AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-20-2011, 06:10   #1
Kullanıcı Adı
EZEL
Standart Kocaeli'de deprem!

Kocaeli'de deprem!

Kocaeli'de 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Güncelleme:20 Ocak 2011 04:19
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, Kocaeli'nin Gölcük ilçesine bağlı Değirmendere Beldesi yakınlarında saat 04.09'da deprem kaydedildi.

Yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin büyüklüğü, 4,3 olarak tespit edildi.

İlk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan olmadı.
====
Deprem olduğunda ben uyanıktım korkudan öldüm ya

EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-20-2011, 10:00   #2
Kullanıcı Adı
ENES_CAN_AK
pendik'te hissettik iş yerindeydim.bomba patlar gibi ses geldi sanki ilk sonra sallandık.
ENES_CAN_AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-20-2011, 14:37   #3
Kullanıcı Adı
depare
3-4 gün önce tahmin edilmişti..
Geçmiş olsun..
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-20-2011, 15:59   #4
Kullanıcı Adı
Delilin NuR
Çok kötüydü...
Hepimiz uyandık...
Allah beterinden korusun...
Delilin NuR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-20-2011, 22:18   #5
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Valla fena vurdu alttan alttan hoplattı yatakta
Ama vatandaş benim gibi vurdumduymaz olunca yataktan kalkmaya bile tenezzül etmiyor
Beşik gibi salladı bende yorganın içine gömüldüm yattım
O andan birde annemin salavatlarını hatırlıyorum anacım baya korktu yav
Alt 01-20-2011, 22:23   #6
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Merkez üssü Gölcük olan saat 04.09'da Richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

10 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI
Meydana gelen 4,3 büyüklüğündeki deprem sebebiyle Gölcük'te panik yapıp rahatsızlanan 10 kişi Gölcük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vatandaşların bir kısmının sakinleştirilerek taburcu edildiği, bir kısmının ise tedavilerine devam edildiği öğrenildi. Bu arada, Gölcük Arama ve Kurtarma Derneği (GESOTİM) bölgede araştırma yaparak vatandaşlara yardımcı oldu. GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman, ilçe genelinde yaptıkları aramada, herhangi bir can ve mal kaybına rastlanılmadığını söyledi. Deprem Kocaeli'nin tamamında ve Yalova'da da hissedildiği bidirildi.

VALİKTEN AÇIKLAMA
Kocaeli Valiliği meydana gelen depremle ilgili bir açıklama yaptı. Valilikten açıklama şöyle; “20 Ocak 2011 tarihinde saat 04.09`da merkez üssü Gölcük Değirmendere olan 4.03 şiddetinde deprem meydana gelmiştir.
Depremde can ve mal kaybı olmamış az sayıda vatandaşımız tansiyon ve benzeri şikayetlerle Gölcük Devlet Hastanesine müracaat etmiştir.
Deprem anından itibaren İlimizdeki tüm sorumlu kuruluşlar seferber edilmiş ve alan taramasına başlanmıştır.
Valiler Toplantısı nedeniyle Ankara`da bulunan Valimiz Sayın Ercan Topaca`ya hemen bilgi verilmiş ve kendileri yapılan çalışmaları sürekli takip etmişlerdir.
Valimiz Sayın Ercan TOPACA Boğaziçi Kandilli Rasathanesiyle telefonla irtibat kurmuş, rasathaneden Valiliğimize iletilen yazılı bilgide “ 17 Ağustos 1999 depremi sonrası bölgede bu büyüklükte depremlerin meydana gelmesinin mümkün olduğu, 1999 yılı Marmara depremi büyüklüğünde bir depremin bu bölgede yakın gelecekte oluşma ihtimalinin bulunmadığı” bildirilmiştir.”
Alt 01-20-2011, 22:25   #7
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı

Alt 01-20-2011, 22:28   #8
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
İşte deprem anı

http://bizimkocaeli.com/guncel/33088...eprem-ani.html
Alt 01-21-2011, 01:06   #9
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Furkan ne olcak bizim bu halimiz
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-21-2011, 03:10   #10
Kullanıcı Adı
ALmi´
Geçmiş olsun arkadaşlar.. Çok şükür daha kötüsü olmadı..
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)