AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 10-30-2010, 15:36   #1
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
Exclamation Başbakanımı 0/58 Davet ediyorum
0/58 refarandumda oy alındı Hamd olsun Rabbime...
Ancak Canımdan çok sevdiğim..Dünya Lideri ve bulunmaz Kahraman Başbakanıma Öz eleştiride bulunmak yada basit bir olsamda ummadığın Taş..Baş yarar misali bende nacizane bir öneride teklifte bulunacağım...
Sayın başbakanım refarandumdan sonra güzel mesajlar verdiniz eyvallah..ama son günlerde refarandumda hayır verenlere ilgi duymağa ve bunlar neden hayır dedi bunları kazanalım demeğe gayret ediyorsunuz bunada eyvallah..Ancak size oy veren yuzde elli sekiz ne için verdi...?
siz zannediyormusunuzki uzde kırk ıkı hayır diyenler ak parti güzel hizmet yapar ve onların istekleri doğrultusunda çalışınca hayırcılarda evetçilere katılır diye...? Katılazlar başbakanım..onların çoğunluğu kemikleşmiş sabitleşmiş ve asla bize oy vermeyecek insanlardır tabiki onlara hizmet ediniz edeceksiniz ve mecburuz çünki biz türkiyeyiz ve siz 73 milyonun başbakanısınız...ama bende kul ahmet olarak size ayna tutmak istedim ve yuzde elli sekizi hatırlatmak ve bu yuzde elli sekin neden evet dedi ve ne istiyorlar diye asıl onuda incelemenizi araştırmanızı istiyorum ve bekliyorum..

8 Yıl oldu..zafer üstüne zafer kazandık..belediyelerden genel seçimlerine cumhur başkanlığından her kademeye kadar bir çok balşarı elde ettik ama hala biz istediğimizi elde edemedik..
Türban konusunda CHp kıvırdı..bunu sizde bizde zaten biliyorduk..bildiğimiz halde bunu grup başkanları ile devreye soktuk ancak chp nın kıvırmasını adeta fırsat bilmiş gibi sizde seçim sonuna ertelediniz..ne için daha güçlü gelelim ve şimdi germeyeli ülkemi diye..ama bizlerinde heralde solcular hayırcılar kadar hakkımız yokmu..? ben bu sorunu aşacağınızı ve başaracağınızı bütün kalbimle yureğimle inanıyorum ancak sabrımız kalmıyor bu konuda..
Kızım sebahat ermiş..NEVŞEHİR İMAM HATİP LİSESİNDE okuyor ve milli güvenli dersi diye bir ders varmış..ben bilmiyordum çünki benim zamanımda yoktu..din dersi zorunlu değil milli güvenlik zorunlu ve bu derse subay katılıyor ve bu subay o derste Baş örtüleri çıkarttırıyor...Bu konulara artık eğiliniz..biliyorum işiniz çok zor ama artık iktidar değil muktedir olalım allah rızası için..eğer sizi azıcık tanımasam bende diyeceğimki bu sefre başbakanımda baş örtüsünü kullandı diyeceğim ama dilim varmıyor çünki sizden asla beklemiyorum böyle şeyleri..sadece yuzde elli sekizi araştırmanızı talep ediyorum.bunlar neden evet dedi..benden ne istiyor diye bir araştırın doğruyu göreceksiniz..yoksa Aleviden çağdaştan Atatükçülükçülerden bize oy gelmez...zannetmeyin gelir diye..asla ve kat a gelmezzzz.. sizden ricam artık kendinize oy verenlere dönün ve o doğrultuda kararlar almanızdır...ALLAH Her işinizde Yar ve Yardımcınız olsun..her duamda varsınız..sizi çok seviyorum ve bu yüzden yazdım...
saygılarımla..

