AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 12-12-2010, 23:29   #31
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben efes tuborg içilen kahve görmedim henüz hatta artık yasa çıktı sigara içmek bile yasak gayet temiz nezih ortamlar
ben izindeyken gördügüm o bira icilen yerler meyhaneyse gitmeyeli bizim kücük ilceye ne kadar cok meyhane acilmis
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-12-2010, 23:30   #32
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2002 ve öncesinde siyasetin içerisindeyim...
o kadar siyasi çalışmalarda bulundum, bir kerede elin sarhoşuna partinin ilkesini anlatmaya çalışmadım...
la adamın dünyası milyona bağlamış, bu adama neyi anlatacaksın ki..
peki basbakanimizin rp zamaninda ibb secimlerinde hayat kadinlarina rp yi anlatmasini ve oy istemesini nasil karsiliyorsun kardes?
Alt 12-12-2010, 23:30   #33
Kullanıcı Adı
M.Atilla
Lightbulb

Alıntı:
BENHUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Programdan haberim yoktu.Değişik bir etkinlik ama içkili bir mekanda bu tür etkinlik yapılması ak gençliğe zarar getirecek bir durum değil.
Nihayetinde orada bulunma nedenin ortada.
Program haricinde uğramamak şartı ile tabi.
Ak Gençliği kim ne diye eleştirmiş ki?
AK Gençliğin öteki YOBAZ arkadaşlardan farkı hemen hemen her kesim ile DİYALOĞU denemesi,bu programda o etkinliklerden biri..
Eta ni problema...

Alıntı:
Hımm arkadaşın bizi yobaz olarak nitelendirmesi zoruna gitmedi bu cevap zoruna gitti değilmi ?
Kastettiğiniz yukarıdaki yorum ise bu yorumu yanlış anladığınızı düşünüyorum..ayrıca zoruma giden de hiçbir şey yok..Bu fevri çıkışınızı yanlış anlamanıza bağlı olarak talihsiz bir çıkış olarak yorumluyorum..

Konu M.Atilla tarafından (12-12-2010 Saat 23:35 ) değiştirilmiştir..
M.Atilla isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-12-2010, 23:31   #34
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben izindeyken gördügüm o bira icilen yerler meyhaneyse gitmeyeli bizim kücük ilceye ne kadar cok meyhane acilmis
o küçük ilçe sakaryanın ilçesi abi sakarya diyorsa korkucan

Alt 12-12-2010, 23:31   #35
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
BENHUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorumlar ŞAKA gibi mi geldi sana?
Diskoda ne işi veya ne işleri olduğu açık değil mi?
Diskoda ki gençlere partisini ilkelerini örgütünü ve düşüncelerini anlatıyor
Bu şaşkınlık niye?
Uzaylı görmüş masum köylü tepkisini ben anlayamadım
geç onları arakdaş geç...
devir 21.yy
kanal dolu,gazete dolu,internet cabası...
senin partini merak eden adam basar googlede ak partiye ne merak ediyorsa öğrenir...
uzaylı görmüş tepkim de şudur ki...
madem özgürlükle alakalı bir program arıyoruz partimizi anlatmaya..
bak izmitlisin sen
bilmem kaç yüzüncü haftası oldu başörtüsü özgürlük protestolarının...
acaba kaçına geldi gençlik kollarımızdan bir yetkili?

Alıntı:
Hollanda Kraliyeti İstanbul Başkonsolosluğu ve GHETTO, 11 Kasım Perşembe günü düşünce ve ifade özgürlüğü için ortak bir gece düzenliyor. Hollanda Kraliyeti İstanbul Başkonsolosluğu ve Ghetto, son dönemde Türkiye’de sıklıkla gündeme gelen, fikir ayrılıklarının sebep olduğu tartışmalar üzerine konuşarak ve farklı görüşlerdeki insanların kutuplaşmadan bir arada tartışabileceği bir platform yaratmak amacıyla Ghetto’nun özgürlükçü ortamında “Tabunu da al gel!” adıyla bir panel düzenliyor. Moderatörlüğünü ünlü televizyoncu Okan Bayülgen’in üstleneceği panelde; ifade özgürlüğü, limitler, kültürel tabuların günlük yaşamın üzerindeki etkileri, internet yasakları ve sansür gibi güncel konular, kendi alanlarında uzman Hollandalı ve Türk konuklar tarafından tartışılacak. Farklı fikirlerin bir arada olacağı panelin ardından ise konukları eğlenceli bir gece bekliyor. Aynı zamanda panelde konuşmacı olarak yer alan Kaan Sezyum DJ’lik yaparken, kısa programı ile genç jazz müzik grubu Odylle performanslarıyla ortamı renklendirecek. Ayrıca gece, 10 yılı aşkın süredir İstanbul'un farklı kültürlerden oluşan yapısını müziğine başarıyla yansıtmayı başaran Baba Zula'nın konseri ile sona erecek.

