AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 01-25-2011, 18:56   #1
Kullanıcı Adı
yusufurkan
Exclamation forumdan atılmalar konusunda ne düşünüyorsunuz..?
bir kaç gündür forumu takp ediyorum bu zaman zarfında forumdan atılmalara şahit oldum.
başka forumlardada atılmalar oluyor ancak bu kadar basit sebeplerden dolayı atılma göremedim.
mesela bir komunist vardı adam benimle veya bir başkası ile aynı fikirde olmayabilir.
ancak forumda bazı arkadaşlar aşırı tepki verip karşısındaki kişiyi zıvanadan çıkarıyor.
bu foruma giren herkes ne ak partili olmaya nede başka partili olmaya mecbur olmamalı.
ancak bir farklı fikir gündeme gelince vay hain diye üzerine çullanmak adilane olmasa gerek.
örneğin başbakan ananıda alda git diyince ne hissettiniz.
aynı durumda siz olsaydınız nasıl bir tavır gösterirdiniz.
mesela bülen arınç manisada şikayette bulunan üzüm üreticisine söylediği sözü size söylese bundan haz duyarmıydınız.
burası 73 milyonluk bir ülke kimse kimsenin fikrini beğenmek zorunda değil.
bakalım fikirleriniz ne...

yusufurkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-25-2011, 19:12   #2
Kullanıcı Adı
Katade
Adı üstünde bak burası ak parti forum forumun ilk başında ak gençler ak partililer tanışalım diye bölüm var ak partili olmayanlar zaten forumu karıştırmak için burdalar provaktörler yalan niteliksiz haber yayınlayanları yada ak parti ve başbakanımız hakkında dile alınmıcak sözleri söleyenlere kimse katlanamaz gönülden bağlılık böle bişey . İnsan gibi konuşana herkes insan gibi davranır başbakanımız orda nediyo yanına cağırıyo konusmak için bagıra bagıra yanına geliyo basbakanımızn bağırma diyo artislik yapma diyo adam hala ben sanatcı değilim diyo dalga gecercesne anam aglıyo tam bi provakatör bu adama az bile demiş isyan ediceğine daha cok calıssaymış bu konu baska senin dediğin baska carpıtıyosunn simdi bunlara böle yapmasan yarın daha kötülerini yazıcaklar anlıyomusun

Konu Katade tarafından (01-25-2011 Saat 19:16 ) değiştirilmiştir..
Katade isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-25-2011, 19:15   #3
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
sinirlere dokunan...
saçma sapan yorumlarda bulunan...
ortamı germeye yönelik provokatif davranışlarda bulunan babam olsa forumda duramaz...

EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-25-2011, 19:45   #4
Kullanıcı Adı
unnamed
şimdi yanlış bir izlenime kapılmışsınız siz....
bu forumda ceza almak yada banlanmak için u sınırları zorlamak gerekiyor...
yöneticlerin bu konuda sabırları baya ileri derecede çalışıyor..
.ikincisi adam buraya gelipte etmedik hakaret bırakmıyor..
açtığı konuların gündemle hiç bir alakası yok...
ee düzgünce söylüyoruz bir türlü anlatamıyoruz bu seferde en başta ben dahil olmak üzere makaraya sarıyoruz...
daha güzel bir teklifiniz varsa buyrun söyleyin..
forumun faydasına olacaksa bu elbet ki uygulanır...

Alt 01-25-2011, 21:01   #5
Kullanıcı Adı
Mavera
bende basbakanim gibi düsünüyorum.. amaci provakatörlük olan, bu ugurda nerde muhalif baslik var acan, ortami geren yorumlar yapan ve daha sonra isi yüzsüzlüge vuranlara bende "ananida al git derim!"..
öyle mübalaga etmeye gerek yok forumda kimsenin ceza aldigi filan tabiki küfür edenlerin üyeligi siliniyor ama forum kurallarina uymayanlara kismi ceza veriliyor..
sonucta Müslüman mahallesinde salyangoz satilmasina eyvallah dememizi beklemesinler kaldiki bu baslik bile aslinda bu forumdaki demokrasiyi gösterir ki bu cevaptan sonra bu baslikta kilitlenecekdir cünkü yöneticilerin tasarruflarini tartismak yasakdir!..
eger gercekten hakkaniyet konusunda bir süpheniz varsa sikayetinizi yapin, degerlendirilir ama demokrasicilik oyunu altinda forumun ve yönetimin sorgulanmasina izin verilmeyecekdir!..
suna emin olabilirsiniz agirda olsa, sacmada olsa hic bir muhalif mesajiniz ve konununuz cok absürd bir durum olmadikca silinmez ama isi abartir bizlerin sinir katsayisini denemeye kalkisirsaniz gereken yapilir!..
bu uzun aciklamadan sonra konuyu kilitliyor bundan sonra bu tür konulardaki sikayetleriniz özel mesaj, sikayet butonu gibi modüllerden yapmanizi öneririz!...
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)