![]() |
#1 |
![]() CHP'de Önder Sav'a yakınlığı ile bilinen CHP İzmir milletvekili Abdurrezzak Erten ile yine İzmir milletvekili olan TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu arasında bir “gizli aşk” olduğu iddia edildi. Kuşadası ve Foça'da Erten tarafından Mumcu'ya şiddet uygulandığı ve bu olaya çok kızan eski Genel Başkan Deniz Baykal tarafından her iki ismin de bir daha milletvekili yapılmamak üzere üzerlerinin çizildiği öne sürülüyor.
HABERVAKTİM ÖZEL- Kurultaya doğru gittiği gözlenen CHP'de sular tekrar ısınırken, taraflara yönelik birbirinden ilginç iddialar da ortaya dökülmeye başlandı. 18 Aralık'ta yapılacak kurultay çalışmalarının sürdüğü CHP'de taraflar arasında çok ilginç iddialar gündeme geliyor. Baykal'ın kaset skandalının ardından başlayan süreçte partideki rakip tarafların kurdurdukları bazı internet siteleri, ulusal medya için başlıca “haber kaynağı” olurken, aynı sitelerde CHP'nin önde gelen isimleri etrafında çok ilginç iddialar öne sürülmeye başlandı. EGENİN SESİ'NİN İDDİASI Önder Sav ve ekibine karşı İzmir'den yayın yapan “Egenin Sesi” gazetesinin internet sayfasında, gazetenin ve sitenin Genel Yayın Yönetmeni Sinan Kara imzasıyla yayınlanan makalede, “Önder Sav'a yakınlığı ile bilinen CHP İzmir milletvekili Abdurrezzak Erten ile yine İzmir milletvekili olan TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu arasında bir “gizli aşk” olduğu iddia edildi. Bir yıl önce eşinden boşanan 2 çocuk babası Erten'in, Mumcu'yla ilişkisinin geçmiş yıllara uzandığına dikkat çekilirken, yazıda ayrıca, Kuşadası ve Foça'da Erten tarafından Mumcu'ya şiddet uygulandığı ve bu olaya çok kızan eski Genel Başkan Deniz Baykal tarafından her iki ismin de bir daha milletvekili yapılmamak üzere üzerlerinin çizildiği öne sürülüyor. “BUNLARI İZMİR'DE HERKES BİLİR BU YÜZDEN TEKZİP EDİLMEDİM” Habervaktim'e konuşan Egenin Sesi gazetesi ve internet sitesinin Genel Yayın Yönetmeni Sinan Kara, kendisinin bu yazıyı 30 Ağustos 2010 tarihinde yayınladığını ve bu güne kadar hem Güldal Mumcu'dan hem de Erten'den herhangi bir yalanlama ve tekzip gelmediğini söyledi. İzmir'in en çok satan gazeteleri arasında bulunan ve sosyal demokrat çizgisi olan Egenin Sesi'nin Genel Yayın Yönetmeni Kara, İzmir kamuoyunun ve özellikle CHP'lilerin bu olayı bildiğini ve “Uğur Mumcu'nun emanetine sahip çıkamadıkları gerekçesiyle bütün Solcuların yüreğinin kanadığını” kaydetti. Kara, söz konusu ilişkiyi yazdıktan sonra CHP'liler ve sol kamuoyundan çok ciddi tebrik aldığını da sözlerine ekledi. İzmir'in tanınmış gazetecilerinden Sinan Kara, daha önce Datça Kaymakamı ile ilgili yaptığı bir haber yüzünden kaymakamla mahkemelik olmuş ve bu süreçte CHP milletvekilleri Kara'ya destek ziyaretinde bulunmuştu. İŞTE YALANLANMAYAN O İDDİALAR Sinan Karar imzasıyla 3 ay önce yayınlanan ve tekzip edilmeyen o yazıdan ilginç bölümler: “CHP İzmir milletvekili Abdurrezzak Erten, kentimizin çok önemli bir gündemi. Kendisine ayıracağımız zaman ve sütunlar dikkatle izleniyor biliyorum. Bu yazımız öncesinde arayanların haddi hesabı yok. Benim burada dile getireceğim konular ‘sokakta konuşulanlardır' aslında. Ayrıca bunlar CHP içerisinde ‘ürkek' biçimde alçak sesle dile getiriliyor. Rezzak Bey'in ‘en özel' ilişkileri bile İzmir'in sokaklarına saçılmış durumda.” BU ÖZEL İLİŞKİLER BİRÇOK SOLCUNUN YÜREĞİNİ KANATIYOR “Üstelik bu özel ilişkiler birçok solcunun yüreğini kanatıyor… Özellikle Uğur Mumcu'nun sevenleri, deyim yerindeyse burnundan soluyor. Bunda da yerden göğe kadar hakları var doğrusu… Bir soyadının bu kadar tartışılması, dedikodulara meydan verilecek şekilde kullanılması hiç de hoş değil. Kuşadası, Foça örnekleri de bunları bize kanıtlıyor. Madem ki parti genel merkezi bu tip konularda çifte standart uyguluyor, demek ki adamına göre ilişki değerlendirmesi var, şimdilik yapacak birşey yok gibi…” “DEVRİMCİNİN EMANETİNE KARŞILIKSIZ SAHİP ÇIKMALIYDIN” “…Çünkü ‘devrimci' anlayış, devrim uğruna hayatını feda edenlere ‘samimi' anlamda saygı duymak, onun emanetlerine ‘karşılıksız' sahip çıkmak zorundadır. Önder Sav'ın ise Rezzak beyin etik dışı hareketlerine göz yumması beni şaşırtmıyor. 