Konuşmacılar:

Kaan Sezyum (Radikal ve Penguen Yazarı)

Pınar Akyasan (AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı – Dış İlişkiler Birim Başkanı)

Ahu Özyurt (Gazeteci-Yazar)

Emre Ünver (Amsterdam Belediyesi Meclis Üyesi)

Program:

20.30 - 21.00 Kaan Sezyum DJ Set
21.00 – 22.00 Konuşmacılar
22.00 – 22.30 Kaan Sezyum DJ Set - Odylle 15 dk
22.30 - Baba Zula

Ücret: 21:00’e kadar – 10 TL(Bir içki fişi dahil)
21:00’den sonra – 20 TL

aha buda ilanı işte...

Alt 12-12-2010, 23:34   #36
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
o küçük ilçe sakaryanın ilçesi abi sakarya diyorsa korkucan
gerci bizim orasi tatil yöresi o yüzden özellikle yazin denize yakin yerlerde ickisiz mekan yoktur!..
Alt 12-12-2010, 23:39   #37
Kullanıcı Adı
manifesto
Zorunuza giden nedir ben anlamış değilim.
Orası gençlerin uğradığı içkili eylence mekanı.
Ve siz oraya içmeye eylenmeye değil partiniz adına bir çalışma yapmaya gitmişsiniz.
Sorun ne?
Anlamakta zorlanıyorum doğrusu.
"Yobaz" ifadesinde ise furkanca sen aklıma gelmedin bile kastım milli görgüsüzler idi üzerine alınman yersiz..
Bir din adamının kahvehane sohbeti ile bir partilinin içkili mekan programı temelde aynı düşüncenin eseridir..
Burada da insanlar yaşamakta toplanmakta..
Tıpkı peygamberin Mekke döneminde islamı anlatmak için mekkede ki Panayırları değerlendirmesi gibi..Teşbihte hata olmaz..
Sorun yok arkadaşlar herşey kontrol altında
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-12-2010, 23:40   #38
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Yav bunların ne işi olur hak arama mücadelesiyle reyiz adamlar önünde saldırılan bacısına şahit bile olamıyor korkularından babam güzel bir tabir kullanmıştı ama bunu forumda söyleyemem. Ateist arkadaşımı eyleme getiririm ama bir şakirt asla gelmez emir almış gelirmi ona yasak yasak ...
Geçen bir tanesiyle konuşuyorum mavi marmarada gidenler ingiliz ajanıymış israille aramızı bozmak için ingilizler gemiyi göndermiş dedim kim anlatıyor oğlum bunları size abimiz söyledi
vay canına ...
o yobaz kara cahil diye hep aşağıladıkları anadolu gençlik milli gençlik kadar faydaları varmı acaba merak ediyorum ...

Alt 12-12-2010, 23:47   #39
Kullanıcı Adı
M.Atilla
Lightbulb
Alıntı:
Yav bunların ne işi olur hak arama mücadelesiyle reyiz adamlar önünde saldırılan bacısına şahit bile olamıyor korkularından babam güzel bir tabir kullanmıştı ama bunu forumda söyleyemem. Ateist arkadaşımı eyleme getiririm ama bir şakirt asla gelmez emir almış gelirmi ona yasak yasak ...
Geçen bir tanesiyle konuşuyorum mavi marmarada gidenler ingiliz ajanıymış israille aramızı bozmak için ingilizler gemiyi göndermiş dedim kim anlatıyor oğlum bunları size abimiz söyledi
vay canına ...
o yobaz kara cahil diye hep aşağıladıkları anadolu gençlik milli gençlik kadar faydaları varmı acaba merak ediyorum ...
Var evet..Tüm Dünya'da ülkemizi temsil edip, bayrağımızı dalgalandırıp, dilimizi öğretip; zihinlerdeki Müslüman karşıtlığını, Türkiye karşıtlığını yıkmaya uğraşıyorlar..İçlerinde öyle doktorlar var ki yıllık izinlerini gönüllü olarak gittikleri ülkelerde sağlık çalışmaları yaparak geçiriyor..
M.Atilla isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-12-2010, 23:47   #40
Kullanıcı Adı
unnamed
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
peki basbakanimizin rp zamaninda ibb secimlerinde hayat kadinlarina rp yi anlatmasini ve oy istemesini nasil karsiliyorsun kardes?
sonuç nedir ?
gittide oy alabildimi oralardan?
bakın size şöyle söyliyeyim, bu tip adamlar çoğu zaman sabit fikirlidirler...
değiştiremezsiniz...
onlar sizi içki yasakçısı olarak görürler...
ve sonuç bellidir vermezler...
bakın kendiniz demişsiniz, bizim orası tatil yöresi diye yazın içen çok olur...
artık olmuyor, özellikle izmit fuarda Ak Parti belediyesinden sonra btün barlar kapatıldı, düğün salonu oldu..
şimdi bunun üstüne siz niye gidipte oralarda birşeyler anlatmaya çalışırsınız?

Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)