![]() |
#11 |
![]() milli görüş hareketi 3 . defa böyle talat halmanın buyurduğu gibi milli görüş 2 ye dedi ak parti böldü 3 e dedi numan böldü .siyonist bir yazarda üzerine beton dökülmeli diye bu olaylarla ilgili analiz yapıyor.benim anlamdığım %2,5 alan bir partiyle b8u kadar neden uğraşıyorlar .yüzde onun üzerinde olanlar veya başka partiler değilde neden milli görüş hayret edilecek durum.başkanlığa gelince benim tahminim ilyas töngüş.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Hoca bence işi garantiye alır üçüncü bir bölünmeyi engellemek sorunu kökten çözmek için oğlu Fatih Erbakan ı aday olarak gösterir
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() fATİH eRBAKAN OLMAZ İSE....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Olmadı akıncı.
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() niye yav...
valla kimi görsem ya bunu yada agd başkanı ilyas beyi diyor... |
|
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() Alıntı:
haci mete hoca nin yasi genc her an partiyi terkedip, yeni hareket kurabilir o acidan hocaya sadik ve 70 yas üstü birisi olmalidir.. adaylarim oguzhan asiltürk, sevket kazan, temel karamollaoglu, ahmet tekdal, yasin hatipoglu.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() bu kayyum başkanı kamalakı isteyen bile gördüm abi...
|
|
![]() |
![]() |
#20 |
![]() aslinda hepsinden daha iyidir kamalak rp nin kapatilmasinda savunmayida o hazirlamisti gerci o davada savunmayi degil kamalak, krali hazirlasa parti kapacakdida.. en azindan bu saydigim isimlerden daha iyi yapar gerci ben en fazla recai kutani seviyorum bir insan bu kadarmi naif, kibar ve mütevazi olsun.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
|
|