AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 03-02-2011, 14:35   #1
Kullanıcı Adı
HaArP
Standart Emin Çölaşan'dan Şoke eden yazı !
Emin Çölaşan'dan şoke eden yazı

TSK'nın Erbakan'ın cenaze törenine gösterdiği ilgi bazı kesimlerde rahatsızlığa neden oldu.

Necmettin Erbakan'ın ölümünün ardından Genelkurmay Başkanlığı'nca yayınlanan taziye mesajının yanısıra 1. Ordu Komutanı'nın cenazeye katılmasının yankıları sürüyor.
TSK'nın tavrı karşısında rahatsızlığını dile getiren Emin Çölaşan, bugünkü köşesinde şu satırlara yer verdi:
Necmettin Erbakan'ın cenazesi
Necmettin Erbakan'ın cenazesi Ankara ve İstanbul'da düzenlenen törenlerle kaldırıldı. Benim gözüm İstanbul'daki törende yer alan görkemli bir çelenge takıldı: "Türk Silahlı Kuvvetleri." Erbakan da her fani gibi bir gün ölecekti. Ama onun ölümü sonrasında Genelkurmay'ın üzüntü bildirisi yayınlayacağını, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin cenaze töreninde 1. Ordu Komutanı düzeyinde temsil edileceğini, bazı general ve üst rütbeli subaylar tarafından uğurlanacağını, kırk yıl düşünsem aklıma getiremezdim.
Demek ki ben çok sarmışım! Türkiye'de benim gibi düşünen milyonlarca insanımız da çok safmış! Demek arak devir değişmiş.
Türk Silahlı Kuvvetleri, bu ülkede ömrünü şeriat düzeni kurmak için çalışan bir siyasetçinin ardından saygı gösterileri yapabiliyormuş.
Bir düşünün... Erbakan vefat ediyor ve hemen o gün Genelkurmay Başkanı üzüntülerini dile getiren bir mesaj yayınlıyor.
Cenaze töreninde Türk ordusunun çelengi!..
Ve aynı törende 1. Ordu Komutanı düzeyinde temsil edilen Türk Silahlı Kuvvetleri! (1. Ordu eski komutanı Çetin Doğan Paşa'nın Silivri cezaevinde kulaklan çınlasın.) Devlet töreni olsa, diyecek bir şeyim olmaz.
Demek ki devir değişmiş! Devirle birlikte Türk ordusu da değişmiş! O güvendiğimiz Türk ordusunun başındakiler, Erbakan'ın kişiliğinde şeriat düzeni isteyenlere arka çıkıyor, üzüntülerini bildirilerle dile getirip cenazeye çelenkler gönderiyor! Yoksa güvendiğimiz dağlara kar mı yağıyor?
Galiba öyle! Ya da bu yapılanlar bir siyaset gereği mi?
Sevgili okuyuculanm, ben bu olanlan anlamaktan vallahi billahi acizim. Belki ben aklımı yitirdim! .Ya da Türkiye'de bazı şeyler öylesine hızlı değişti, bazı kişi ve kurumlar da öylesine devşirildi ki, ben anlamakta aciz kalıyorum! Eğer içinizde bu olanları anlayan varsa lütfen bana mesaj atıp uyarın ki, aymazlığımın farkına varayım!

http://www.iyibilgi.com/haber.php?haber_id=199298

HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-02-2011, 14:46   #2
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Senin için samimi müslüman dahi vatan hainidir. Bir insan islama karşı kör ise böyle sapkın fikirlere sahip olması kaçınılmaz. Milletin hem kendisine hemde değerlerine düşman olan nadir kişiliklerdensiniz.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-02-2011, 15:12   #3
Kullanıcı Adı
HaArP
Hakkıdır Hakka Tapan Milletimin İstiklal...!
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-02-2011, 15:54   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Küfür edeyim mi
Alt 03-02-2011, 15:57   #5
Kullanıcı Adı
Katade
Benden ++ rep hüdo
Katade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-02-2011, 19:14   #6
Kullanıcı Adı
ALmi´
Şeriat'ten korkan biri daha..Sorsan anlamını bile bilmezler..
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)