08-21-2010, 00:08 | #1 |
Kılıçdaroğlu SSK'dayken Neler Neler Yapmış
Gökçek'in intikamı acı oldu Siyaset dünyası son günlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ortaya çıkardığı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Balıkkesir'in Pelitköy Beldesi'ndeki “havuzlu villası” konusunu tartışıyor. 2008'de bir özel TV'de karşı karşıya gelen ikilinin tartışmasının ardından Gökçe yeni hamlesiyle Kılıçdaroğlu'na karşı büyük bir üstünlük de kurmuş oldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Kılıçdaroğlu'nun havuzlu villasını ispat etmesinden sonra devamını da getireceği öğrenildi. Gökçek dün, 24'teki canlı yayında Kılıçdaroğlu hakkında şu iddialarda bulundu:HAVUZU BÜYÜK: Kılıçdaroğlu ‘havuzlu villa' üzerinden Başbakan'a yüklendi ama havuzlu villası olduğunu ispat ettim. Üstelik Başbakan'ın çocuklarının oturduğu sitede 22 eve bir havuz düşüyor. Kılıçdaroğlu'nun sitesinde 19 eve bir havuz düşüyor. Başbakan'ın havuzu 11'e 5 metre. Kılıçdaroğlu'nun havuzu 19'a 6 metre. OĞULA USÜLSÜZ SİGORTA: Kılıçdaroğlu 97'de Müsteşar yardımcısıyken oğlu Kerem'i 14 yaşındayken erken emekli olabilsin diye çalışmıyorken çalıştı gösterdi. 10 AYLIK TORUN REKLAMCI: 10 aylık torununu reklam şirketine 2008'de çıkan SGK yasasından bir gün önce iki günlüğüne sigorta yaptırdı. HAK ETMEDEN EMEKLİLİK: Bütün bunlar haksız yere 18 yıl erken emekli olup maaş alabilmeleri demek. Babaları SSK Genel Müdürlüğü yaptığı için tekniği biliyor ve kendi yaptırdı. KIZINA SINAVSIZ İŞ: Kızı Vakıflar Bankası'nda imtihansız olarak işe alındı. Bu kadar iş bekleyen insanın hakkı ne olacak? Kendi kızına olunca torpil yapıyor. PEKİ BUNLAR ETİK Mİ: Bu konular gündeme gelince “etik değil” diyor. Oysa kendisi Mehmet Sevigen'in inşaat işiyle ilgili “etik değil istifa etmeli” demişti. Madem oğlunu, torununu, kızın kayırman etik değil o zaman Sevigen'e yaptığın çağrıdaki gibi sen de istifa et. SSK'YA AKRABA DOLDURDU: Bir taraftan da diyor ki, ben akrabalarımı kayırmayacağım. Kendisi SSK Genel Müdürü olduğu dönemde 70 akrabasını işe aldırdı. Bir sefer genel müdürlük eline geçmiş; torunu, oğlu, kızı, 70 akrabasını abad etmiş. Bi de Başbakan olsa siz görün... ALTI YILDA KAZAN DEĞİŞTİREMEDİ: Seçim kampanyasında “biz bir hastaneyi 2 yılda yaparız” dedi. Kendisinin SSK Genel Müdürü olduğu döneminde SSK Afyon Hastanesinin kalorifer kazanı yenileme işi tam 6 yılda bitirilebilmiş. Başbalan Erdoğan 6 yılda 68 ile doğalgaz götürdü. KILIÇDAROĞLU GİDİCİ: Önder Sav'ın planı var: Hakkı Suha Okay'ı getirecek. Okay'ın kardeşinin uyuşturucu problemi var. O çözülebilirse Okay olcak. Olmazsa Süheyl Batum getirilecek. Plasede iseDeniz Baykalvar. Kılıçdaroğlu kesin gidici ama yerine kimin geleceğini net söyleyemiyorum. ZEYTİNLİK KATLİAMI Kılıçdaroğlu'nun ortaya çıkan havuzlu villasının arsasının, daha önceden zeytinlik olduğu ve villalar için tüm zeytinlerin kesildiği tespit edildi. Halen, villa sahiplerinin talepleri doğrultusunda her villanın bahçesinde birer zeytin ağacı bırakıldı. . Kılıçdaroğlu'nun havuzlu villasının bulunduğu kooperatifte, yaklaşık 10 CHP milletvekilinin de hissesinin yani villasının bulunduğu belirtildi. BAŞKAN'A SORUŞTURMA Kılıçdaroğlu'nun havuzlu villası Pelitköy'de de çeşitli rahatsızlıklara neden oldu. Belde de bulunan diğer kooperatiflerin şikayetleri üzerine, CHP'li Pelitköy Belediye Başkanı Hüseyin Kayacık hakkında Kaymakamlık başta olmak üzere bir çok kurum tarafından soruşturma açıldı. STAR GAZETESİ 13.08.2010
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-24-2010, 22:26 | #2 |
bu karabatak kemalin ssk yı batırmak için ne yapmadığını yazsanız daha kısa bir yazı olurdu herhalde...
