AK Gençliğin Buluşma Noktası
T.C. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 11.Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül hakkında haberler, resimler, bilgiler ve diğer paylaşımlarımız bu bölümde.

Stil
Seçenekler

Alt 10-28-2010, 18:05   #1
Kullanıcı Adı
orhan gündoğdu
Standart ALLAH aşkına bir ülkenin cumhurbaşkanı bunu nasıl söyler.
Dışişleri Bakanı Gül “Dünya barışı için, barışı korumak için, son 50 senede dünyada en çok Amerikalılar kendi çocuklarını feda etmişlerdir.”dedi. (http://www.milliyet.com/2006/05/16/siyaset/siy03.html)
Yirmibeş İslam ülkesinin sınırlarını değiştirip hepsini Irak gibi yapma projesi olan ABD kaynaklı BOP’la ilgili Sayın Gül’ün görüşü: “Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) Türkiye’nin dış politika ilkelerine uygun. ABD ile hareket ediyoruz. Amacımız İslam ülkelerine özgürlük ve demokrasi getirmek.” (http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=181295)
Not: Vatandaşlarımızın % 72’si BOP’u tehlikeli görüyor.(25.07.2004 – Yeni Şafak)

orhan gündoğdu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-28-2010, 19:19   #2
Kullanıcı Adı
unnamed
kardes bi on sene oncesine kadar daha git...
bakalim oralarda ne bulacaksin....
bu ulkede bir zaman butun burokratlar bopu savunurken cumhurbaskinina laf atmak nasil bir fikrayatin urunudur....
cok arzuluysan eskilere bende arastirayim Erbakanin dosyalarini...
sonra buraya yazim bu nasil bir parti baskanidir doye...
Alt 10-28-2010, 19:19   #3
Kullanıcı Adı
unnamed
kardes bi on sene oncesine kadar daha git...
bakalim oralarda ne bulacaksin....
bu ulkede bir zaman butun burokratlar bopu savunurken cumhurbaskinina laf atmak nasil bir fikrayatin urunudur....
cok arzuluysan eskilere bende arastirayim Erbakanin dosyalarini...
sonra buraya yazim bu nasil bir parti baskanidir doye...
Alt 10-28-2010, 21:44   #4
Kullanıcı Adı
ali terlik
Alıntı:
orhan gündoğdu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dışişleri Bakanı Gül “Dünya barışı için, barışı korumak için, son 50 senede dünyada en çok Amerikalılar kendi çocuklarını feda etmişlerdir.”dedi. (http://www.milliyet.com/2006/05/16/siyaset/siy03.html)
Yirmibeş İslam ülkesinin sınırlarını değiştirip hepsini Irak gibi yapma projesi olan ABD kaynaklı BOP’la ilgili Sayın Gül’ün görüşü: “Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) Türkiye’nin dış politika ilkelerine uygun. ABD ile hareket ediyoruz. Amacımız İslam ülkelerine özgürlük ve demokrasi getirmek.” (http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=181295)
Not: Vatandaşlarımızın % 72’si BOP’u tehlikeli görüyor.(25.07.2004 – Yeni Şafak)
masal onlar dostum masal
ali terlik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-29-2010, 19:25   #5
Kullanıcı Adı
orhan gündoğdu
beni tehdit etme ne yazacaksan yaz kimse benim babamın oğlu değil .sadece yalan yazma. istediğini yaz. ancak adil ve doğru olarak ben yazdıklarımda kaynak veriyorum sizde yalan deyip aklınız sıra temize çıkarıyorsunuz.belgesiz yazma kim hakkında yazarsan yaz.erbakankış,kılıçdaroğluymuş ,erdoğanmış bahçeliymiş umurumda değil yeterki doğruyu yaz.sonra söylenen ve yapılan işin eskisi yenisi olmaz .söylemişse geçmiştede söyleyeni bağlar gelecektede...
Alt 10-29-2010, 19:27   #6
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Alıntı:
orhan gündoğdu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
beni tehdit etme ne yazacaksan yaz kimse benim babamın oğlu değil .sadece yalan yazma. istediğini yaz. ancak adil ve doğru olarak ben yazdıklarımda kaynak veriyorum sizde yalan deyip aklınız sıra temize çıkarıyorsunuz.belgesiz yazma kim hakkında yazarsan yaz.erbakankış,kılıçdaroğluymuş ,erdoğanmış bahçeliymiş umurumda değil yeterki doğruyu yaz.sonra söylenen ve yapılan işin eskisi yenisi olmaz .söylemişse geçmiştede söyleyeni bağlar gelecektede...
yalan dendi...
merak ediyorum ne diyeceksin...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-02-2010, 11:09   #7
Kullanıcı Adı
orhan gündoğdu
zaten başka laf yok yalan.böyle bir gençlik hayretler içinde bırakıyor.hiç araştırdınmıda yalan diyorsun en basit laf yalan.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)