![]() |
#1 |
![]() SP lideri Necmettin Erbakan'ın yarın İstanbul'daki cenaze törenine Hamas lideri Halil Meşal da katılacak.
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kamalak, Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın cenaze namazı ile ilgili programı ve katılımcıları açıkladı. Kamalak, İstanbul'a gitme imkanı bulunmayanlar için Ankara Hacı Bayram Camii'nde gıyabi cenaze namazı kılınacağını belirterek şu bilgileri aktardı: "Hocamız özel uçakla İstanbul'a götürülecek ve asıl cenaze nnamazı İstanbul Fatih camii'nde icra edilecektir. Şu ana kadar 60 ülkede gıyabi cenaze namazı kılınmıştır. Buraya iştirak edecek olan devlet büyükleri ve dış ülkelerdeki dostları vardır. Aliya İzzetbegoviç'in mezarından toprak getirilecek. Mısır, Fa, Libya gibi ülkelerden, İslami hareketin liderlerinden gelecek olanlar var. Ürdün, Hindistan İslam'i liderleri, HAMAS Lideri Halid Meşal, Pakistan, Keşmir İslam cemaati liderleri, katılacaklar." AYRINTILAR GELİYOR HABERVAKTİM.COM
![]() Konu Hüdaverdi tarafından (02-28-2011 Saat 12:13 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İş çıkar artık kartele cenaze de terörist lideri vardı diye ortalığı kaynatırlar..!
Belki de ülkeye sokmayabilirler belli olmaz.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İstediklerini desinler.Kerhandeki karı 'herkes namussuz ben namusluyum' dese ne olur demese ne olur ? Onun ne mal olduğunu duruşuyla yaptığı işle ortadayken,ağzından çıkardığı sözler ilgilendirmez hiç kimseyi.
Başbakanımız vaktinde kendisini ağırladı,halkımız da gayet hoş karşıladı.Yoksa oy moy almazdı partimiz. Demin bir röportajını okudum,adamın evinde Osmanlı arması varmış.Osmanlıya bağlı birisi. Röportajtan bir bölüm: Erbakan, çağımızın Abdülhamid’idir Türkiye halkı, tarihten günümüze her daim yanı başımızda oldu. Türkiye’deki tüm İslami hareketler bizim için çok kıymetlidir. Özellikle Üstad Erbakan, bizim için çok önemlidir. O, siyonizmi ümmet’e anlatan çağımızın Abdulhamit’idir. Muhterem bir insandır. Filistin davasına en çok o sahip çıktı. Dünya Müslümanları, Siyonizm’i ondan öğrendi. Türkiye halkı da gösterdikleri tavırlarla, gönderdikleri yardımlarla ve büyük gösterilerle her zaman bizim yanımızda oldu. Allah sizden razı olsun. Siz, Osmanlı’nın torunlarısınız ve ona yakışanı yapıyorsunuz. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Aca tsk dan katılan olacak mıdır ?
Merak ediyorum. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|