AK Gençliğin Buluşma Noktası
Mizah - Komedi AK Parti Forum, Mizah - Komedi içeriklerimiz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-13-2007, 23:04   #1
Kullanıcı Adı
mesudum47
Standart dumurlenk!!!! :)
Off off!
"Bunu kesinlikle göz ardı, gönül ardı, kafa ardı etmemek lazım..." - Muazzez Abacı

Zamanda yolculuk henüz mümkün değil abla!
"Yarın aynı gecede buluşmak üzere..." - Banu Güven (Ntv'de "24 Saat"in sunucusu)

Biz mani olmayalım!
"Ben sizin duygularınızı merak etmek istiyorum..." - Serap Ezgü
Aman devam et, bozma!
Oya Aydoğan: Bayramda programın ne?
Kıbrıslı Şarkıcı Ziynet: Kıbrıs'la flörtleşiyorum!..

Lütfen burdan buyrun!
"Ay çok konuştum, sözü biraz da Aydın'a bırakıyorum..." - Özlem Yıldız (en uzun cümlesini kuruyor!)

Niye kardeşim niye!
"Sizi ekranlarda tekrar görmek isteriz..." - Ali Kırca (Semra Hanım'a)

Ekranlarda graffitiye buyrun!
"Sevgili baldızım Hatice, sana nasıl aşık olduğumu biliyorsun. Keşke ablanı değil seni alsaydım - Kral Tv'de bir seyircinin yolladığı ve alt yazı olarak geçen mesaj

Kim bunlar yahu! İmdat!
Habip Bey: Tartışmanın daha seviyeli olması için Zekai Bey'in daha dikkatli olması lazım...
Hulki Cevizoğlu: Tartışmanın seviyesinden endişeniz olmasın...
Habip Bey: Biliyorum Hulusi Bey...
Hulki Cevizoğlu: Benim adım Hulusi değil Hulki, hocamızın adı da Zekeriya, Habip Bey!.. ("Habip Bey"i üstüne basarak söyler)

Seni de kesseler sen de kederlenirsin!
"Kederli hayvandan kurban olmaz..." - Star Ana Haberde kurbanlıklar üzerine bir haberin alt yazısı

E öyledir herhalde!
"Evet sevgili izleyenler Beşiktaş 1-0'lık mağlubiyetten 2-0'lık galibiyete ulaştı..." -Beşiktaş - Malmo maçı spikeri
Aman bozma!
"Ben sahaya hep aynı kafa mantalitesi ile çıkarım..." - Fenerbahçeli Tuncay Şanlı

Sen iste baganım
"Çah bahayım!.." - Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik

Amin!?
"Zor bir maça çıkıyoruz, bu maç da diğerleri gibi zor geçecek inşallah!.." - Beşiktaşlı Çağdaş

Ha oldu, SSK’sı var mıydı?
"Yeni bir meslek Tülincilik , perdecilik gibi..." - Caner (Kuşum Aydın'ın programında Tülin hakkındaki yorumu)

Pardon bey abi?
"Fenerbahçe savunmasına söylemeyecek laf çok az..." - Ziya Şengül

Ne diyorsunuz! Geçmişler olsun!
"CHP 'sertleşme' sorununu çözdü" - Flash TV Ana Haber’de CHP'lilerin Meclis komisyonunda AKP'lilerle kavga edip, sert muhalefet başlatmaları ile ilgili alt yazı

Heyecan Hali
"İbrahim Tatlıses canlı yayında fenalaşınca herkesin ağzı yüreğine geldi..." - Paparazzi dış ses

Ah be Edip Hoca
"Balık tutmak beni gerçekten büyük bir relaks yapıyor..." - Edip Akbayram

Biz ona öyle demezdik amma
"İnsan şansız olunca çölde bile susuz kalırmış..." - Vj Bülent

"Bakın yalan söylüyorsam şu an yanımda oturan annem kalp krizi geçirsin ölsün, ben de ölüsünü öpeyim!.." - Seda Sayan'ın programına katılan bir seyirci

Mesafeler vız gelince
"Oğlum, gözlerimin içine bak ve doğruyu söyle!.." - "Kadının Sesi" programına telefonla katılan bir kadın stüdyodaki üvey oğluna söylüyor.