|
|
09-01-2010, 12:41 | #3 |
|
|
09-06-2010, 00:30 | #4 |
Yalandaroğlu ve saz ekibi iyi çalışmışlar belli......
|
|
09-06-2010, 05:25 | #5 |
Gökçek Gandi'yi Öyle Bir Suçladı Ki!
Melih Gökçek'den CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na çok sert iddialar geldi: Yasadışı örgüt üyelerini işe aldı... Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasında yeni bir kavganın fitili ateşlendi. Önümüzdeki günlere damgasını vuracak gibi gözüken kavgada,ortaya atılan iddianın sahibi ise Melih Gökçek. Kanaltürk Ankara Temsilcisi Sami Dağdağlıoğlu'nun sunduğu Pazar Politika programına kabarık bir dosyayla gelen Melih Gökçek, Kılıçdaroğlu için yeni iddialar ortaya attı. İşte Dağdağlıoğlu'nun soruları ve Gökçek'in yanıtları... Bu dosyayı kim hazırladı sayın Gökçek? Bu dosya sayın Kılıçdaroğlu'nun avukatlığına soyunduğu Ergenekoncular tarafından 28 Şubat sürecinde Başbakanlık'taki Takip Kurulu tarafından hazırlandı. Bu Ergenekoncular bizler hakkında rapor hazırlayabilirler. Çünkü biz onların görüşlerine ters insan olarak niteleniyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu hakkında öyle bir dosya hazırlamışlar ki insanın tüyleri diken diken oluyor. Bu dosya benim televizyonda anlattığım herşeyi doğruluyor. Kendisi de çıkıp bunun gerçek olmadığını ispatlayabilir değil mi? Ben pek ihtimal vermiyorum ama kendisini savunma hakkı var. Kolay kolay aksini ispat edemeyeceğini düşünüyorum. Ben kendisine 'Sen kendi oğlunu 14 yaşındayken sigortalı gösterdin, torunun 10 aylıkken 2 günlüğüne sigorta yaptırdın' dedim. Bununla ilgili cevap geldi ama... Ben yapmadım damadımla kızım yaptı diye açıklama yaptı. Bana tatmin edici gelmedi. Kızını Emlak Bankası'na imtihansız soktu mu sokmadı mı? Kendisinden cevap geldi mi? Gelmedi. Hastanelerde yapmış olduğu onarımlardaki fiyat farklarını teker teker saydım. Buna da cevap gelmedi. Sayın Yaşar Okuyan'ın ortaya attığı bir iddia vardı. Kılıçdaroğlu zamanında hastanelere alınan cihazlar var. Okuyan'ın iddiasına göre bu cihazlara senede 62 bin dolar para verilmiş. Cevap geldi mi gelmedi... Sayın Kılıçdaroğlu'nun sizin ortaya attığınız iddialarla ilgili 'O kim ben böyle birisini tanımıyorum' diye cevapları var. Tartışmanın kökeninde görülmemiş bir hesabınız var galiba... Evet bana karşı o kelimelere kullandı. Gerçekten beyefendinin kimyası bozuldu. Bu sorulara cevap veremiyor. Bu dürüstlük lafta kalmış. 'Ben Melih Gökçek'i tanımıyorum' derken hafıza kaybına uğramış. Sayın Kılıçdaroğlu yarın sandıkta evet oyu verirse şaşmayalım. Düne kadar gayet iyi tanıyordu. Gökçek'in peşini bırakacağını mı zannetti? Bu yeni iddialar kimler tarafından hazırlanmış bu dosya? 