10-13-2010, 19:13 | #1 |
Saadet Partisi'nde istifalar sürüyor
Saadet Partisi Gümüşhane İl Başkanı Niyazi Karagül, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Karagül kendisiyle birlikte, Kürtün ilçe başkanı Mehmet Yılmaz, Köse ilçe başkanı Ednail Kurt, Torul ilçe başkanı Ahmet Çubukçu, da istifa etti.
Karagül kendisiyle birlikte, Kürtün ilçe başkanı Mehmet Yılmaz, Köse ilçe başkanı Ednail Kurt, Torul ilçe başkanı Ahmet Çubukçu, 9 il, 4 merkez ilçe yönetim kurulu üyesi ile 3 parti üyesinin istifa ettiğini söyledi. İstifa dilekçesini genel merkeze ulaştırdığını bildiren Karagül, ''1984 yılından beri bu davanın partilerinde il başkanlıkları ve üst kademe görevleri yaptığım bu süreçte nice dostluklar gördüm, dostlarıma teşekkür ediyorum. Türlü sıkıntı ve üzüntüler çektik, cezaevlerinde günler saydık. Doyumsuz sevinç ve hüzünleri hep birlikte paylaştık. Bu süreçlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi. Karagül, bundan sonraki süreçte Numan Kurtulmuş ile birlikte olacaklarını da sözlerine ekledi. AA http://www.haber7.com/haber/20101013/Saadet-Partisinde-istifalar-suruyor.php
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-13-2010, 19:50 | #2 |
bu tür haberleri yazanları oya akgönence havale ediyorum
yok öyle birşey kardeşim nerden uyduruyorsunuz der gibi açıklamaları varda o yüzden |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|