AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 11-23-2010, 23:04   #1
Kullanıcı Adı
Mavera
Standart Facebook'un AK Parti DÜŞMANLIĞI..
Facebook Türkiye'nin gafları bitmek bilmiyor. Referandum öncesi AK Parti İstanbul sayfasını kapatan yöneticiler şimdi de Türkiye'de demokrasi yanlısı sayfaları kapatıyor. İşte o sayfalar ve Facebook'un yaptıkları...

Facebook'tan Türkiye’de demokrasi kazanımları için çalışan sivil platformlara bir darbe daha geldi. İşte dünyaca ünlü kuruluşla ilgili inanılmaz gelişmeler. İşte Face dosyası!

Mehmetçikler üzerindeki anlaşılmaz tutumu nedeniyle tüm Türkiye tarafından kınanan Facebook, şimdi de gözünü demokrasi için çalışan sayfalara dikti.

Facebook’un ‘Türkiye 2011’ ve ‘Sivil Anayasayı Destekliyorum’ adlı sayfaları hiçbir gerekçe gösterilmeden kapatıldı. Sayfa sorumlularınca yapılan itiraza Facebook’tan konunun araştırıldığı yönünde bir cevap geldi.

11 bine yakın üyesi olan ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen gruplarından olan Türkiye 2011 sayfa yöneticisi Hatice Erdem yaptığı açıklamada, Facebook’un stratejik hatalar yaptığına dikkat çekerek, ‘’Facebook tarafımızdan yakından takip edilmektedir. Maneviyat, asker, ordu ve toplum düşmanı, cinselliği istismar eden siteler çok rahat yayın yaparken, Türkiye’yi iyiye, başarıya götürecek sayfalar ne yazık ki hiçbir gerekçe gösterilmeden kapatılmaktadır’’ diye konuştu.

10 binden fazla üyeye sahip ‘Sivil Anayasayı Destekliyorum’ sayfası yöneticisi Zeynep Acar ise sayfaların elektrik düğmesi kapatılır gibi kapatıldığına, bunun da sorumsuzluk olduğunu belirterek, ‘’Dünyada en çok Facebook kullanan ülkelerin başında gelen Türkiye, anlaşılan Facebook’u şımartmış surumda. Ancak Türk insanını çok iyi tanımadıkları da kesin. Facebook yetkilileri bilsin ki 4 milyonlu üyeyle nasıl ulaştılarsa, 4 bine inerler de haberleri olmaz’’ dedi. Acar, durumu en sert şekilde protesto ettiklerini de bildirdi. Şimdi kapatılan bu iki sayfanın üyeleri ‘Hedef 2023’ sayfası altında birleşerek çalışmalarını sürdürüyorlar.

AK PARTİ İSTANBUL OLAYI!

Facebook, yine hiçbir gerekçe göstermeden 10 binden fazla seveni bulunan ‘AK Parti İstanbul’ http://www.facebook.com/pages/Ak-Par...11991sayfasını da referandumdan bir gün önce sebepsiz yere kapatmış, ancak gelen yoğun tepkiler üzerine sayfayı ancak bir hafta önce yeniden kullanıma açmıştı.

Bu durumun ise referanduma yansıması sayfayı yönetenlerin AK Parti'ye düşmanlığı olarak yorumlandı.

MEHMETÇİK SAYFASINI DA KAPATMIŞTI!


Facebook geçtiğimiz günlerde de din, vatan-millet düşmanlarına müsamaha gösterirken, Türk askerlerinin buluşma yerlerinden olan ve 1,5 milyondan fazla üyesiyle önemli bir güce sahip olan Mehmetçik sayfasını da aynı şekilde kapatmıştı.

Durum, ‘’Facebook'un Mehmetçikler üzerindeki anlaşılmaz bir tutumu’’ olarak yorumlanmıştı. Aynı sayfa daha önce de hiçbir sebep gösterilmeden iki defa kapatılmış, ancak gelen tepkiler üzerine yeniden açılmıştı. Facebook'un haksız yere Mehmetçik sayfasını kapamasını kamuoyuna duyuran Toplumsalhafiza ve Cafesiyaset, durumu ciddi olarak eleştirmiş ve sayfa hayranları için yeniden açılmıştı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Mehmetçik sayfası yetkilileri, ‘’Kafaları kurcalayan 3 kere kapatılan Mehmetçik sayfası, kurucusu ne zaman bir tehdit alsa, sayfamız ertesi gün kapatılıyor. Daha önce kapatılma sebebi olarak toplu davet kodu olduğunu söyleyen Facebook yöneticileri, bu kodun yasak olduğunu sayfa yöneticilerine duyurmak yerine sayfalarını kapatmayı seçtiler. Oysa halen Facebook’da büyük sayfaların bu kodları kullanması ve kapanmaması dikkat çekiyor’’ demişti.

BÖLÜCÜYE İZİN VAR, MEHMETÇİĞE YOK!

Facebook’ta Atatürk’e hakaret içerikli yayın yapan onlarca sayfalarının, binlerce defa şikayet edilmesine rağmen kapatılmamasını da dikkat çekici buluyor. Bu bölücü sayfalar yerine hiçbir sebep gösterilmeden sadece Mehmetçiklere, gazilerimize moral olmak ve Mehmetçik Vakfı’nın tanıtımını yapmak için kurulan sayfanın kapatılması akıllara başka şeyler getiriyor.

Facebook’ta sayfa şikayet aldıysa (mantıklı ve yerinde) kapatılır ve bunu yönetici olan hesaplara mail yolu ile bildirir ama bunu yapmayan Facebook yöneticileri, Atatürk’e hakaret içerikli yayınlar yapan sayfaları yüzlerce şikayete rağmen kapatmıyor. ‘Bu vatan-millet ve din-iman düşmanlığı ne?’ diye sormadan edilmiyor.


Toplumsal Hafıza

 

Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-23-2010, 23:11   #2
Kullanıcı Adı
unnamed
Standart
facebook yönetimi benimde profilim kapattı...
iki tane kişi şikayet etti diye...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 11-23-2010, 23:49   #3
Kullanıcı Adı
EZEL
Standart
Kapatırlar çünkü adamlar yüzbinlerce sayfadan bir link veriyor şu sayfayı şikayet edin diye herkes şikeyet ediyor Ak Partililerin böyle bir sayfası veya facebook'u bu konuda yoğun bir şekilde uyarıcak bir organizasyonu varmı ? Yok
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-23-2010, 23:53   #4
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart
ben adamın tekine öyle bir organizasyon kazandırdım ama
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım