AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 01-30-2011, 23:15   #1
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
Standart D-8 Müjdesi..
Be ecevit bırakta biz konuşalım sen amerikalılara deki bizde öyle bir ortak varkiiiiii

http://www.youtube.com/watch?v=fqFqUJeYwpM

mehmetakif24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-30-2011, 23:49   #2
Kullanıcı Adı
manifesto
Ya arkadaş bu D8 muhabbeti necedir sürüp gidiyor..
İyi has hoş ta hani hoşaf
TabeLa örgütle nereye varabiliriz? Yani Hoca yaptıya ondandır pek bi mübarek pek bir mübarek.
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-30-2011, 23:52   #3
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Valla adam 6 ayda ülkeyi kalkındırdı resmen ekonomik atağa geçtik 6 ayda ne yapılabilir diye düşünüyorlar ama adam 6 ayda epey icraat yaptı ama tabi bazı noktalarda profesyonel hareket edemediği için alçak hain güçler tarafından indirildi ...

Hoca ayrıca espirilidir onun meclis konuşmaları süper ya

sana söylüyorum trt ciiii
Alt 01-30-2011, 23:54   #4
Kullanıcı Adı
manifesto
Hocanın konuşmasını birkez daha dinledik.."yaw siz hangi galaksideydiniz islam birliği kurulacak derken" diyor.
Hocam Tunus Mısır ve diğerleri? Sen hangi GaLaksidesin..Hepsi Ak Partinin yolunda gidiyor..D8 diye sokağa döküleni görmedim ben daha
Alt 01-30-2011, 23:54   #5
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
Alıntı:
BENHUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya arkadaş bu D8 muhabbeti necedir sürüp gidiyor..
İyi has hoş ta hani hoşaf
TabeLa örgütle nereye varabiliriz? Yani Hoca yaptıya ondandır pek bi mübarek pek bir mübarek.
Tabela örgütü diye anımsamak doğru olmaz diye düşünüyorum evet suanda öyle gözüküyor olabilir ancak kurulu bir D-8 var yani atılmış bir tohum var görevimizin bu tohumu yeşertmek olmasıdır temennim
Alt 01-31-2011, 00:01   #6
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Alıntı:
Hocanın konuşmasını birkez daha dinledik.."yaw siz hangi galaksideydiniz islam birliği kurulacak derken" diyor.
Hocam Tunus Mısır ve diğerleri? Sen hangi GaLaksidesin..Hepsi Ak Partinin yolunda gidiyor..D8 diye sokağa döküleni görmedim ben daha
Yahu D8 varken ak partimi vardı

Ak Parti belki d8 uygulayacak . Ahmed Davutoğlu osmanlıyı diriltmeye çalışıyor islam ülkeleriyle vizeler kaldırılıyor ikili ilişkiler güçlendiriliyor.
D8 projesi hocaya tapulu değil ya
Ak parti gerçekleştiremezmi ?
Alt 01-31-2011, 00:05   #7
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ak Parti belki d8 uygulayacak . Ahmed Davutoğlu osmanlıyı diriltmeye çalışıyor islam ülkeleriyle vizeler kaldırılıyor ikili ilişkiler güçlendiriliyor.
evet gidisat D-8i yeniden canlandırmaya doğru gidiyor. İnşallah Bu hükümet daha büyük adımlar atacak..
Alt 01-31-2011, 00:20   #8
Kullanıcı Adı
manifesto
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ak Partinin açılım yaptığı ülkelere bak bakalım bir,D8 ülkeleri dışında nakdar ülke varsa açılım yapılmış.Yani D8 gibi DAR çerçeveler AK Partiyi ve Vizyonunu temsil etmez bana kalsa..Çok da önemsendiğini sanmıyorum.
Alt 01-31-2011, 00:28   #9
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Valla sanmayabilirsin ama hükümetin adımları islam dünyasıyla birleşmeye doğru gittiğimizi gösteriyor.
Alt 01-31-2011, 00:30   #10
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
Alıntı:

Ak Partinin açılım yaptığı ülkelere bak bakalım bir,D8 ülkeleri dışında nakdar ülke varsa açılım yapılmış.Yani D8 gibi DAR çerçeveler AK Partiyi ve Vizyonunu temsil etmez bana kalsa..Çok da önemsendiğini sanmıyorum.
sadece 8 ülke değil tamamen geniş bir yapılanmadır 8 ülkenin dışındaki müslüman devletler ise doğrudan bu yapılanmaya önayak olup bu yapılanmanın idamesini sağlayarak dünyanın düzenini değiştirme hedefi vardır.. Akparti ilede yarıştıran yok zannedersem su anda..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)