![]() |
#1 |
![]() Sadece akaryakıt degil halkın insanca ve yasam standardını yükseltecek ne varsa onları halkınca cok gören ( yada temel ihtiyaca vergi uygulayarak kisa ve öz yoldan gelir saglamak gibi küçük ekonomi anlayısına sahip) AKP protesto ediyorum.!
İlk oyumu AKP veren biriyim sonraki oyum da her ne olursa olsun AKP yonunde kullandım ama artık kesinlikle düşünmüyorum.! en pahali elektirk?türkiye...en pahalı akaryakıt?türkiye...en pahali iletisim?türkiye....en en en en .....haaa en duble yol da bizde :D yok yaa bence herkez bu durumdan memnun :D sayin basbakan durmak yok yola devam da benzin 4.03 :D senin paran var yola devam edebilirsin ama ben ve benim gibi sana inanip oy veren bir cok kisiden de bu kadar / fuel empty.!!! ![]() Eminim aynı sekilde chp yada baska bir parti hükümette olsa bunca zammı nasıl degerlendirirdi basbakan coook merak ediyorum.!!! ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() tek benzin,akaryakıtmı yahu bir markete çıkın herşey ateş pahası.
ben herşeye olan zammı protesto ediyorum. askeri ücretli biri nasıl geçiniyor. Allah yar ve yardıncıları olsun. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bana oy vermeyi düşündüğün partiyi söyle sana kim olduğunu söyliyeyim...
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ak Parti yapmıyor zamları birkere bunun bilincinde olalım. Global ekonomide gerçekleşen hareketler doları vurduğu gibi benzinide vuruyor. Bazen inmeler bazen ise aşırı sirkülasyonlar olabiliyor. Vergiler falan sabit. Bir ara bir kurum bu konuda çalışma yaptı ve fiyatlarda kota koydu. Belirli bir süre kaldı fakat liberal ekonomiye zıt bir durum olduğundan tekrar kaldırıldı. Yine fiyatlar yükselmeye başladı tahminimce yine o kurum devreye girecek.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() tabi ya...
nolcak bu benzinin durumu... nerde kaldi insanca yasam hani nerede.... hersey ates pahasi oluyoruz acliktan... bu kadqr surunmemize ragmen yinede bmw lerle gidiyoz. ..maya... |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
gözaltilari ak parti yapmiyor bagimsiz savcilar yapiyor yok suclari yoksa cikarlar yoksa yargiya güvenmiyor musun! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Akaryakıt üürnleri bizde gerçekten çok pahalı. avrupada halan 1.61 oyro. Biz de 2 oyro civarı. Kazanca göre pahalı. üstelik %30 unu kendimiz ürettiği halde. Akaryakıta altarnatif bulunmalı. Böyle gitmemmeli değilse 5 tl ye de çıkabilir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Kusura bakmayında devletin kalkınması için bi şekilde vergi toplaması gerek.
Dünyadaki hemen hemen en ucuz konut vergisi olan ülke bizim ülkemiz. Akaryakıtı ucuz yapsalar konutu yüksek tutmaları gerekicek. O nu indirseler başkasını çıkartıcaklar. Konut vergisinde şunda bunda da milletimiz üç kağıt yapmayı çok iyi beceriyo. Vergi için en uygun şey şuan akaryakıt devlette elindeki nimeti değerlendiriyo. Pahalı olan ne varsa sayıyoruz ucuz olanları kimse görmüyo. Biz sanki vatandaş olarak görevlerimizi dört dörtlük yerine getiriyomuşuz gibi her şeyede bi kulp bulmayı çok iyi beceriyoruz. Her şey müstahak bize. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
zam zam zam |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|