AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 02-26-2011, 12:15   #1
Kullanıcı Adı
depare
Lightbulb Bu ailen'in başı cinlerle belada..!
Bu ailenin sırrı çözülemiyor!

Gittikleri her yerde tılsımlı yangınlar çıkan aile, perişan oldu!

26 Şubat 2011 Cumartesi, 11:02:52

Adıyaman'ın Kahta ilçesi Narince köyünde bir ailenin başı, esrarengiz yangınlardan dolayı dertte. 7 çocuklu ailenin başına gelmeyen kalmadı. Son 45 gündür hiçbir sebep yok iken evin değişik yerlerinde kendiliğinden çıkan yangınlar, ailenin psikolojisini bozdu. Yaşanan tılsımlı olaylar sonucunda aile fertleri konuşamaz hale gelirken, çocuklar okulu bıraktı. Gazetecilerin çekim yaptığı esnada da evin değişik yerlerinde küçük yangınlar çıktı.

Kendiliğinden çıkan yangınlardan bezdiklerini belirten Ahmet Çelik, "Yaşanan bu olaylar bizi canımızdan bezdirdi. Ben bu evi yapalı 5 yıl oldu. 5 yıldan beri bir şey yoktu. Bugün tam 45 gün oldu. Kendiliğinden yangınlar çıkıyor. Evimizde hiçbir şey kalmadı. Her şeyimiz yandı. Dün çocuğun üstünde montu yandı. Son anda çocuğu yanmaktan kurtardık. Bunu söndürdükten sonra kızımın başındaki eşarp tutuştu. Onu da son anda söndürdük. Bıktık artık. Hocaların yanına gittim, onlar dediler ki sen cinlere zarar vermişsin. Onlar senden intikam alıyorlar. Size musallat olmuşlar." diye konuştu.

Bu yangınlardan dolayı bir ara köyden Kahta'ya taşındıklarını belirten Ahmet Çelik, konuşmasını şöyle sürdürdü; "Yaşanan bu olaylardan sonra belki mekan değişikliği yaparsak bu gider dedim. Taşındım, ama olmadı. 2 gün bir şey olmadı. Daha sonra eve taşlar gelmeye başladı. Sonra yine kendiliğinden çıkan yangınlar başladı. Tekrar köydeki eve geldik. Misafirliğe gidiyoruz, orası yanıyor. Çocuklar amcalarına gidiyor, oralar yanıyor. Gittiğimiz her taraf yanıyor. 24 saat hem biz, hem akrabalarımız, hem de köylüler çıkan yangınları söndürmek için nöbet tutuyor. Lütfen Türkiye'de bu problemi çözecek birisi varsa Allah rızası için yardım etsin. Perişan olduk. Çocuklarımın psikolojisi bozuldu."

Öte yandan cinlerin banyoda yaşıyor olabileceğini düşünen aile, banyoya duvar örerek kapatmış. Ancak bir süre sonra duvardan bir delik açıldığı görülmüş. En fazla yangınların çarşamba günleri çıktığını anlatan aile, ezan okunmaya başladığı zaman da yangın çıktığını gördüklerini kaydediyor.

Ahmet Çelik'in kardeşi Mehmet Çelik de ağabeyinin ve yeğenlerinin durumlarının içler acısı olduğunu ifade ederek, "Bu olay onların psikolojisini bozduğu gibi bizlerin de psikolojisini bozdu. 24 saat nöbet tutuyoruz. Çıkan yangınları söndürüyoruz. Yangının nerede çıkacağı belirsiz. Her an her yerde çıkabiliyor. Bize misafirliğe geldiler. Ahırda yangın çıktı. İneklerimizi zor kurtardık. Ahır komple yandı. İçeride oturuyoruz, birden perdeler tutuştu. Bizlerde psikoloji falan kalmadı. Kimse çalışmıyor artık. Bittik yani. Ne olur bu problem çözülsün dayanamıyoruz artık." diye konuştu.

Aileye yardımcı olmak için İstanbul'dan gelen Ahmet Çelik'in amcaoğlu Hüseyin Çelik de, tüm kamu kurumlarına gittiğini ancak bu olay için kimsenin elinden bir şeyin gelmediğini söyledi. Bir başka amcaoğlu Yunus Emre Çelik ise başlarından geçen bir olayı şöyle anlattı: "Bir defa yangın çok büyük olmuştu. Karakol komutanı da geldi. Yangını söndürdük. Biz olanları anlattık. Ama inanmadılar. Komutan, her pencerenin önüne bir asker koydu. Birden askerin yanında perde yanmaya başladı. Ondan sonra hepsi şok oldu. Ayrıca o asker 1 hafta hastanede psikolojik tedavi gördü."

