AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 02-02-2011, 20:47   #1
Kullanıcı Adı
M.Atilla
Lightbulb CHP’li Akaydın’dan Başbakan'a afişli ‘Recep Bey’ göndermesi
12 Eylül referandumu öncesi şehrin önemli caddelerine astığı ‘Hayır’ içerikli afişlerle adından söz ettiren CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi, bu sefer çevreci afişlerle gündeme geldi. Ana arterler başta olmak üzere turizm şehrinin kalabalık noktalarındaki bilboardlara asılan afişlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Bakanlar Kurulu üyelerinin isimleri dikkat çekiyor. Bunların aksine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun isminin geçtiği bir afişin bulunmaması dikkat çekiyor.



12 Eylül referandumu öncesi şehrin önemli caddelerine astığı ‘Hayır’ içerikli afişlerle adından söz ettiren CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi, bu sefer çevreci afişlerle gündeme geldi. Ana arterler başta olmak üzere turizm şehrinin kalabalık noktalarındaki bilboardlara asılan afişlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Bakanlar Kurulu üyelerinin isimleri dikkat çekiyor. Bunların aksine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun isminin geçtiği bir afişin bulunmaması dikkat çekiyor.

En dikkat çekici afiş ise Kılıçdaroğlu’nun dillendirdiği ‘Recep Bey’ yazılı olanı. Afişte “Recep Bey, Atatürk Parkı’na çöp atarken yakalandı.” ibaresi yer alıyor. Kabinede ismi bulunan bakanların bazılarının ismini geçtiği afişlerde ise şöyle yazıyor: “Bülent Bey, arabadan çöp atarken yakalandı, Nimet Hanım Güllük’te falezlerden çöp atarken yakalandı, Hüseyin Bey, Yavuz Özcan Parkı’na çöp atarken yakalandı.”

Şehrin birçok noktasına asılan afişlerin arasında ‘Recep Bey’ yazılı olanların sayısının fazla olması ise dikkatlerden kaçmıyor.
AK Parti İl Başkan Vekili Ömer Duman, yazılan bu afişlerde ilk olarak kasıt aramadıklarını, fakat CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın Antalyalı seçmenlerine hakaret ettiğini düşündüğünü ifade etti. “Antalya seçmeni çöp atar durumda mı?” diyen Duman, kendilerinin olaya farklı noktadan baktıklarını, isimlerin üzerinde çok fazla durmadıklarını söyledi. Duman, belediyenin toplayamadığı çöpleri vatandaşın üzerine yıktığını belirtti. Konunun takipçisi olacaklarını ifade eden Duman, yargıya gidebileceklerini ifade etti.

Afişlerin Antalya Büyükşehir Belediyesi grafik-tasarım servisi tarafından hazırlatıldığı, toplumu bilinçlendirmek için kaldırım işgali ve gürültü kirliliği konusunda da çeşitli afişlerin asılacağı öğrenildi.
Antalya’daki afişleri yorumlayan vatandaşlar da belediyeyi suçladı. Önünden geçtiği afişin dikkatini çektiğini belirten Muharrem Arı, yapılanların Başbakan Erdoğan’a hakaret olduğunu vurguladı. ‘Recep Bey’ ifadesinin Başbakan Tayyip Erdoğan’ı kastettiğini düşünen Orhan Yıldız da şunları söyledi: “Kasıtlı bir şey, yanlış. Siyasette her zaman için edepli ve hayayı yerine getirmek lazım, böyle şeyler yapmamak lazım.”

Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediyesi 12 Eylül’de yapılan referandum öncesi de sokaklara ‘Hayır’ içerikli toplumsal mesaj veren bilboardlar astırmıştı. Bu bilboardlar Antalya Valiliği tarafından toplatılmıştı.

KANALVİP

 

M.Atilla isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi