01-19-2011, 20:07 | #1 |
Sana Kansam
Sana Kansam Hemen yanı başında olmak Can, kenarında seni izlemek Gözlerine bakmak hayran hayran Ve düşünmek “Burada nasıl yaşanır kim bilir?” diye Cinayetler izliyorum gözlerinde Varlığını bakışlarının esaretinde yitirmiş Aşktan önce son kaçışı da kaçırmışlığımla Gözlerinden geçmek üzereyim bir mevsimden diğerine Birazcık kıymasan bana diyorum Sever gibi yapsan biraz Aşka dair anlatamayacak bir şeyler biriktirsem Ve ben sana kansam Benim de payıma ölümlüsü düştü hayatın Hem dirilsem gözlerinde hem de yitirsem varlığımı Adımla başlayan bir cümle kursan Anlam katsan adıma Yakınıma gelip de yakınmalarımı dindirsen Birazcık sevsen ve inandırsan kalbimi Aklım kalbimi “ne hali varsa görsün”e terk etse Kalbim beni atıp seni toplasa Ve damarlarım sana doya doya kansa Yenilgiye razı gelerek çıktım karşına Gözlerinin hükmünde hükmen mağlubiyeti tatmaya geldim Ölçüsünü bilmem sevmelerin Aşk diye tebessüm etsen bana Ve ben aşkı tebessümün sansam Birazcık sevsen beni diyorum Birazcık kandırsan Mehmet Ercan
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|