AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 12-02-2010, 17:10   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Talking Böyle kampanya görülmedi

Artvin’in Borçka ilçesinde 7 yıldır mermercilik işiyle uğraşan Ali Nalbant işlerinin daha iyi gitmesi amacıyla “Ölüm yılını bilene mermerden mezar” bedava kapıyor.

Artvin’in Borçka ilçesinde 7 yıldır mermercilik işiyle uğraşan Ali Nalbant işlerinin daha iyi gitmesi amacıyla “Ölüm yılını bilene mermerden mezar” bedava kapıyor.

Borçka-Hopa karayolu üzerinde bulunun mermer atölyesinde yaklaşık 2 yıl önce bir kampanya başlatan Ali Nalbant bugüne kadar 87 kişinin kampanyaya katıldığını ancak kimsenin ölüm yılını bilemediğini söyledi.

Nalbant (42), A.A muhabirine yaptığı açıklamada, dükkânımın hemen yanında 2 mermerci daha var. İşlerimiz son dönemlerde azaldı. Hem işlerimin artması için aklıma böyle bir kampanya geldi. İnsanlar mezar yaptırmaya pek sıcak bakmıyorlardı. Yaklaşık 2 yıl önce başlattığım kampanyaya 87 kişi ismini yazdırdı. Kampanyaya katılanların isimlerini, ev adreslerini ve yakınlarına ulaşabileceğim adres bilgilerini alıp defterime not ediyorum. Kampanyaya katılan müşterime 650-1500 liara arasında değişen mermer mezardan hangini beğenirse ondan yapacağımı defterime not alıyorum. Bu sayede dükkanıma gelen insanlar başka mermer işleri de yaptırmaya başladı. Şimdilik kampanyadan çok memnunum. Kampanyaya sadece Borçka ve Artvin’den değil Türkiye’nin diğer şehirlerinde oturan Artvinliler de ilgi gösteriyor. Bu arada kampanyaya katılıp ta daha sonradan “ben erken ölmek istemiyorum deyip ölüm tarihini değitirip” kampanyadan ismini sildiren müşterim de oldu.

Tabiki ölüm tarihini Allah’tan başka kimsenin bilmeyeceğini ben de biliyorum ama esnef olduğum için dikkat çekip işlerimin daha iyi olması için böyle bir kampanya düzenledim. İşlerimde gözle görülür bir artış oldu. İnternet üzerinden sipariş de alıyorum.

Haber53

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-02-2010, 17:25   #2
Kullanıcı Adı
merve
Mezar taşını intenet üzerinden sipariş edende var yani helal olsun
Bu abimiz ne yapacağını şaşırmış bence
merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)