![]() |
#1 |
![]() Kürt şarkıcı Şivan Perver'in sahnede sazının kırıldığı görüntüler 7 yıl sonra internete düştü. Başbakan Erdoğan’ın kimi konuşmalarında ismini andığı Kürt şarkıcı Şivan Perver Avrupa’da bir Nevroz etkinliğinde verdiği konserde neye uğradığını şaşırdı. Bir dönem terör örgütü PKK’nın kara listesinde de bulunan Şivan Perver, örgüt üyelerinin saldırısına uğradı. Ünlü şarkıcının, sahnede elinden bağlaması alınıp kırılırken, iki gurup arasında da yumruklar havada uçuştu. ![]() en son haber
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Şivan Perwerin orkestra eşliğinde ezan okuduğu videoya denk geldim demin .
http://videonuz.ensonhaber.com/izle/...wer-ezan-okudu Ezanın orkestra eşliğinde okunamıyacağını okumanında büyük yanlış olacağını vede çok tepki görecebileceğini bilmiyormu ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bu videoyla ilgili yapacağın yorum bumu?
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() adam istediğini diyebiliri kardeşim(:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Yesinler biribirini köpekler.
İlk videoya bakın,arkada bilmem ne bir paçavra var sol tarafta. Ortada,silah tutar gibi bir paçavra daha var. Ezan okuduğu videoya bakmadım ama eğer doğruysa,kıvırcık alide gözüküyor orada,çağdaşlıklarını ırklarını dillerini dillerini artık he neyleri varsa tüm saz ekipleriyle ve ölüleriyle dirileriyle birlikte geldikleri yere kadar yolları var her birinin. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() hüdaverdi adam pkknın infaz listesinde yav...
Hala boykot uyguluyorlar bu adama... kürt olmak kürtçe şarkı söylemek köpeklikmi oluyor... |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Yok hacı ezanı okumasına kabardım ben.
Hem sahne arkasında da paçavra var. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 | |||||||
![]() Alıntı:
Almanya Düseldof
Şivan Perwer, PKK'nın Paris'teki konserinde TERÖR örgütü PKK'nın Fransa'daki yandaşları örgütün 31'inci yıldönümü etkinlikler kapsamında başkent Paris'te konser düzenledi. Yaklaşık 2 bin 500 kişinin katıldığı gecede Avrupa'da yaşayan Kürt sanatçı Şivan Perwer de konser verdi. Rungis La Fraternelle semtindeki konserde Türkiye'ye yönelik siyasi mesajlar içeren poster ve afişler ile teröristbaşı Abdullah Öcalan ve PKK'yı simgeleyen bezler dikkat çekti. Gecede PKK'ya ait resim ve videolar, konser salonuna kurulan dev ekran aracılıyla, izlettirildi. Konserde halk oyunları ve rap müzik gösterilerinin ardından, konser veren Şivan Perwer, “Analar ağlamasın” derken uzun süre alkışladı. Fransız polisi gece nedenilme önlem almadı. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/13013912.asp
Konu EZEL tarafından (10-14-2010 Saat 15:53 ) değiştirilmiştir.. |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|