28 Şubat sürecinde Başbakanlık'taki Takip Kurulu tarafından hazırlanmış. Netice itibarıyla o dönemin Ergenekoncuları. Yani Kılıçdaroğlu'nun bugün avukatlığını yaptığı kişiler tarafından hazırlanmış. Önce özetini okuyalım: Adı geçen şahıs Ermeni kökenli olduğu ifade edilmektedir. Gerçek soyadı Karabulut olup daha sonra Kılıçdaroğlu olarak değişmiştir. Kılıçdaroğlu 1992-1998 yılları arasında 10 bine yakın kişiyi SSK'ya memur olarak atamıştır. Bu kişiler Tunceli-Erzincan-Sivas kökenlidir. Kurumu adeta bölücü örgütlerin yuvası haline getirmiştir. Bölücülerin o bölgelerdeki faaliyetlerine zemin hazırlamıştır. Akrabalarından Düzgün ve Gündüz soyadlı kişileri işe almıştır. Kılıçdaroğlu yakını olan Kürt Alevisi müteahhitlere 15 milyon liraya yakın ihale vermiştir. Rotasyon Yönetmeliği'ni çıkararak kurumun başarılı elemanları çıkarak kurumun verimini düşürmüştür. Büyükşehirlerde yüzde 50 eksik Tunceli, Sivas, Amasya'da Alevi kökenli elemanlar alarak yüzde 80'den fazla istihdam yaratmıştır. Bu iddialar çok vahim ve çok ciddi. Kemal Kılıçdaroğlu yolsuzluk ve adam kayırma ile suçlanıyor. Kılıçdaroğlu CHP'li belediyelerde görevli Kürt asıllıları SSK'ya yatay geçişini sağlamıştır. Kılıçdaroğlu'nun göreve başlattığı kimseler PKK, KDP, TKPM'li kişilerdir. |
|
09-06-2010, 16:51 | #6 |
sadece hizmet etmemiş geriye kalan herşeyi yapmış...
|
|
09-06-2010, 16:59 | #7 |
Melih Gökçeğin eline düşene Allah yardım etsin..
Kurtuluşun yok sayın Kılıçtaroğlu...çalışarak verdiğin emeklerin karşılığını vermese olmaz sayın Gökçek...verilen emeğin hiç altında kalamaz...sende bol bol nasiplen bakalım |
|
09-06-2010, 19:03 | #8 |
Başbakanımızdan "Kemal Efendi"ye gönderme!
Bir kere tesadüfen SSK memurluğu verdiler Kemal Efendi'ye her yıl zarar zarar... Kendisi ne diyor iktidara geldiğimizde görürsünüz diyor. Gelemeyeceksin ki iktidara zaten. Bu millet CHP zihniyetini bir daha getirmez. Ağzına bakan sabahına bayram olacak zanneder. son nokta budur |
|
09-06-2010, 19:07 | #9 |
Güzel diyorsunuzda bu herife oy veren seçmenlerin gözü bağlı. Gökcek ne kadar uğraşırsa uğraşsın sadece forum ve birkaç haber sitesinde yer alıyor haber. Haberlerde çıksa bile ben daha etkisini görmedim..
|
|
10-17-2010, 14:57 | #10 |
CHP'lilerin her fırsatta canlı kalkanlığını yaptıkları, her gözaltına alınmalara en akıl almazca tepkileri gösterdikleri, selam gönderdikleri, acındırdıkları, avukatlıklarını yaptıkları ergenekoncular, 1997 yılınca Kılıçdaroğlunu bakın nasıl fişlemiş !
Ben bu fişlemenin % 80'ninin gerçek olduğuna inanıyorum. Özelliklede kırmızı kutu içine aldığım yeri dikkatlice okuyunuz. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|