![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar referandumda malum hep 12 Eylül ve 12 Eylül'cüler tartışması yapıldı kimi yargılanır dedi kimi yargılanamaz sizce şu an içinde bulunduğumuz durum nedir kenan evren'e yargı yolu açılacak mı ? 2 gün önce maaşının arttığını okudum gerçekten birazcık kafam karıştı herkesin fikrini bekliyorum..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bir çok dava açıldı bakalım ne oalcak...
davalar ne zaman başlayacak mahkeme ne karar verecek... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() takip edilmesi gereken bir konu...
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bakın ister komplo deyin ister karıştıryorsun değil umurumda değil ben doğruları yazaayım gerisi umurumda değil.arkadaşlar referandum halka sorulmadan önce abdye giden bir gurup milletvekili kanalıyla abddeki lobilerde tartışıldığı haberleri gazetelere yansımadımı.? dolayısı ile sana bana sorulmadan içeriğini halkla paylaşmadan abd deki lobiler neyin vatandaşa sorulacağını biliyordu.buralarda yapılan toplantılarda çeşitli pazarlıklar neticesinde bugünkü haliyle halkın önüne buna oy ver diye kondu.bende evet dedim içerisinde beğenmediğim maddeler olmasına rağmen.12 eylül genarallerinin yargılama meseleside bunlardan birisidir.eğer oradaki görüşmelerde bu adamlar yargılanırsa asla dış mihraklar bu şekliyle halka sormalarına müsade etmezlerdi.dolayısı ile benim fikirim bu adamlar yargılanamayacaklar,yargılatılmayacaklar.bubenim düşüncem..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|