Amanın kızılcık şerbeti nerede!
Ebru Akel: Caner bu düğünlerde bulunmak senin içinde burukluk bırakıyor değil mi?
Caner: Evet, çok iyiyim...

Kulak memesi kıvamı
"Babalık yakışmış, baba kıvamına gelmişsiniz!.." Melike (TGRT ekibinden yeni baba olmuş birine söylüyor)

Sana da yaptılar demek
"İnsanlar, uzaylılarca kaçırılıp şuursuzlaştırıldıktan sonra, bir yerlerine, onlardan haber almak için bir şeyler monte edilir..." - Esra Ceyhan (01.05.2004 tarihli Sabah gazetesindeki tuhaf yazısından)

Vay be ne diyorsun!
"Daha önce de gittik biz oraya, ekolojisini biliyoruz..." - Aysun Kayacı (tsunami felaketini anlatıyor)
Not: Ekoloji: Canlıların hem kendi aralarındaki hem de çevreleriyle olan ilişkilerini tek tek veya birlikte inceleyen bilim dalı...

Hmmm sıvama tabii!
"Deveyi görmeden paçaları sıvamak istemem..." -"Size Anne Diyebilir miyim?" yarışmacısı Öznür (damat adaylarını görmeden konuşmak istemediğini açıklıyor)

Pardon!?
"İşte bu kapıda bir direksiyon diyemeyeceğim ama manivra var..." - Atv Haber spikeri (içinde 15 trilyonun bulunduğu kasayı gösterirken, "manivela" demek istiyor )

Düdüğü olan soğan var mı bacım!?
"Soğan düdüğü kadar koca yok başımızda!.." - Star Tv'de yayınlanan "Sırlara Yolculuk" adlı programdaki kadının mükemmel benzetmesi (muhtemelen "soğan cücüğü" demek isteniyor)
Mutfak felsefesi varoluş sebebimiz!
"Feng Shui felsefesine göre mutfaklar 5 temel element olan ateş, su, toprak, hava ve ağaca göre dizayn edilmektedir..." - Show TV Ana Haber'de kendisini GORA filmine fazlaca kaptırmış bir kız

ÖSS sorusunu aratmayın e mi!
"G.Saray'da son iki haftaya kadar 7 olan sarı kart cezası limitindeki oyuncu sayısı ikişer ikişer inerek 4'e indi. Kalan üç oyuncu ise Mondragon, Tomas ve Conceiçao..." - Sabah gazetesinde bir haber

Kimseler anlamasın bari ay!
"O kendini bilir, isminin baş harfi Ata" - Nurhan Bey (Gülbence'de gönderme yapıyor)

Zamanda yolculuk mu yapacağız heyoooo!
"Az önce pozisyonu izleyeceğiz!.." - Ersin Düzen

Derya abla Baykal abla, şanzıman dağıldı!
"Seyircilerin kulağısınız, ağzı oldunuz..." -Derya Baykal (kameramanlara ve rejiye söylüyor)

Sen 'nece'sin be abi!
"Bu yazı gavurca ben bunu Müslümancaya çevireyim..." - Doç. Dr. Emin Gürses (Ceviz Kabuğu'nda)

Ne ettiğin belli değil senin de!
"Böyle zamanlarda acı çekmenin keyfini sürüyorum..." - İbrahim Tatlıses ("son zamanlarda çok acı çekmediniz mi?" sorusuna cevabı)

HMMM iyi olmuş yapmanız, bak iyi böyle!
"Rejim yapıyorum!.." - Hülya Avşar ("hamile misiniz?" sorusuna cevabı)

Ufaklık
"Kuzular yavru kuzu mu?" - "Acun Firarda"

Güzel dil Türkçe bize
"Programı veda etmek zorundayız..." - Kuşum Aydın

Amanin, kimden yanasın
"Bakhtov şimdi kalktı ama iki gün uyur bu..." - Orhan Ayhan (Sinan Samil Sam, Denis Bakhtov'u nakavt edince)

İşgüzar Pota
"Ve pota, basketbol topunu içine alıyor..." -NBA.com Tv'de bir spiker

Hop hop değiş ton ton
"Ses tonajını düşür!.." - Pınar "Gelinim Olur musun?"