Konu ahmetermiş tarafından (10-30-2010 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir..
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-30-2010, 15:44   #2
Kullanıcı Adı
unnamed
doğru bir yaklaşım abi...
bu konuda bizim hatalarımız gerçekten çok fazla...
elbet ki kazanalım ama bunları kazanmaya çalışırken %58'i unutmamayada gayret edelim...
verenleri çoğu zaten dediğiniz gibi kemikleşmiş jön türk zihniyetli adamlar...
ne kadar kazanılabilme umudu var, orasıda aşikar..
sn. Başbakanımıza burada duyrulur...
Alt 10-30-2010, 16:14   #3
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
Bizde bir tabir vadır..Tosyaya Pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım diye...yani biz yude kırk ikinin peşine düşerken yuzde elli sekizi kaybetmeyelim.. Yüzde elli sekiz bize her zaman lazım..
Teşekkur ederim güzel yorumunuz için..
Alt 10-30-2010, 16:30   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Başbakan 'evet' diyenlerin içinde başka partililerin olduğunu,ak parti karşıtı olup yinede evet diyenlerin,'yetmez ama evet' diyenlerin olduğunun bilincinde,bunu referandumdan sonraki konuşmasında dile getirdi.Hayırcıların üstüne daha fazla yoğunlaşmak lazım elbet.Evetçielrin diğer taleplerini ve beklentileri üzerinde de yoğunlaşıyordur,işi bunu gerektiriyor çünkü.'Cepte var %58' diyecek bir kişiliğe sahip değil başbakanımız,zaten hepsi ak partili değil.

Örtünün seçim sonrasına ertelenmesi bilmem doğru oldumu bunu seçimde anlıcaz elbet ama eminim seçim sonrası %100 çözülecektir bu sorun,aksi halde chpnin durumuna düşüleceği için büyük oy kayıpları yaşanacaktır.

Şuan çözülmesi gereken şu,bazı üniler alıyor bazıları almıyor.
Bu nasıl oluyor anlamıyorm.Kimisi yasağı gösteriyor,kimisi yasak yok diyor.
Alanlarda sorun yaşanmıyor,sorunu yaşatan öğretim üyeleri ve rektörler,bunlar için de bir çözüm yolu arayıp ünilerden defolmaları sağlanmalı.Uludağ ünisinde öğretim üyeleri ders yapmamaya başlamış rektöründe desteği ile.
Üniler bir an önce temizlenmeli bu paslı düşüncelerden.
Sert olmak lazım,dişi geçirmek lazım.
Aksi halde şerefsizler daha çok hakaret eder eşe,anneye,namusa köşe yazılarında.
Daha çok ders işleyemez hale gelir ünilerde.
Ordu saçma sapan dangalakça eylemlerde bulunur.
Diş gösterilsin ki,oy verenlerin de içi rahatlasın ''aha lan ezdirmiyorlar kendilerini'' diye.
Alt 10-30-2010, 16:54   #5
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
.'Cepte var %58' diyecek bir kişiliğe sahip değil başbakanımız,zaten hepsi ak partili değil.

Örtünün seçim sonrasına ertelenmesi bilmem doğru oldumu bunu seçimde anlıcaz elbet ama eminim seçim sonrası %100 çözülecektir bu sorun,aksi halde chpnin durumuna düşüleceği için büyük oy kayıpları yaşanacaktır.

Sert olmak lazım,dişi geçirmek lazım.
Aksi halde şerefsizler daha çok hakaret eder eşe,anneye,namusa köşe yazılarında.
Daha çok ders işleyemez hale gelir ünilerde.
Ordu saçma sapan dangalakça eylemlerde bulunur.
Diş gösterilsin ki,oy verenlerin de içi rahatlasın ''aha lan ezdirmiyorlar kendilerini'' diye.
Buraya aynen iştirak ediyorum ve o yuzden onların dediği değil yuzde ellisekizin dediği olmalıdır..temsilde adlet tabiki olacaktır ve olmalıdır..ancak paşaların yaptığına paşa paşa göz yumarsak erbakana 28 şubata döneriz..artık iktidar değil muktedir olalım ve milli savunma bakanını çağırıp kulağını çekip git memurun paşanın kulağını çek yoksa ben çekeceğim demeli..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)