AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 02-02-2011, 10:37   #1
Kullanıcı Adı
Katade
Standart Defne Joy Foster evinde ölü bulundu
Defne Joy Foster evinde ölü bulundu
Son olarak "Yok Böyle Bir Dans" adlı programda yarışmacı olan Defne Joy Foster, İstanbul Caddebostan'daki evinde ölü bulundu.

Uploaded with ImageShack.us

Annesi Türk, babası Amerikan olan Defne Joy Foster, üç yıl önce evlenmiş ve bir oğlu olmuştu. İlk olarak Kral TV DJ'yi olarak ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu ile dizi oyunculuğu yapmıştı.

Sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'ın ölümüne ilişkin olarak Kadıköy'deki dairede incelemeler sürüyor. Ünlü sunucunun ölümüyle ilgili olarak kalıtsal hastalığına dikkat çekildi ve iki ihtimal üzerinde duruluyor...

Alınan bilgiye göre, Kadıköy Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Foster'ın ölü bulunduğu Caddebostan Tanzimat Sokak'taki 3 katlı binaya geldi.

Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin, buradaki incelemeleri sürüyor.

Bu arada, astım rahatsızlığı olduğu öğrenilen Defne Joy Foster'ın, dün gece arkadaşlarıyla eğlendikten sonra arkadaşı Kerem Halit Altan'a ait bu eve geldiği öğrenildi.

''Solunum yetmezliği'' ve ''kalp krizi'' sonucu öldüğü sanılan Foster'ın, kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsiden sonra anlaşılacağı öğrenildi.

Defne Joy Foster'ın doktoru konuştu
Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, astım krizi ya da kalp krizinden öldüğü belirtilen Foster'ı hasta olarak 2008 yılında gördüğünü ve Foster'ın ağır bir astım hastası olmadığını söyledi.

Astım krizi yaşandığında göğüste sıkışmalar meydana geldiğini ve kişinin nefes almakta zorlanacağını kaydeden Çuhadaroğlu, hurriyet.com.tr'ye yaptığı açıklamada, "Belirtiler dakikalar içinde meydana gelir. Göğüs birdenbire sıkışmaz. Nefes kesilmez. Bütün bunlar uzun dakikalar alır. Aniden ölüm meydana gelmez. Hasta ilacını aldıktan bir süre sonra normale döner." dedi.

Astım hastalarının alerjik hastalar olduğunu vurgulayan Çuhadaroğlu, "Astım hastalarında çok daha hızlı gelişen alerjiler meydana gelmiştir. Hasta belki birşey yemiştir, içmiştir, o yediği içtiği şey bir reaksiyon oluşturmuş olabilir. Zehirlenme gibi durumlar daha hızlı gelişir astım hastalarında." dedi.

Akciğer sönmesi ölüme yol açabilir

Astım hastalarında gelişen akciğerle ilgili iki hastalığın ölüme sebep olabileceğini belirten Çuhadaroğlu, "Akciğer damar tıkanıklığı ve akciğer sönmesi risk oluşturur. Astım hastalarında ender de olsa akciğer sönmesi meydana gelir. Akciğer söner, kalp etkilenir ve sonrasında da ölüm meydana gelir" diye konuştu.

İlaçların gereğinden fazla alınması risk oluşturur

Acıbadem Maslak Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Pr. Çuhadaroğlu, içine çekilerek alınan astım ilaçlarıyla ilgili olarak şunları söyledi: "Havayolunu açmak için kullandığımız ilaçları çok yüksek dozda alırsanız kalp problemine neden olur. Kalp hastalıklarına bağlı ani ölüm meydana gelir. Ancak normalde biz bu ilaçları günde 6-7 kez olarak veriyoruz, 15-16 kez alınması problem oluşturabilir. Gereğinden fazla kullanılması kalp krizine yol açabilir."