Yılan Uzan Ben
"Yılan Uzan Ben'den, Genç Parti'den korkuyorlar. Bu nedenle yılanın başını erken ezip kurtulmak istiyorlar..." - Cem Uzan (Uşak mitinginde)

Organizma
"Ben ilk defa katılıyorum, çok güzel bir organizma..." - Silivri Yoğurt Festivaline katılmış mikrofonlara konuşan bir kız

Motorizasyon Demorize!
"Lütfen sanatçının motorizasyonunu bozup demorize etmeyin!.." - İbrahim Tatlıses

Sapı samanı duman ettiniz be hocam!
Telefondaki izleyici: Sapına kadar kova burcuyum!...
Zekeriya Beyaz: Efendim bu kovanın sapı da mı varmış, anlayamadım...
Ayşe Özgün: Kovanın değil, beyefendinin sapıymış o!..

Yakında bizi yuvarlarsınız!
(Atv Ana Haberde YTL'nin nasıl yuvarlanacağı üzerine bir haberde)
Muhabir: Yuvarlama ile aranız nasıl?
Pazar Esnafı Hanım: İyi...
Muhabir: En iyi neyi yuvarlarsınız?
Pazar Esnafı Hanım: Köfte, mantı, çiğ köfte, içli köfte...

Kaldırmayın ayağa
"Ben kötü kalkınca bütün günüm kötü kalkar..." Naşide Göktürk (Ünlüler Çiftliği'nde)

Robocop Erman
"Şansal tuvalete giderken 4 kablo çıkar arkasından..." - Erman Toroğlu

Nassı yani?
"Hormon Toroğlu tavukları..." - Atv Ana Haberde bir alt yazı

Bodos abi
"Amerika'dan bir izleyicimiz e-mail göndermiş, Middle East Technical University'den..." - Murat Kosova (muhtemelen ODTÜ'yü Amerikan üniversitesi sanıyor)

Ay allah muhafaza!
"Allah'ım n'olur bizi ayırtmasınlar!.." - Ahu Tuğba (Ünlüler Çiftliği'nde, Mustafa Uğur'un evden ayrılışı üzerine)
Kim neyi keşfediyor yahu!
"Toplum bu programla eksiklerini keşfetti..." - Ebru Akel ("Gelinim Olur musun?" adlı programın neden çok sevildiğini anlatıyor)

Gözü yok belli
"Ben kimsenin yediğine karışmadım, peynir arası ekmek, peynir arası zeytin yaptılar, bir şey mi söyledim?" - Leyla Adalı (Ünlüler Çiftliği)

Tatlı su kurnazı olmasın sakın bey abi!
"Bana su kurnazlığı yapmayın!.." - Ferhat Güzel

Ansiklopedik aşk!
"Bahadır, Şale'ye karşı bir duygu içermediğini söyledi bana..." - "Gelinim Olur musun?" gelin adaylarından Sinem

Aferin onlara!
"Serbest vuruşu bekletmeden kullandı Milli Takım..." - İlker Yasin (Steaua Bükreş - Beşiktaş maçı sırasında Beşiktaş'ın serbest vuruşunu anlatırken)
Ay inanmıyorum!
"Veee beklenen oldu, yeni yıla girdik!.." - Elifnağme Elif Güvendik

Hööh!? Sen den Marslısın galiba?
"Hoş geldin yeni yıl, selam dünyalı!.." - Show Ana Haberde yeni yıl kutlamaları ile ilgili alt yazı

Aracı Kurum Muamelesi
"Hayırseverlere yardım ederim..." => Davut Güloğlu (büyük ikramiye kendisine çıkarsa nasıl değerlendireceğini açıklıyor)

Kokoreç Hijyeni! Vayyyy beeee!
(Ntv Ekodiyalog programında)
Deniz Gökçe: AB kokoreci hijyenik standartlar doğrultusunda yenebileceğini söyledi...
Konuk: Hijyenik kokorecin tadı mı olur be!..

