AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 02-18-2011, 21:02   #1
Kullanıcı Adı
ZÜMRA
Standart Gökçek, 'Yapacağım' dedi ve yaptı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun merdivenlere ters binmesi üzerine Twitter'da takipçilerine verdiği sözü yerine getirdi.

Ankara'da metro giriş ve çıkışlarına üzerinde 'iniş' ve 'çıkış' yazan yön levhaları konuldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'da yürüyen merdivene ters yönden binmesi Ankara Büyükşehir Belediyesini de harekete geçirdi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in talimatı üzerine CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da da bir merdiven kazası yaşamaması için tüm metro giriş ve çıkışlarına levha konulması kararı alındı. Bunun üzerine Belediye Meclis üyesi Ahmet Tunç Kızılayda bulunan metro girişine elinde iniş ve çıkış yazan yön levhalarını yerleştirdi.

Tunç basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Sayın Kılıçdaroğlu talihsiz bir kaza yaşadı. Yürüyen merdivenlerde yolunu şaşırdı. Demokrasilerde muhalefetin önemi çok büyük. Muhalefet liderleri bizim için önemlidir. Burada da Allah korusun yolunu şaşırmaması için biz bu iniş ve çıkış levhalarını asıyoruz buraya da ben asacağım. Bunları da şunun için asıyorum. Türkiye gergin günlerde yaşıyor ama arasıra da böyle espiriler olmalıdır. İnşallah buraya geldiğinde yolunu şaşırmaz. Ankaralı vatandaşlarımız yolunu şaşırmaz ama ben yinede asıyorum" dedi.

Tunç, önümüzdeki meclis toplantısında CHP'li üyelerin yön levhaları ile ilgili bir önerge vermesini beklediğini vermemeleri durumunda da kendilerinin vereceğini söyledi. Uygulamaya bazı vatandaşlar tepki gösterirken, bazıları da yön levhası uygulamasını doğru bulduklarını ifade ettiler.

ihlassondakika.com

ZÜMRA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-18-2011, 21:13   #2
Kullanıcı Adı
TYH
Boş adam o merdivenler aylardır bozuktu bu ilgiyi keşke onlara da göstertseydin..
Alt 02-18-2011, 21:20   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Onu da görmez ki o,danışmanlarında da bir sorun var
Alt 02-18-2011, 21:45   #4
Kullanıcı Adı
ubeyt444
melih gökçek'in hastasıyım arkadaş adama helal olsun yaa
ubeyt444 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-19-2011, 00:15   #5
Kullanıcı Adı
ZÜMRA
Umarım işe yarar ..akıl bir karış havada olunca pek yararı olacağını düşünmüyorum
ZÜMRA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-19-2011, 00:17   #6
Kullanıcı Adı
İntifada
melih başkana küçük bir hatırlatma yaptım
hak verdi bana
Alt 02-19-2011, 01:49   #7
Kullanıcı Adı
unnamed
resmen dalga geçiliyor
yazık yav adama bu kadar üstüne gitmeyin
Alt 02-19-2011, 13:57   #8
Kullanıcı Adı
ALmi´
Biiz söz verip tutmayanlardan değiliizz.. Alın size kanıtı
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-19-2011, 14:01   #9
Kullanıcı Adı
ak sevda
aklı bir karış havada olan yine anlamaz
tıpkı kapıların üzerindeki itiniz yazısına rağmen çekenler gibi
ak sevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)