![]() |
#5 |
![]() suçun sadece diziye atılması doğru değil.
ben izlemedim ama Nazlı Ilıcak tecavüz sahnesinin çok kısa olduğunu söyledi. o dizide bütün herşey tecavüz sahnesi üzerine kurulu. onu göstermezse dizinin bir manası kalmaz. yok eğer bu görüntü toplumda çok büyük infiale yol açacaksa bunu RTÜK ün düşünmesi gerekirdi. sahne geçmiş ve ceza almamışsa dizi de hata yoktur o zaman. millet olarak da biraz sapığızdır. 30-40 yıldır türk filmlerinin tecavüzcüsü "tecavüzcü Coşkun" u nerdeyse milli kahraman haline getirmedik mi? onun çektiği tecavüz sahneleri günümüzdeki bazı dizilerdeki edep dışı sahnelerinden çok daha vahim sonuçlar doğurabilecek nitelikte. 2 gün önce kadına tecavüz eden bir sapık serbest bırakılmış. tecavüz etmek ülkemizde devlet tarafından da "doğal" karşılanıyor demekki. insanlar tecavüz etmeye teşvik ediliyor. yasaların caydırıcılığı yok. ekmek çalan 12 yıl hapis yatarken milyon dolarlık yolsuzluk yapanlar, tecavüz edenler, kedinin başını ezerek öldürenler baş tacı yapılıyor ülkemizde. barbar insanlar topluluğuyuz. bazen afrikalı cahillerle aramızda çok fazla bir fark göremiyorum ve bu durum midemi bulandırıyor. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|