Haaa sokmaz!
"Yılan medyumu sokmaz mı?" - "Savaş Ay'la Sokak Arası" adlı programda bir alt yazı

Öyledir tosunum valla!
"Topaç gibi maşallah..." - İsmet Badem (Galatasaraylı basketbolcü yere hayli bir yüksekten düştükten sonra)

Taka tuka bir şarkı daha!
"Tak beni takmam seni..." - İbo'nun son albümünden bir şarkı

Oyy amanin!
"Türküler evrimlenerek gelişir..." - Arif Sağ

Önem
Seda Sayan: Bugün çok önemli bir konuğum var, ama önce daha önemsiz biri gelecek: Safiye Soyman.

Cevap Hakkı
Hulki Cevizoğlu: Sayın Bush isterlerse cevap haklarını kullanmak üzere stüdyomuza konuk olarak gelebilir.

Görünüşe aldanma
Yıldız Tilbe: Hiç üç çocuk babası gibi durmuyorsun...
Hakan Ural: Zaten iki çocuğum var...

Sorunun adı mı?
Sinan Çetin: Peki karınıza ‘Yahu karıcığım ben seni seviyorum, biz niye ayrılıyoruz’ adlı soruyu sordunuz mu?

Ne diyorsun!
Candan Erçetin: Albümün Fransızca olmasının nedeni, benim şarkıları Fransızca söylemiş olmamdandır...

Karadenizli simetroman
İsmail Türüt: Ben de simetri(k) hastalığı var. Misal evde bir ampul yansın, yenisini takmadan uyuyamam...

Vücudumuzu tanısaydık!
Ece Erken: Boyunda çıkan atadamarlardan her biri?

Burdan yakın!
Tuğba Altıntop: Ben kiralık anne miydim? Çocuklarımı yedi yıl karnımda taşıdım...

Zevkler ve renkler!
Yasemin Bozkurt: (Kadının Sesi programında) Aman Allah’ım, yakışıklı bir kadın görüyorum...

Arkayı sağlama alacaksın!
İbrahim Tatlıses: Arka kafamı nereye vurduğumu hatırlamıyorum...

Zaman menfumu!
Çağla Şikel: Naomi’nin yanında 10 dakika kaldıysam, 80 dakika telefonla konuşmuştur...

Gökhan Özen: Kadınlar benim için çok önemli, onlar benim ilhan kaynağım!

Aristo Mantığı
Mahmut Tuncer: Onun adı bir balık, onun adı balıkta yüzen bir şey, onun adı Yunus Bülbül geliyor...

Peki sen öyle diyorsan!
Petek Dinçöz: Ramazan bizim estetik tarihimizdir (Sanatçıların ramazan ayında estetik yaptırmalarına yorumu).

Boynuz fobisi kötüdür
Yeliz Yeşilmen: Ben böceklerden çok korkuyorum. Onların boynuzları beni çok etkiliyor...

El, dil, refleks...?
Asena: Elimde olmayaraktan dilim sürtmüş olabilir...

Allah muhafaza!
Ceylan: Benim kitleyicim türkü söylememi istiyor...

Gelin canlar bir olalım!
Özcan Deniz: Seyirciyle izledik, çok interaktif bir izleme oldu...

Görev bilinci
Hilal Cebeci: Yani ben katil değilim ki, katil olsam seve seve gelirdim ama bu sebebten dolayı gelmek olmadı...

E hafıza!
Nehir Erdoğan: Sette Metin Akçatepe abimiz ile çok iyi anlaştık. (Halit Akçatepe’den bahsediyor)

sadelik
Ebru Gündeş: Sade, sadelikten gelir. O yüzden sadeyi tercih ettim...

Günnnnn!
Emrah: Bugünkü gün, çok önemli gün...

Doğayı tanıyalım
Gizem Özdilli. Ben deniz ürünlerini severim. Mesela balık, tavuk yerim...

Mümkünse yapmasın
Ebru Yaşar: Türkiye’de erkek ses sanatçısı çok fazla. Zaten erkekler pek showgirl’lük yapmıyor.

ya da
Sibel Turnagöl: Zaten her zaman ya onu bana soruyorlar ya da bana onu soruyorlar.

Turbo İbo
İbrahim Tatlıses: Lütfen sanatçının motorizasyonunu bozup demorize etmeyin!

mesudum47 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)