya Bireysel Savunma Sökmez
![]() Konu Üç mevsim tarafından (10-07-2010 Saat 02:46 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hocamin agzina saglik ne guzel ifade etmis gercekleri...
paylasim icin tesekkurler... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İslamoğlu hocanın bu yönünü çok seviyorum...
İslam tarihine çok hakim olduğu gibi yaşadığı dönemin sorunlarınada çok hakim...Sorunları ve çözüm yollarını açık yüreklilikle dile getirebiliyor... 1996 da siyaset meydanında o dönemin koşulları hakında muhteşem konuşmuştu... Şimdi bunlara bakıyorum günümüzün sorunlarına dair tespitleride muhteşem... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İslamoğlu: Eliniz Ne Geziyor Pisliğin İçinde ?
Mustafa İslamoğlu bir başka hutbesinde yine televizyonlarda yayınlanan ahlaksızlığı ve zinayı işleyen dizilere işaret ediyor. Müslümanların sınırı olması gerektiğini belirten İslamoğlu, "o görüntülere bakmayın" dedi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Derleme için İslami Gündem.Com' a teşekkürler...
Zannediyorum dailymotion'dan kaynaklanan bir yavaşlık var düzelince bu videoların mutlaka izlenmesini tavsiye ediyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ozgun desene bastan kardesim...
burda cirpiniyorum videoyu izlemek icin... |
|
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ahlak, aşkı memnu, fatmagülü suçu ne, hutbe, kanal d, mustafa islamoğlu, tecavüz, zina |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|