![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Milyonlarca insanı öldüren,devlet terörünün en acı sekilde uygulandıgı bir devletin o zaman ki ordusuna muhtesen demen cok garip..
Filistinlileri öldüren israilin,cecenleri öldüren rusların,bosnalıları öldüren sırpların,ıraklıları,vietnamlıları,afganları öldüren abd nin ordusuda mı muhtesen sence? Yada yuttaslarımızı öldüren pkk da mı muhtesem? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() kusura bakma dostum bi anlık yazı vermisiz işte...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() VAy be adamlar Avrupa'yı dümdüz ettiler ama
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() abi tamda suanda alman grup rammstein du hast i dinliodum. oda şiddet içeren biparça
o degilde. bu naziler baya düz büz etti piyasayi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() o zamana göre bayagı iyi silahları varmış....
8) 8) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
bir kere almanların yahudi soykırımı yapmadığı "HARUN YAHYA" TARAFINDAN DEFALARCA VE ÇEŞİTLİ ÖRNEKLERLE VE DE ÇEŞİTLİ ŞAHİTLERLE KANITLANDI. ayrıca da NAZİ ler de bizim gibi birer insan ve ben şunu söylemek istiyorum. adamlar 2 dünya savaşı geçirdiler ve hallerine bir bakın. adamlar 1.dünya savaşında yerle bir oldular... resimdeki görüntülerine birbakın işte arkadaş buna MUHTEŞEM dedi. bir avuç teröristle "IRKÇI" kişileri bir tutamazsınız. ne olursa olsun... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Eğer rusyayı yenselerdi Türkiyeye de saldıracaklardı.hAPI YUTMUŞTUK :D belki Sovyetler veya amerikalılar bizi kurtarırdı ama onlarıon ellerinden bizi kim kurtarırdı onu allah bilir :D:D
DİPNOT:1944 yılılnda Kurmayları Führer'eTürkiye'nin Almanya ile diplomatik iliişkilerini kestiğini haber verdiğinde Hitler'in yanıtı ilginçtir -KÜÇÜK DEVLETLERDEN KORMUYORUM ZATEN KEMAL ÖLDÜKTEN SONRA TÜKİYE'Yİ APTALLAR YÖNETİYOR... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bu naziler bir yandanda haklı bence. Kendi Ari (Cermen) ırkının diğer milletlere göre üstün ve mükemmel olduğunu düşünüyorlar ve hep bunu savunuyorlar. Felsefe yönünden ırkçı ve aşırı sağcı. Bunlar 2. Dünya Savaşında Yahudilere olan kinleri vardı. Yahudileri acımasızca katlettiler. Mesela fırınlarda yaktılar. sakat ve özürlü yahudi halkını zehirli gazlarla zehirlediler. Şimdi Bana israilli verseler belki o anlık sinirle aynısını yapabilirim. Çünkü bende Türk Milletinin diğer milletlere göre üstün olduğunu ve mükemmel olduğunu her zaman savunurum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() 2.dünya savaşı sadece yahudilerin değil bütün avrupa halklarının trajedisidir.Bu savaşta 50 milyondan fazla insan öldü.Bunun yarısı ise SOVYETLER BİRLİĞİ VATANDAŞLARINDAN İDİ.YAhudilerden ise sadece 6 milyon kişi öldürüldü Ölen her masum insan elbette içimizi yakar .Ancak şu var ki; bu savaşın tek mağduru yahudilermiş gibi gösteriliyor.
Kırım tatarlarının dramından,Ukraynalıların,polonyalıların acılarından kimse bahsetmiyor!!!.Köyünde kendi halinde otururken 'FAşistler ülkemize saldırdı Anavatanı koruyalım' deyip cepheye sürülen ve birçoğu ya alman ateşiyle ya Komunist ateşiyle(ruslar geri çekilen askerleri kurşuna dizerdi) ölen,toplama kamplarında tükenen yada denize düşen yılana sarılır misali NAZilerin TÜRKİSTAN LEjYONLARI na katılan milyonlarca ORta asyalı MÜSLÜMAN TÜrkten kimse bahsetmiyor !!! Ölen 50 milyon kişiden sadece 6 milyonu yahudi.Geri kalana ne oluyor ![]() NOT:Eğer 2. dünya savaşı'nda Kırım tatarlarının yaşadığı acıyı anlamak istiyorsanız CEngiz Dağcı'nın herhangi bir kitabını okumanızı tavsiye ederim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|