53 yıllık arkadaşını ‘kazık'layan birisinden ilkeli olmasını beklemek, deveye hendek atlatmakla eş değerdir. Bildiğim şey, Deniz Baykal'ın Rezzak Erten olayını duyduğu ve kara defterine not ettiğidir. Kısacası bir daha şans verilmeyecekti Rezzak beye... DENİZ BEY ÖFKELENMİŞTİ “Özellikle Kuşadası'ndan şikayet edilen ‘dayak' olayı Baykal'ı çok öfkelendirmişti. Dayak yiyene de aynı derecede öfke duymuştu.” CHP'NİN KAMBURU OLDULAR “Sözün özü, Rezzak bey ve Güldal hanım davranış biçimleriyle CHP'nin kamburu konumuna gelmişlerdir. Bu olay şimdilik İzmir sokaklarında konuşuluyor, eğer yarın ulusal medyanın gündemine taşınırsa inanın CHP ağır biçimde hasar görecektir. Çünkü Uğur Mumcu'yu yüz binler, ilk günkü gibi kalbinde taşıyor. Bu olay hakkında çok ‘özel'e girmek istemiyorum. Bilirsiniz, bunlar benim ilgi alanım değil.” CHP'de kurultay tartışmaları ve liderlik mücadelesinde çok sıkı takip edilen Egenin Sesi gazetesi ve internet sitesinde 30 Ağustos'ta yayınlanan yazı.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ak partililere derlerdi 'çok eşliler' diye.
Ula bunlar evlenmeden beceriyor bu aşk meşk olayını ![]() Hatta kameralara bile düşüyorlar,baykal ve grup başkan vekillerimi neydi görüntüleri ortaya çıkmıştı ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() CHP'de Önder Sav'a yakınlığı ile bilinen CHP İzmir milletvekili Abdurrezzak Erten ile yine İzmir milletvekili olan TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu arasında bir “gizli aşk” olduğu iddia edildi. Kuşadası ve Foça'da Erten tarafından Mumcu'ya şiddet uygulandığı ve bu olaya çok kızan eski Genel Başkan Deniz Baykal tarafından her iki ismin de bir daha milletvekili yapılmamak üzere üzerlerinin çizildiği öne sürülüyor. Kurultaya doğru gittiği gözlenen CHP'de sular tekrar ısınırken, taraflara yönelik birbirinden ilginç iddialar da ortaya dökülmeye başlandı. 18 Aralık'ta yapılacak kurultay çalışmalarının sürdüğü CHP'de taraflar arasında çok ilginç iddialar gündeme geliyor. Baykal'ın kaset skandalının ardından başlayan süreçte partideki rakip tarafların kurdurdukları bazı internet siteleri, ulusal medya için başlıca “haber kaynağı” olurken, aynı sitelerde CHP'nin önde gelen isimleri etrafında çok ilginç iddialar öne sürülmeye başlandı. EGENİN SESİ'NİN İDDİASI Önder Sav ve ekibine karşı İzmir'den yayın yapan “Egenin Sesi” gazetesinin internet sayfasında, gazetenin ve sitenin Genel Yayın Yönetmeni Sinan Kara imzasıyla yayınlanan makalede, “Önder Sav'a yakınlığı ile bilinen CHP İzmir milletvekili Abdurrezzak Erten ile yine İzmir milletvekili olan TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu arasında bir “gizli aşk” olduğu iddia edildi. Bir yıl önce eşinden boşanan 2 çocuk babası Erten'in, Mumcu'yla ilişkisinin geçmiş yıllara uzandığına dikkat çekilirken, yazıda ayrıca, Kuşadası ve Foça'da Erten tarafından Mumcu'ya şiddet uygulandığı ve bu olaya çok kızan eski Genel Başkan Deniz Baykal tarafından her iki ismin de bir daha milletvekili yapılmamak üzere üzerlerinin çizildiği öne sürülüyor. “BUNLARI İZMİR'DE HERKES BİLİR BU YÜZDEN TEKZİP EDİLMEDİM” Habervaktim'e konuşan Egenin