Astım hastalarının kontrollü oldukları sürece her türlü sporu yapabileceğini belirten Çuhadaroğlu, "Dünyada birçok ünlü astım hastası olan maratoncu, kayakçı ve futbolcular var. İlaçlarını alıp tedavilerini düzenli sürdürdükleri sürece her türlü sporu yapabilirler" dedi.

Ağır alkol ve sigara kullanımın ise zemin hazırlayacağını kaydeden Çuhadaroğlu, "Bazı ilaçlar alkol ile birlikte alındığında sorun oluşturabilir. Uyku apnesi olan insanlar ölüme yol açabilir. Ancak bu daha çok kilolu insanlarda ve uykuda meydana gelir" dedi.

samanyoluhaber.com

Konu Katade tarafından (02-02-2011 Saat 15:08 ) değiştirilmiştir..
Katade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-02-2011, 10:45   #2
Kullanıcı Adı
dilemma
Allah rahmet eylesin yaa çocuğu da vardı küçük,
dilemma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2011, 10:50   #3
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Alıntı:
dilemma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah rahmet eylesin yaa çocuğu da vardı küçük,
Amin.

Çok canlı bir kişiliği vardı bazen ekran karşısında kendisini görür neşeli haline gıpta ile bakardım. Hayat işte hiç güvenilcek tarafı yok bir an neşesine talip olursunuz ama bir bakmışsınız bugün ölmüş o halde hayatın gülen tarafına aldanmamak gerek. Evlatı olması ilk anda insanı hüzünlendiriyor ama yaprağın sallanmasından haberdar olan mevlamın rahmetide bu ölüm de rollerini sahneye sürecektir. Hayatı veren o alan o o halde aciz olan bizlerin hesabı ile üzüntü payımıza düşüyor.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2011, 10:56   #4
Kullanıcı Adı
dilemma
Alıntı:
Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Amin.

Çok canlı bir kişiliği vardı bazen ekran karşısında kendisini görür neşeli haline gıpta ile bakardım. Hayat işte hiç güvenilcek tarafı yok bir an neşesine talip olursunuz ama bir bakmışsınız bugün ölmüş o halde hayatın gülen tarafına aldanmamak gerek. Evlatı olması ilk anda insanı hüzünlendiriyor ama yaprağın sallanmasından haberdar olan mevlamın rahmetide bu ölüm de rollerini sahneye sürecektir. Hayatı veren o alan o o halde aciz olan bizlerin hesabı ile üzüntü payımıza düşüyor.
Doğru söylüyorsunuz..
dilemma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2011, 12:00   #5
Kullanıcı Adı
ak_yolcu
Allah rahmet eylesin.. Bende sabah öğrenince çok üzüldüm...
Genç ölümler daha fazla üzüyor tabi...
Ama bizlere asıl gerçeği de hatırlatıyor...
ak_yolcu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2011, 12:12   #6
Kullanıcı Adı
Eşref
Bende çok çok üzüldüm. Renkli, hayat dolu, çocuksu bir kişiliği vardı. Böyle genç birine ölümü, o derin uykuyu, sessizliği pek yakıştıramadım. Sessiz geminin genç bir yolcusu oldu. Ne söyleyeceğim bilemiyorum ama Ukba abimizin yazdıkları duygularıma tercüman oluyor.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2011, 13:36   #7
Kullanıcı Adı
merve
Hayat böyle bir şey Çok üzüldüm, inanamıyorum
Arkadaşının evinde ne işi varmış o kısmı anlayamadım
merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2011, 14:10   #8
Kullanıcı Adı
unnamed
innalillahi ve inna ileyhi raciun...
Alt 02-02-2011, 14:34   #9
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Hadii bee şu tv8 'de milleti çevirip para dağıtıyordu hep izlerdim tüh ya
Allah rahmet eyleye
Alt 02-02-2011, 14:53   #10
Kullanıcı Adı
İntifada
İnna Lillâhi Ve İnnâ İleyhi Raciûn

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)