![]() |
#31 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#32 |
![]() peki basbakanimizin rp zamaninda ibb secimlerinde hayat kadinlarina rp yi anlatmasini ve oy istemesini nasil karsiliyorsun kardes?
|
|
![]() |
![]() |
#33 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Konu M.Atilla tarafından (12-12-2010 Saat 23:35 ) değiştirilmiştir.. |
|||
![]() |
![]() |
#34 |
![]() |
|
![]() |
#35 | ||
![]() Alıntı:
devir 21.yy kanal dolu,gazete dolu,internet cabası... senin partini merak eden adam basar googlede ak partiye ne merak ediyorsa öğrenir... uzaylı görmüş tepkim de şudur ki... madem özgürlükle alakalı bir program arıyoruz partimizi anlatmaya.. bak izmitlisin sen bilmem kaç yüzüncü haftası oldu başörtüsü özgürlük protestolarının... acaba kaçına geldi gençlik kollarımızdan bir yetkili? Alıntı:
aha buda ilanı işte... |
|||
![]() |
#36 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#37 |
![]() Zorunuza giden nedir ben anlamış değilim.
Orası gençlerin uğradığı içkili eylence mekanı. Ve siz oraya içmeye eylenmeye değil partiniz adına bir çalışma yapmaya gitmişsiniz. Sorun ne? Anlamakta zorlanıyorum doğrusu. "Yobaz" ifadesinde ise furkanca sen aklıma gelmedin bile kastım milli görgüsüzler idi üzerine alınman yersiz.. Bir din adamının kahvehane sohbeti ile bir partilinin içkili mekan programı temelde aynı düşüncenin eseridir.. Burada da insanlar yaşamakta toplanmakta.. Tıpkı peygamberin Mekke döneminde islamı anlatmak için mekkede ki Panayırları değerlendirmesi gibi..Teşbihte hata olmaz.. Sorun yok arkadaşlar herşey kontrol altında |
|
![]() |
![]() |
#38 |
![]() Yav bunların ne işi olur hak arama mücadelesiyle reyiz adamlar önünde saldırılan bacısına şahit bile olamıyor korkularından babam güzel bir tabir kullanmıştı ama bunu forumda söyleyemem. Ateist arkadaşımı eyleme getiririm ama bir şakirt asla gelmez emir almış gelirmi ona yasak yasak ...
Geçen bir tanesiyle konuşuyorum mavi marmarada gidenler ingiliz ajanıymış israille aramızı bozmak için ingilizler gemiyi göndermiş dedim kim anlatıyor oğlum bunları size abimiz söyledi vay canına ... o yobaz kara cahil diye hep aşağıladıkları anadolu gençlik milli gençlik kadar faydaları varmı acaba merak ediyorum ... |
|
![]() |
#39 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#40 | |
![]() Alıntı:
gittide oy alabildimi oralardan? bakın size şöyle söyliyeyim, bu tip adamlar çoğu zaman sabit fikirlidirler... değiştiremezsiniz... onlar sizi içki yasakçısı olarak görürler... ve sonuç bellidir vermezler... bakın kendiniz demişsiniz, bizim orası tatil yöresi diye yazın içen çok olur... artık olmuyor, özellikle izmit fuarda Ak Parti belediyesinden sonra btün barlar kapatıldı, düğün salonu oldu.. şimdi bunun üstüne siz niye gidipte oralarda birşeyler anlatmaya çalışırsınız? |
||
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|