01-15-2011, 14:49 | #1 |
askerlik düşcekmi
askerlik düşcekmi arkdaşlar kafayı yicez 460 gün vatana millete hep masraf ak parti yetkililere duyrulur düşürün askerliği
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-15-2011, 17:25 | #2 |
Hayırlı tezkereler.Askerleri bukadar umutlandırdıktan sonra düşeceğini umuyorum ancak tv lerdeki haberlerden ötesini duymadım
|
|
01-15-2011, 17:28 | #3 |
Kadınları askere alırsak onların dırdırıyla düşürüz sanki. Biz erkeklerde iş yok..
|
|
01-15-2011, 19:23 | #4 |
**askerlik düşecek mi
Bu konu artık önemini yitirdi sanki, bence düşmeyecek Fırat ! Seni kadına hakaretten içeri attırırım |
|
02-03-2011, 20:19 | #5 |
|
|
02-03-2011, 21:54 | #6 |
Masraf oluyormuş, süre uzunmuş, ne gerek varmış bu kadarına vs vs vs İşte düştüğümüz hal. Sapı samanı bir birine karıştırdık ve sonunda bu coğrafyadaki yegane ayakta durma sebebimiz olan ordumuza vefasızlık yapıyoruz. Bizler Akpartili olarak en önde gitmeliyiz askere ki vatan sevgimizden kimse şüphe etmesin. Ancak PKK lı kürtlerin oylarını almak için yapılacak düzenlemelerden istifade etmek en büyük alçaklıktır. Aklımızı başımıza alalım ve bu oyuna gelmeyelim. Asalaklık yapmayalım. Atalarımız gibi biz de borcumuzu ödeyelim. Tabi ERKEKÇE.
|
|
02-05-2011, 15:51 | #7 | |
Alıntı:
seni aklıselim yorum yapmaya davet ediyorum dostum askerlik yaptın mı bilmiyorum ama ülkemizi ayakta tutan ordumuz değil, bilakis yaptığı darbelerle ülkemize engel olan kurumdur ordu. şuan askerlik yapıyorum ve ordu hakkında olumsuz olan düşüncelerim daha da pekişti. Sadece benim değil, ordu hakkında olumlu düşünen, orduya itaati milliyetçilik sanan kişilerin bile görüşleri değişti bu lanet yerde. biz askerlik yapmıyoruz. askerlik dışında herşeyi yapıyoruz. usta birliğinde 30. günüm. kazma kürekten tut, telefon kablosu döşemeye kadar, günde 12 saat nöbet tutmaktan tut, hammallığa kadar, komutanların pisliklerini temizlemekten hakaret işitmeye kadar herşeyi gördüm. Allahtan kısa dönemim, bizlere hoca diye hitap ediyor geneli ya uzun dönemler için ne yapmalı? . Allah yardımcıları olsun. Bina boyamasından tutun da, köpek pisliği temizlemeye kadar, lavabolardan pislik çıkartıyorlar, yer altından boru döşüyorlar. biz 155 gün sayıyoruz onlar 460. Aman ya Rabbim 460 gün ne demek. bırakın askerliğin düşürülmesini zorunlu askerlik kaldırılmalı, asker sayısı 3 te 2 oranında azaltılmalı. profesyonel orduya geçilmeli. böylece hem insanlarımıza iş imkanı sağlanır, hem devletin yaptığı masraf azalır. bu konuda Almanya örnek alınabilir. askerlik kaldırılmayacaksa da kısa dönem 4 aya uzun dönem 9 aya düşürülmeli. burda masraftan, israftan başka birşey yapılmıyor. |
||
02-05-2011, 16:04 | #8 |
askerlik yapanlar nasil belli oluyor...
adamin niki akli selim keske oylede yorumlar yapabilse.. |
|
02-05-2011, 16:15 | #9 |
akliselim madem askerlik yapmak vatan sevgisiyle esdeger ben önümüzdeki yil 21 gün askerlik yapacagim istersen bu büyük seref, onur ve vatan sevgisini sana devredebilirim..
|
|
02-05-2011, 16:17 | #10 |
la konuşup konuşup benide ürkütmeyin
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|