Bu esrarengiz aileyi haberleştirmek için eve giden basın mensupları da haber çalışması yaparken kendiliğinden çıkan yangınları görünce psikolojileri bozuldu. Evde tüm eşyalar yanarken sadece duvarda bulunan dini içerikli takvim ile Kur-an'ı Kerim'in yanmadığı ifade edildi.

CHA

depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-26-2011, 12:33   #2
Kullanıcı Adı
depare
Aynı olay Urfa da bir ailen'in başına da gelmişti Türkiye de bu aileyi bu dertten kurtarabilecek nadir bir kaç isimden birisi Salih Memişoğlu direk ona başvurmaları gerekiyor...

Boşuna kamu görevlilerine başvurup oraya buraya gidip kendilerine eziyet ediyorlar bu olayın tıpta çözümü yok devlette yardım edemez..!

Aynı olay Urfada ki bir ailen'in başına geldi 1 ay boyunca evin her tarafın da yangınlar çıktı adamların başvurmadığı devlet mercisi kalmadı kimse çözemedi..

Salih Memişoğlu Kanal 7 spikeriyle beraber gidip canlı yayın da olayı çözdü hatta canlı yayında da yangın çıktı 2 aydır da onların evin de yangın çıkmıyor..

Her işin bir ehli vardır bu olaylar git gide artabilir cinler konusun da yeteri kadar bilgisi olmayanların ehlinden yardım alması elzem Kuranı kerim tabiki şifa ama hangi ayetleri kaç defa okuyacak suya mı okuyacak nereye okuyacak bunlar bilinmiyorsa sıkıntı..

Sadece Kuranı Kerim değil 99 esma,başka dualar,bitkiler,tütsüler yani muhakkak işin ehline gitmeliler..

Lütfen kimsede başına gelmeden ahkam kesmeye kalkmasın işte Kuran okuyuversin geçiverir bu işler o kadar basit değil..

Emin olun o adam korkudan Kuranla yatıp kalkıyordur uygulama metodunu bilmezsen kendini koruyamazsın..
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-26-2011, 12:44   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
La ilk cümlede tirim tirim titredim korkudan korkutma bizi
Allah esirgesin.
Alt 02-26-2011, 14:45   #4
Kullanıcı Adı
Eşref
Question Tılsımlı Aile Nereye Gitse Esrarengiz Şekilde Her Yer Yanıyor
Nereye gitseler esrarengiz yangınlar çıkıyor; Çelik ailesini perişan...

Adıyaman'ın Kahta ilçesi Narince köyünde bir ailenin başı yangınlarla dertte. 9 kişilik Çelik ailesi, 45 günden beri gittikleri her yerde yangın çıkmasından dolayı şaşkın. Psikolojilerinin bozulduğunu belirten Çelik ailesi, sebebini anlayamadıkları yangınlar yüzünden çocuklarının okulu bıraktığını söyledi.

Bulundukları ortamlarda çıkan yangınlardan bezdiklerini belirten baba Ahmet Çelik, "Yaşanan bu olaylar bizi canımızdan bezdirdi. Ben bu evi yapalı 5 yıl oldu. 5 yıldan beri bir olumsuzluğun yaşanmadığı evde son 45 gündür acayip şeyler oluyor. Kendiliğinden yangınlar çıkıyor. Evimizde hiçbir şey kalmadı. Her şeyimiz yandı. Dün çocuğun üstünde montu yandı. Son anda çocuğu yanmaktan kurtardık. Bunu söndürdükten sonra kızımın başında ki eşarp tutuştu. Onu da son anda söndürdük. Hocaların yanına gittim, onlar dediler ki sen cinlere zarar vermişsin. Onlar senden intikam alıyorlar. Size musallat olmuşlar." dedi.

Bu yangınlardan dolayı Kahta'ya taşındıklarını belirten Ahmet Çelik, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Yaşanan bu olaylardan sonra belki mekan değişikliği yaparsak sorun ortadan kalkar dedim. Taşındım, ama olmadı. 2 gün bir şey olmadı. Daha sonra eve taşlar gelmeye başladı. Sonra yine kendiliğinden çıkan yangınlar başladı. Tekrar eve geldik. Misafirliğe gidiyoruz, orası yanıyor. Çocuklar amcalarına gidiyor, oralar yanıyor. Gittiğimiz her taraf yanıyor. 24 saat hem biz hem akrabalarımız, hem de köylüler çıkan yangınları söndürmek için nöbet tutuyor. Ben buradan sesleniyorum lütfen Türkiye'de bu problemi çözecek birisi varsa Allah rızası için yardım etsin. Perişan olduk. Çocuklarımın psikolojisi bozuldu."

