AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 11-02-2010, 18:14   #1
Kullanıcı Adı
Menderesay
Standart Arkadaşını Kurtaran Polis de Kürt
Arkadaşını Kurtaran Polis de Kürt

Canlı bombanın otobüse binmesini engelleyerek, birçok arkadaşının hayatını kurtaran polis Siverekli, babası Kıbrıs Gazisi, sadece Kürtçe konuşabilen annesi başucunda nöbette...
02 Kasım 2010 / 15:18

Canlı bombanın otobüse binmesini engelleyerek, birçok arkadaşının hayatını kurtaran polis Halil Keskinbıçak Siverekli, babası Kıbrıs Gazisi, sadece Kürtçe konuşabilen annesi başucunda nöbette...
İçi polis dolu midibüse canlı bombanın binmesini engelleyerek birçok hayat kurtaran Halil Keskinbıçak (27), 4 yıllık polis.
Halil Keskinbıçak, yıllık iznini geçirdiği Siverek'ten döndükten bir gün sonra işbaşı yaptı ve terörist saldırının hedefi oldu. Kendisini sivil polis olarak tanıtan sırt çantalı canlı bombayı iterek midibüse binmesini engelleyen Halil Keskinbıçak, şüphesi sayesinde arkadaşlarının hayatını kurtarmış oldu.
Canlı bomba, yere düştüğü anda bombayı patlattığı için Halil Keskinbıçak, göğsüne isabet eden şarapnel parçasıyla ağır şekilde yaralandı. Doktorlarının durumunun iyiye gittiğini bildirdiği genç polisin annesi Zeynep, Kıbrıs gazisi babası Sinan ile ağabeyi Mehmet, haberi alır almaz Şanlıurfa'dan İstanbul'a geldi. Dün sabah da erkenden hastaneye koştu.
'İKİ OĞLUM VAR BİRİ BENİM BİRİ SİZİN'
Kürtçe konuşan anne, “Camdan sadece bir dakika görebildim çocuğumu. Oğlum iyileşene kadar ayrılmayacağım” dedi. Kıbrıs gazisi baba, kendilerini ziyaret ederek ihtiyaçları olup olmadığını soran Çevik Kuvvet Şube Müdür Yardımcısı'na “İki oğlum var biri benim biri sizin” dedi.
Polisin babası Kıbrıs gazisi, annesi Zeynep Türkçe bilmiyor
Dehşet veren saldırı, bir kez daha “Türkiye mozayiğinin” fotoğrafını ortaya çıkardı. Polis Halil, Siverekli bir Kürt çocuğu. Annesi Zeynep Türkçe bile bilmiyor. Babası Sinan Kıbrıs gazisi. Oğlunun amirine “İki oğlum var biri benim biri sizin” diyecek kadar da vatanperver.

stratejikboyut

Konu Menderesay tarafından (11-02-2010 Saat 19:08 ) değiştirilmiştir..
Menderesay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-02-2010, 18:42   #2
Kullanıcı Adı
TYH
Ee napalım yani bununla Kürt vatandaşları mı iyi göstermek istiyorlar anlamadım,iyi niyetle de olsa hiç gerek yok böyle şeylere..Ne olursa olsun bizi koruyan bizdendir
Alt 11-02-2010, 19:09   #3
Kullanıcı Adı
Menderesay
Alıntı:
TYH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ee napalım yani bununla Kürt vatandaşları mı iyi göstermek istiyorlar anlamadım,iyi niyetle de olsa hiç gerek yok böyle şeylere..Ne olursa olsun bizi koruyan bizdendir

Öyle ama herkes o bilinçte değil ne yazık ki
Menderesay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)