08-04-2009, 15:36 | #1 |
Danıştay Davası ve ETÖ... 'İrtica' dendi 'ÇETE İŞİ' çıktı! [Arşiv]
Danıştay davası...
Eski karanlık dönemlerin bir benzeri, ülkeyi karıştırma eylemi. Yapanı ve kınayanı "aynı kişiler" olduğu aşikarken amaçlanan tezgahın devreye sokulması işi. Ülkeyi karışıklığa, kaosa sürükleme eylemi... Mâlumunuzdur ki bugün itibariyle (4 Ağustos 2009) Danıştay Saldırısı'nın Ergenekon tezgâhı olduğu belgelenmiş oldu: 4 Ağustos 2009 : Bunun öncesi asıl mesele olan. 'Ulusalcı Terör'ün nasıl sinsi ve çakalca araya sızıp kendi sıktığı kurşunu nasıl başkaları sıktı diye üzerine saldırması.. O GÜNLERE, yani eski devirlerdeki gibi karanlık ve şaibeli cinayet ve sonrasındaki Ulusalcı Senaryolarını görmeye gidelim... ETÖ soruşturmaları, aramaları ve deşifreleri olmasa çok kez tekrarlanacak olan karanlık bir zaman tünelinde Vakit Gazetesi ve o yolla Partimize nasıl "aşağılıkça" saldırdıklarını tekrardan hatırlayalım. -------- Tarih 20 Mayıs 2006.20 Mayıs 06 - Gözcü: 22 Mayıs 2006 - Tercüman: 20 Mayıs 2006 - Cumhuriyet: 19 Mayıs 2009 - Hürriyet: 19 Mayıs 2006 - Yeni Şafak: 18 Mayıs 2006 - Diplomatik: 19 Mayıs 2006 - Yeni Şafak: 4 Ağustos 2009 - Vakit: Allah herkesi bu "terörcü masum"ların şerrinden korusun...
Konu FarukARSLAN. tarafından (08-04-2009 Saat 15:45 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-09-2009, 18:07 | #2 |
Davalar birleştiği gün; KARTEL MENŞETLERİNİN DİLİ TUTULDU:
Vakit; |
|
08-10-2009, 00:25 | #3 |
Teşekkürler sayın faruk aslan, gayet güzel bir arşivleme yapmışssınız.
Bu kartel medyasının yatacak yeri yoktur, bu ülkeye en büyük zararı bu ahlaksız, yalancı, çarpıtıcı medya veriyor maalesef. Bilhassa da şu doğan grubu. Hükümete en çok kızdığım noktalardan birisi de bu doğan grubuna yüz vermesi, uzan gibi bunların da çoktaaan batırılması lazımdı, yapmadılar, onlar da görevlerini yapıyorlar ve her fırsatta her türlü pisliği yapıyorlar. Doğan grubunun battığını söyleyene döner ısmarlayacağım |
|
09-06-2009, 16:26 | #4 |
Davanın seyri günden güne değişir ve netleşirken, provokatifleri tekrardan hatırlama adına.. 6 Eylül 2009 - Zaman |
|
09-19-2009, 20:51 | #5 |
Başlığımız ve konumuzla tamamen uyumlu, Ülke TV'deki ARŞİVCİ programının gazete manşetleriyle derlediği "Danıştay Saldırısı"
Konu FarukARSLAN. tarafından (09-19-2009 Saat 20:53 ) değiştirilmiştir.. |
|
09-19-2009, 21:45 | #6 |
Ne tiyatroyudu ama!Böyle bir film izlememiştim daha önce!Kusursuz bir yapım!Lakin yönetmenin unuttuğu bir husus vardı,Hiçbir filim ebediyette intikal etmez,her filmin mutlaka bir sonu vardır!Bu filmin sonuda acı oldu...
|
|
09-19-2009, 22:14 | #7 |
Dikkat ettim de köşe yazarlarından en yerinde tespiti Oktay Ekşi yapmış.Adam ideolojik diyor.Evet ETÖ ideolojik olarak böyle bir iş yaptı.Örgüt bağlantısı var diyor.Aynı aynı.Adam işi çözmş şıp diye.Çok takdir ettim kendisini.
Ne oyundu ama o günler.Yaşım ufaktı ama az buçuk anlıyordum.Hergün cinayet işleniyor.Bir gün papaz,ertesi gün Ermeni gazeteci öldürülüyor.Hemen ardından laikçi bir gazeteye bomba atılıyor.Birde danıştaya saldırı.Dindarların üstüne şuç atılıyor.Laikçi gazetelerde şeriat geliyor diye bağırıyorlar.Ardından bir muhtıra.e'sinden hemde. Peşi sıra Cumhuriyet mitingleri dindarları tahrik ediyorlar.Posta adlı gazetede ''Silahsız Kuvvetler''diye manşet atılıyor(Allah Allah ben bu sözü 28 şubatta bir komutanın söylediğini hatırlıyorum).Asker kıvama getirilmek için uğraşılıyor. 22 temmuz oldu.Herkeste bir heyecan ve beklenti.Laikçiler kendilerinden emin.Çevresindeki herkesin Ak Parti karşıtı olduğunu ve Ak Parti'nin kaybedeceğine inanıyorlar.Lakin atladıkları birşey vardı.O şeyde gözlükleriydi.Onlar at gözlüğü takıyordu.Bu sebeple geniş bir görüşe sahip değillerdi. Ve 22 Temmuz akşamı.Sonuçlar açıklandı.O zamanlar Kanaltürk'ün sahibi,şimdinin terör şüphelisi bir herif var Tv'de.Surat elli karış.Hala utanmadan millete hakaret ediyor. Ama ''Sessiz çoğunluk'' son söz söylemişti.Artık konuşma sırası onlardaydı.İşte millet bu düşmalarına yüzde 47 ile cevap verdi.Herkes mutluydu.(Laikçiler hariç) Şimdi nerelere geldik.Ne halt yedikleri bir bir ortaya çıkıyor.Biz de üzüntü ve keyifle izliyoruz. |
|
11-20-2010, 21:24 | #8 |
artık hiçbirseyi kendilerinin istedikleri gibi kurgulayamıyorlar hersey ortaya cıkıyor
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|