Ahmet Çelik'in kardeşi Mehmet Çelik de olayın vahametinin büyük olduğuna işaret ederek, "Ağabeylerimin ve yeğenlerimin durumları içler acısı. Bu olay onların psikolojisini bozduğu gibi köyün de psikolojisini bozdu. 24 saat nöbet tutuyoruz. Çıkan yangınları söndürüyoruz. Yangının nerede çıkacağı bellisiz. Her an her yerde çıkabiliyor. Bize misafirliğe geldiler. Ahırda yangın çıktı. İneklerimizi zor kurtardık. İçeride oturuyoruz, birden perdeler tutuştu. Bizlerde psikoloji falan kalmadı. Kimse çalışmıyor artık. Bittik yani. Ne olur bu problem çözülsün dayanamıyoruz artık." diye konuştu.

EVİ BEKLEYEN ASKERLER DE ESRARENGİZ YANGINLARA ŞAHİT OLDU. ASKERLERDEN BİRİ BİR HAFTA PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRDÜ

Aileye yardımcı olmak için İstanbul'dan gelen Ahmet Çelik'in amcaoğlu Hüseyin Çelik, tüm kamu kurumlarına gittiğini, ama bu olay için ellerinden gelen bir şeyin olmadığını söyledi. Bir başka amcaoğulu Yunus Emre Çelik bir olayı anlatırken şöyle konuştu: "Birisinde yangın çok büyük olmuştu. Karakol komutanı da geldi. Yangını söndürdük. Biz olanları anlattık. Ama böyle olacağına inanmadılar. Her pencerenin önüne bir askeri nöbete koydu. Askerin yanında perde yanmaya başladı. Ondan sonra hepsi şoke oldu. Ayrıca o asker 1 hafta hastanede psikolojik tedavi gördü." ifadelerini kullandı.

AİLEYİ GÖRÜNTÜLEYEN BASIN MENSUPLARI DA YANIYORDU

Bu tılsımlı aileyi haberleştirmek için eve giden basın mensupları da şoke oldu. Yaptıkları haberden sonra beklemeye başlayan basın mensupları kendiliğinden çıkan yangınları görünce gördüklerine onlar da inanamadı.

KUR'AN YANMADI

Evde yanmayan hiçbir şey olmazken, duvarda bulunan dini içerikli takvim ile Kuran'ı Kerim'in yanmaması dikkat çekti.

Zaman
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-26-2011, 14:48   #5
Kullanıcı Adı
Eşref
Gerçekten çok ilginç. İnanılır gibi değil. Belki Nas ve Felak surelerini bol bol okumaları faydalı olabilir. Umarım onlara yardım eden biri çıkar.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-26-2011, 14:50   #6
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Depareyle el ele verdin beni uyutmucaksınız ha :D

Ev yanıyorsa o köpürler ne yahu :p
Aga ben fena tırsıyorum yaw koymayın şöyle konular

Alt 02-26-2011, 14:56   #7
Kullanıcı Adı
Ruh-i zar
Daha önce Yozgat'ta da böyle bi olay olmuştu bir sene kadar önce..

Sağolsun tanıdık bi hoca yardım etmişti..
Bu aileyede yardım eden olur umarım yaşanmaz böyle :/
Ruh-i zar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-26-2011, 15:05   #8
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Ben daha önce de buna benzer olaylar duymuştum.Kendi kendine yanan eşyalarla ilgili haberler.
Benim de aklıma cinler geliyor.Çünkü mantık olarak başka izahı yok.
Aslın da cinlerden korkulmaması gerektiğine inanmaktayım.Bir çok tanıdığımın cinlerden çok korktuğunu ,hatta ismini bile söylemekten çekinip göbek adı olan üç harfli olarak ifade ettiğini biliyorum.Halbuki neden gizliyorsun? Sanki cin üç harfli olarak kendisinin anıldığını bilmiyor.
Önemli olan korkmamak ve Allah sığınmak.
Allah yardımcıları olsun bu ailenin.Başka ne diyelimki?
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-26-2011, 15:14   #9
Kullanıcı Adı
abp
Bu ailede psikolojisi bozuk birisi varmı,Hemen cine suç atmayalım
abp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-26-2011, 15:42   #10
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Alıntı:
abp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu ailede psikolojisi bozuk birisi varmı,Hemen cine suç atmayalım
Mümkündür düşünülebilir.Ama haber de bir askerin psikolojik tedavi gördüğü de belirtiliyor.
Ayrıca bir çok şahit de var.
Ayrıca dediğin gibi olsa böyle bir durum karşısında psikolojisi bozulmayacak biri olamaz sanırım.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)