03-13-2009, 19:35 | #1 |
AK Parti olmasaydı ne olurdu
bence felaket olurdu hortumcular sokaklarda cirit atardı
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-13-2009, 20:46 | #2 |
memurun aylıgını vermek icin halkın parasına el koyarlardı
|
|
03-13-2009, 20:52 | #3 |
|
|
03-13-2009, 23:17 | #4 |
kriz kriz diye bağıranlar 10 yıl öncesini çabuk unutuyor bu ülkede öyle bir ekonomi vardı ki bir kitap atılınca kriz çıkıyordu. İçi boşaltılmayan banka kalamadı halkın katrilyonlarca lirası telef oldu bugün kriz diye bağıranlar bankalarla kaybolan paralarını ne çabuk unuttular...biz olmasaydık hiç bir zaman o krizden tam çıkamazdık üstüne birde bu küresel kriz bindiğinde kriz üstüne kriz tek bir iş kalmazdı memlekette... veya bizi ekonomik paket açıklamamakla suçlayanlar sırf hoş görünmek için 80 milyar$ lık destek açıklardı ama bunu ödeyemeyeceği için yine 40 milyar$'ı halktan 40milyar $'ı imf den alırlardı
ayrıca abdülhamitin projesi (marmaray)'nin gerçekleşmesi en erken 100 yıl sonra olurdu hiçbir zaman bu kadar hızlı internete kavuşamazdık, zira bugün parayı basan 100mbit internet bile alabiliyor doğalgaz zammından şikayetçiyizya onlar olsaydı kimse şikayetçi olmazdı çünkü kimse doğalgaz kullanamazdı bize AB yalakası derler biz olmasaydık sırf ab umuduna kıbrısı peşkeş çekerlerdi, biz müzakereleri durdurma pahasına karşı çıktık kardeş ülke azerbaycanla hala tek bir liralık ticaretimiz olmazdı, ayrıca iran onlara irticayı hatırlattığı için doğalgazı ruslardan fahiş fiyatlarla alırlardı, hatta doğalgaz karneyle bile alınabilirdi. hala devlet hastanelerinde tedavi olmak için çırpınırdık. hiç unutmam 4-5 yaşındayım dişim çürümüş acayip ağrıyor babam belediyede işçi, devlet hastahenesine gittik bi ton sıra bekledik muayene olduk (tam hatırlamıyorum ama iltihap kapmıştım galiba), yine saatlerce hastahanede ilaç kuyruğunda bekledik tabi ben feryat figan hala ağlamaya devam ediyorum, işte o acı benim siyasi görüşümü belirledi biz olmasaydık hala insanlarımız tek gidiş tek geliş yollarda hatalı sollama yüzünden telef olurdu biz olmasaydık dibimizdeki ırak savaşı bizi bataklığa çekerdi biz olmasaydık 50 yıl boyunca unutulmuş demiryolları (güya Atatürkçüler) bir 50 yıl daha unutulurdu zaten ondan sonra uçan trenler yayılırdı bizimde maddi imkansızlıklardan ötürü yabancıların elden düşme hızlı trenlerini cumhuriyet dönemi raylarında sürmeye çalışırdık biz olmasaydık... |
|
03-13-2009, 23:24 | #5 |
türkiye diye bir devlet yıkılmaya az kalmış bir durumda olurdu
|
|
03-13-2009, 23:25 | #6 |
emekli,lerin maşı ödenmezdi
|
|
03-13-2009, 23:41 | #7 |
ak prin olmazdı:yehoo:
|
|
03-14-2009, 00:42 | #8 |
amma abartmışsınız ya ne olacak başka parti başta olurdu :D
yada akp degilde ne biliym baska parti kurardınız. bu hayatta kişi geçici, kamu kalıcıdır unutmayın ;) |
|
03-14-2009, 00:51 | #9 |
Bu ülkenin geleceğine ilişkin ümidim kalmazdı .
Tam güvenimin kırıldığı zamanlarda Ak Parti ile Sayın Başbakanımız imdada yetişti. Allah razı olsun. |
|
03-14-2009, 00:51 | #10 |
ekmek arası ekmek yerdik demek isterdim ama
baykal gibi bazıları ekmeği de karneyle verdiği için yenilebilecek yemekler ot-çöp ten ibaret olurdu |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti olmasaydı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|