![]() |
#1 | |||
![]() bu goruntuler çok konusulucak silinmeden izleyin.
facebookta bir arkadaşın paylastıgı bu videoyu indirip ve youtubeye yukledim. burdan izleyin. http://www.youtube.com/watch?v=CS6K1DFPyLI
![]() |
||||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İçerik hakkında da konuşanlar çıkacaktır elbet ama ben şunu demek istiyorum:
Her görüntü ve ses kaydına "düzmece, yalan, uydurma, feyk" diyenlere ben şimdi neden inanayım? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() nerede hangi gazetelerin üzerinde ki tarih
![]() herşeyi çekmişler onu çekmemişlermi ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Gazetenin tarihinin 2 gün öncesine ait olduğu bilgisi yok görüntülerde.
Görüntüleri yayınlayan polisin suç işlendiği söyleniyor. Görüntü kayıt eden askerin suçsuz olduğu kanısına nereden varılıyor ? Polisin eğitim alması gayet normal.Türk polisinden,terör konusunda ingilizler de yardım alıyor. Almanya da,Türk polisleriyle birlikte çalışma gibi bir plan öne sürüldü. Polis oradan,o mazemelerin çıkacağını biliyorsa ve bunun için eğitim aldılarsa,bunu sesle kendi aralarında dile getirmezler. Eğitim alan ve konu hakkında bilgisi olan polis,eğitim almayana da bunu dillendirmez. Veya,olaylarla ilgisi hiç olmayan polislere eğitim verildiyse,polis eğitim aldığı mazemeleri bulunca,ampülü yanmaz mı ? Böyle tesadüf olur mu demez mi kendi kendisine ? Ve görüntüleri net yerine başka yerlere ulaştırmaz mı ? Basın,olayla ilgili göz altına alınanların avukatı vs. gibi. Değeri olmayan görüntüler. Çöp. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Şu da var,abd veya israil ikisinden beri veya her ne oksa ikisine aynı,askerin darbe yapmamasından yakınıyorlardıBunlar askerin darbe yapmamasından yakınırken,askerlerin içeri girmesini neden istesin ki ? Vatanını çok sevdikleri için mi ? Değil,zaten emeklilerle uğraşmazlar,gerçek bu olsa Özkök'ten başlarlardı.Veya işin içine osman pamukoğlunu da katarlardı.
Bu tür saçmalıkları ortaya çıkaranlara prim vermeyin ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() yav hacı...
gazeteleri göstermeleri lazım olayın bir şeye benzemesi için ![]() oda olmadığı için salla gitsin ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bu adam da Xfce gibi bol keseden konusuyor
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Jandarma ile polisin ortak yapacağını düşünmüyorum,jandarma güvenliği alır polis arar. Jandarma güvenlik alıyorsa,mühimmatların yanında ne işi var peki ? Jandarma araştırma yapsa,mühimmatlar polise verilmez,jandarma elinde bulundurur. Jandarma arama yapıyorsa,görüntüler de neden jandarma yok ? Jandarma kazı alanına nasıl ulaştı ? Merak ediyorum meraktan çekirdke çitliyorum deli gibi ![]() |
||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() diyorlar ki görüntüler sessiz veriliyor...
şimdi biz ne bilelim bu videoların sessiz video üstüne montajlanmadığını... |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() yav bu haber için bu kadar konuşulur mu?
konuyu açana bakın hele... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|