11-20-2010, 09:15 | #1 |
Sana geldim El – Vedud
Sana geldim El – Vedud Kaldır beni rucü’dan .. İçimden akıp giden bu gazeli durdur.. Niyetimi kara topraklara zindan eyle Şaşırtma doğru bildiğim yoldan.. En doğru yolum sensin Kalbine doğayım hiç ölmemek üzre müsaade et! Beni kendinle süsle , payımı çıkar her harfte.. Ben sana kıyamazken , kıy yarınlarıma nikahını! Yüreğimin sözü ile şahlan ürkmeden .. Korkma .. Bir anne kucağı kadar masum düşlerim ‘ sebeb-i kanadıma değen güneşin.. Uyuya kalmama izin verme , uyursam uyanamam bir daha senden .. Yok etme beni düşür nar-ı aşkına .. Terleme .. Geceler sırtına entari olurken ben bakarım öksüz ruhuna.. Kor alevlerde yandığım yeter ikimizin yerinede ! Tutabilse idin ellerimden .. Düşmezdim duvara asılı olduğum gönülden , sessizdi .. Sessiz harfler gibi yüce .. Sana Geldim El , Vedud.. Dualarımı O’nun üzerine helal eyle , içi yanmasın uzaktan ömrünü verebilecekler hürmetine.. Sevgi doğur kalbine , gebe kalsın yarında ki bize .. Sahi Biz olabilir miydik ümit var mı her hangi bir karede ? Beni Bana Tezat düşürme yarim.. Boyumdan büyük Hissiyatım , halimi daha beter yoksul etmeden tut ellerimden.. Gözüme kaçan Saf tutmuş bir çocuktu .. En Deli En Hırçın .. En Masum Ve En Sevilesi yanım ‘ Zikrimdin geceden kalma .. Tarifsiz bir divane idim ekleyemedim beni sana! Sana Geldim El- Vedud Kalbini aşkımla sulandır , yeşersin kurumuş Toprağım.. Bir Harf Damlat gözüme Rabbim ; Ellerini ve suretini yarattığına Şükrederken Sevineyim.. Abdest suyu gibi Enfa Olsun Gözlerim Nefes alabildiğin her an’a .. Sana Geldim El – Vedud Beni bana bıraktığın her Şeb’de küsüyorum sana , harflerini göz yaşı diye niyetlenip dikiyorum baş ucuma .. F/asıl'ımdı Göz bebeğinde ki Ahfa Tören.. Son Orucunu tutan Bu ölüm ile geliyorum sana bana ve yarına ; Koca Bir Amin İle Kucağımda .. Esma Mina Saraç...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|