![]() |
#1 |
![]() Millete yüzde 60'ı aptal diyenler aynaya bakarlarsa ne görecek? "Başbakan Erdoğan" işte o cevabı verdi.
Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan RecepTayyip Erdoğanpartisinin grup toplantısında tiyatrocu Müjdat Gezen'in sözlerine çok sert çıktı. Başbakan'ın verdiği cevap grupta uzun süre coşkuyla alkışlandı. "Mısır'da yaşananlardan asıl ders çıkarması gerekenler her zaman olduğu gibi almaza yatıyorlar. Anlamazdan geliyorlar. Onyıllardır bu ülkede statükoyu, vesayeti, elitizmi savunanlar, millete göbeğini kaşıyan adam, bidon kafalı, yüzde 60'ı aptal diyenler aynaya eğer bakarlarsa orada kendi mübarek yüzlerini görür." http://videogaleri.samanyoluhaber.co...al-cevabi.html SAMANYOLUHABER.COM
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu söz mü tarihe geçecek? Valla ben ilkokulda, bana gıcık bir laf eden arkadaşıma diyordum git aynaya bak diye.. Bu da padişahımızın ne kadar çocuk ruhlu olduğunu gösteriyor olsa gerek.
![]() Mısır'daki Devlet Başkanı, otuz ( 30 ) yıl boyunca, demir yumrukla yönetti ülkesini, yönetmek denirse tabii! Bizde de bir şeylerin farkına varmak için demek bir otuz yılın geçmesi gerekiyor.. Ancak en önemli özelliği bağımsız yaşamak olan Türk insanı o kadar beklemez ve Haziran 12'de ( eğer elektrikler kesilmezse ) cevabını verir sanıyorum. Statüko... Statik, durağan demek bildiğim kadarıyla.. Padişahımız, statükocu derken acaba, 12 yıl başbakan olarak kalmak sonrasında da eğer başarabilirse Başkan başaramazsa bir kaç dönem de cumhurbaşkanlığı yapma yolunda.. Bunu mu kastediyor acaba statüko derken? Anlamadım :S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|