![]() |
#171 |
![]() olmaz...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#172 |
![]() erbakanın hangi zekası üstünmüş söyle bakalım...
o erbakan bataklığından adeta kurtulan adeta zincirini kopartırcasına memeleket sevdasıyla tutuşan ak partili arkadaşlarımızı başta erdoğan olamak üzre ayakda alkışlamayan hatta muhalif olan zerzevat dingilleri adam yerine koymak dahi zavallılıkdır... . |
|
![]() |
![]() |
#173 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
#174 | |
![]() Alıntı:
bizim halkımızda holiganlık var.. siyaseti neden yaptığını bilemeyecek kadar... isterse başbakan babamınoğlu olsun, yanlışı varsa her türlü söylerim.. bu benim vatandaşlık görevimdir... onun yaptığı her yanlış bana fatura ediliyor... |
||
![]() |
#175 | |
![]() Alıntı:
Ben eger bugun erdogani elestirsemde sevmesemde o adamin mayasi ozu bellidir,bu halkin cocugudur.peki siz ve sizin gibiler ne yapti da milli gorus liderine laf edebiliyorsun siyasi yasaminin yaninda dahi bir bilim adami idi erbakan saygisizlik etmeyin.sen o bataklik dedigin adamin ne yaptigiinin onda birini yaparsin ne de ahlakina sahip olabilirsin.simdi git paintte marmara denizini van golune bagla super zeka |
||
![]() |
#176 |
![]() ![]() Konu İntifada tarafından (11-28-2010 Saat 04:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
#177 |
![]() yavuzun kurt acilimi :p
|
|
![]() |
#178 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#179 | |
![]() Alıntı:
neden artik halk erbakandan umudunu kesti,neden o büyük destek azaldi, neden erbakan deyince büyük bir kitlede dudak bükmeler artti.. erbakani erbakan yapan ney varsa üslubu, tarzi ve söylemleriyle onu en basa getiriyor! |
||
![]() |
![]() |
#180 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|