![]() |
#1 |
![]() Hindistan'ın en zengini, dünyanın dördüncü zengini Mukesh Ambani, dünyanın en pahalı evini yaptırdı. Evin değerinin 1 milyar dolar olduğu belirtiliyor.
Forbes'in haberine göre, Reliance Industries'in Başkanı Ambani, 27 katlı gökdelen ev ''Antila''ya, bu ay taşınmayı planlıyor. The Telegraph'a göre, evin değeri 630 milyon sterlin yani 1 milyar dolar. Daha önce Forbes, dünyanın en pahalı evinin Candy Spelling'in Beverly Hills'deki malikanesi olduğunu ve değerinin 150 milyon dolar olduğunu bildirmişti. Ambani'nin evini, ABD'li mimarlık şirketi Perkins Will and Hirsch Bedner Associates tasarladı. Dokuz asansörlü evde,sağlıkkulübü, jimnastik salonu, dans stüdyosu, balo salonu, konuk odaları, çok sayıda dinlenme odası, 50 kişilik sinema salonu, katlarda bahçeler, 3 adet helikopter pisti ve 160 araçlık kapalı otopark bulunuyor. Ambani'nin gökdelen evine, eşi, 3 çocuğu ve 600 çalışanıyla taşınması bekleniyor. Forbes'in dünyanın en zenginleri listesinde, dördüncü sırada yer alan 52 yaşındaki Ambani'nin 29 milyar dolar serveti bulunuyor. Ambani'nin sahibi olduğu şirketler petrokimya, petrol vedoğalgazsektörlerinde yer alıyor. Başkanlığını da üstlendiği Reliance Industries, Hindistan'ın en değerli şirketi konumunda bulunuyor AA ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Yok artık
![]() Bu evi görmek istiyorum Atilla ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Evet resmini görmek gerek gözümde canlanmadı
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Üstad Sagopa Kajmer 'Kendim İçin' adlı muhteşem şarkısında der ki;
''Herkez Birgün Soğuyacak Bu Fani Gidici Hayattan Bütün Bedenler Soğuyacaktır, Elbet Yavaştan Kıyamet Toplantısında Ölecek Haramiler Telaştan Ne EV Ne PUL Ne ÇUL Ne Bir KUL Geride Kalacak Dünyadan'' ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() film yönetmeni olsaydım bu kadına korku filmlerinde oynaması için başrol teklif ederdim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() İSTEK ÜZERİNE AKPARTİ FORUM İÇİN ÖZEL OLARAK ARAŞTIRIP BULDUĞUM DÜNYA'NIN EN PAHALI EVİNİN RESİMLERİ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu M.Atilla tarafından (10-15-2010 Saat 19:10 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ![]() evden çok lokantaya benziyor. o kadar masa ve sandalyenin ne gereği var ya |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Ev değil kibu otel resmen
![]() 600 çalışanın arasına karışmak lazım :p Elimden 1-2 tabak tutsam farke tmezler bile ![]() Vay canına yaw. Üstad Sagopa 'Bir Pesimistin Gözyaşları' adlı harika şarkısında der ki; ''yoksulluk korkusuyla ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü, çevirdim yüzümü..'' ''kimisi küfretti Yaradan'a, zülmetti kendine, hükmetti paraya, çoğuna paralar sıktı kurşunu yaralar açtı durumu battı. '' ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|