Sesi gazetesi ve internet sitesinin Genel Yayın Yönetmeni Sinan Kara, kendisinin bu yazıyı 30 Ağustos 2010 tarihinde yayınladığını ve bu güne kadar hem Güldal Mumcu'dan hem de Erten'den herhangi bir yalanlama ve tekzip gelmediğini söyledi. İzmir'in en çok satan gazeteleri arasında bulunan ve sosyal demokrat çizgisi olan Egenin Sesi'nin Genel Yayın Yönetmeni Kara, İzmir kamuoyunun ve özellikle CHP'lilerin bu olayı bildiğini ve “Uğur Mumcu'nun emanetine sahip çıkamadıkları gerekçesiyle bütün Solcuların yüreğinin kanadığını” kaydetti. Kara, söz konusu ilişkiyi yazdıktan sonra CHP'liler ve sol kamuoyundan çok ciddi tebrik aldığını da sözlerine ekledi. İzmir'in tanınmış gazetecilerinden Sinan Kara, daha önce Datça Kaymakamı ile ilgili yaptığı bir haber yüzünden kaymakamla mahkemelik olmuş ve bu süreçte CHP milletvekilleri Kara'ya destek ziyaretinde bulunmuştu. İŞTE YALANLANMAYAN O İDDİALAR Sinan Karar imzasıyla 3 ay önce yayınlanan ve tekzip edilmeyen o yazıdan ilginç bölümler: “CHP İzmir milletvekili Abdurrezzak Erten, kentimizin çok önemli bir gündemi. Kendisine ayıracağımız zaman ve sütunlar dikkatle izleniyor biliyorum. Bu yazımız öncesinde arayanların haddi hesabı yok. Benim burada dile getireceğim konular ‘sokakta konuşulanlardır' aslında. Ayrıca bunlar CHP içerisinde ‘ürkek' biçimde alçak sesle dile getiriliyor. Rezzak Bey'in ‘en özel' ilişkileri bile İzmir'in sokaklarına saçılmış durumda.” BU ÖZEL İLİŞKİLER BİRÇOK SOLCUNUN YÜREĞİNİ KANATIYOR “Üstelik bu özel ilişkiler birçok solcunun yüreğini kanatıyor… Özellikle Uğur Mumcu'nun sevenleri, deyim yerindeyse burnundan soluyor. Bunda da yerden göğe kadar hakları var doğrusu… Bir soyadının bu kadar tartışılması, dedikodulara meydan verilecek şekilde kullanılması hiç de hoş değil. Kuşadası, Foça örnekleri de bunları bize kanıtlıyor. Madem ki parti genel merkezi bu tip konularda çifte standart uyguluyor, demek ki adamına göre ilişki değerlendirmesi var, şimdilik yapacak birşey yok gibi…” “DEVRİMCİNİN EMANETİNE KARŞILIKSIZ SAHİP ÇIKMALIYDIN” “…Çünkü ‘devrimci' anlayış, devrim uğruna hayatını feda edenlere ‘samimi' anlamda saygı duymak, onun emanetlerine ‘karşılıksız' sahip çıkmak zorundadır. Önder Sav'ın ise Rezzak beyin etik dışı hareketlerine göz yumması beni şaşırtmıyor. 53 yıllık arkadaşını ‘kazık'layan birisinden ilkeli olmasını beklemek, deveye hendek atlatmakla eş değerdir. Bildiğim şey, Deniz Baykal'ın Rezzak Erten olayını duyduğu ve kara defterine not ettiğidir. Kısacası bir daha şans verilmeyecekti Rezzak beye... DENİZ BEY ÖFKELENMİŞTİ “Özellikle Kuşadası'ndan şikayet edilen ‘dayak' olayı Baykal'ı çok öfkelendirmişti. Dayak yiyene de aynı derecede öfke duymuştu.” CHP'NİN KAMBURU OLDULAR “Sözün özü, Rezzak bey ve Güldal hanım davranış biçimleriyle CHP'nin kamburu konumuna gelmişlerdir. Bu olay şimdilik İzmir sokaklarında konuşuluyor, eğer yarın ulusal medyanın gündemine taşınırsa inanın CHP ağır biçimde hasar görecektir. Çünkü Uğur Mumcu'yu yüz binler, ilk günkü gibi kalbinde taşıyor. Bu olay hakkında çok ‘özel'e girmek istemiyorum. Bilirsiniz, bunlar benim ilgi alanım değil.” CHP'de kurultay tartışmaları ve liderlik mücadelesinde çok sıkı takip edilen Egenin Sesi gazetesi ve internet sitesinde 30 Ağustos'ta yayınlanan yazı. İzmir'de bir toplantıda Güldal Mumcu ile Abdurrezzak Erten'in samimi pozları. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KARA'YA CHP DESTEĞİ CHP milletvekilleri, Datça Kaymakamı ile davalık olan gazeteci Sinan Kara'ya destek ziyaretinde bulunmuşlardı. ![]() HABERVAKTİM.COM/ÖZEL HABER |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bu cehapede kadın olmak zor iş...