12-02-2010, 00:16 | #1 |
Bakın 'Gandi'den kimler yardım istedi!
Bursa'da AK Parti'nin kendilerini yok etmek istediğini iddia eden iki travesti, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yolunu keserek kendilerine destek vermesini istedi. Bursa'daki programının ikinci gününde haftasonu seçim yapılacak olan Mustafakemalpaşa İlçesi Ovaazatlı Beldesi'ni ziyaret eden Kılıçdaroğlu, partisinin Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Ülkemiz ile Bursa'da Tarım ve Hayvancılık' konulu toplantıya katılmak üzere Almira Otele geçti. Otele gelişinde Kemal Kılıçdaroğlu, travesti sürprizi ile karşılaştı. Parti otobüsünden inip otele doğru yönelen Kılıçdaroğlu'nun yanına yaklaşan iki travesti Kemal Kılıçdaroğlu'ndan eşcinsellere destek istedi. Kendilerinin AK Parti tarafından yok edilmek istendiğini iddia ederek, eşcinseller için haklar isteyen travestiler, daha sonra polisler ve korumalar tarafından uzaklaştırıldı. Bursa'da bulunan ve kısa adı Gökkuşağı Derneği olan Travestileri Lezbiyenleri Transseksüelleri Eşcinselleri Koruma Yardımlaşma Kültür ve Etkinlikleri Geliştirme Derneği üyesi oldukları öğrenilen travestilerin "AK Parti bizi öldürmek istiyor, lutfen bizlerede haklar getirin." dediği duyuldu.Oldukça şaşıran Kemal Kılıçdaroğlu ise, otele giderek tarım ve hayvancılık toplantısına katıldı. habervaktim
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-02-2010, 00:19 | #2 |
tam adamını bulmuşlar
|
|
12-02-2010, 00:20 | #3 |
ortak yanlari yok degil kilicdarogluda siyasetin yanar, döneri sabah söyledigini aksam inkar ediyor..
|
|
12-02-2010, 00:42 | #4 |
bende sizden biriyim demiş mi...
|
|
12-02-2010, 00:52 | #5 |
düşmeyen düşenin halinden anlamaz demiştir bence...
|
|
12-02-2010, 01:21 | #6 |
Tövbe estagfurullah!
|
|
12-02-2010, 01:24 | #7 |
şükretsin maket bıçağı çekmemişler...
bunların hastalığı maket bıçağıdır(: |
|
12-02-2010, 01:29 | #8 |
Gandi cevap vermemişmi? koruma altına alsaymış ya
|
|
12-02-2010, 01:32 | #9 | |||
chp sahip çıkar canım
Kartal da chp otobüsünde çıkmamaışmıydı fuhuşçlar travestiler neden çıkasın hem onlarda işçi emekçi Derneğin adına bakın ya Travestileri Lezbiyenleri Transseksüelleri Eşcinselleri Koruma Yardımlaşma Kültür ve Etkinlikleri Geliştirme Derneği Oha İzleyin la öldüm vallah travesti bunlar
|
||||
12-02-2010, 01:37 | #10 |
Gandi'de Baykal'a havale eder...
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|