![]() |
#1 |
![]() sevgililer günü, anneler günü, babalar günü, kadınlar günü bire simge olsada Özgürlük yok diyorlar, bence özgür olmayan kadın varmıdır bu zamanda? bence yok. Sizce kadınlar özgür değilmidir?
![]() Konu münih tarafından (03-05-2011 Saat 20:38 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kadınlar erkeklerden daha özgür bi durumda şu zamanda tartışılmıcak bir konu değil onlar bizi yönetiyo artık ak parti forum örnek olabilir güzel ablalarımız kardeşlerimiz
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Hukuken hiçbir ayrımcılık olmadığını düşünüyorum. Aile içinde erkek üstünlük sağlar bu normal ve ayrı bir mesele. Ama dışarıda hiçbir ayrımcılık yok bence de...
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() En gıcık gittiğim konulardan birisi.! Saçmalığın danişkası.! Allah'ım ya Rabbim, Dünyanın dört bir yanında kadınlar neler çekiyor bizimkiler bilmiyor galiba.! Afrikada ve bir çok yerde kadın sünneti diye bir canilik söz konusudur Türk kadınları biliyorlar mı acaba bunları ? Türkiyede kadın haklarını konuşmak ve feminizmin harlandırılması kadar saçma birşey görmedim ben.! Daha ne istiyorsunuz El-insaf yau. Bir kere kadınlar ve erkekler eşit değildir muhteremler ne eşitiliği yahu.! Allah bizleri farklı farklı yaratmıştır ne eşitliği, eee madem eşitiz niye tüp taşımaya gelinceee ayy biz nasıl taşıyalım diyorsunuz =)
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() Kadın ve erkek eşit değildir. Olmamalıdır da zaten. Aynı şekilde özgürlük konusunda da kısıtlama olmalıdır her iki cinse de ama bayana daha fazla uygulanmalıdır bu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Aynen. Zaten bu yüzden bayanın erkeklerle eşit ve onlar kadar özgür olmaması gerektiğini söyledim ya. Ne ise o. Fazlası hepimize zarar
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ülkemiz için düşünürsek, fazla bile özgürler..
Konu Ruh-i zar tarafından (03-05-2011 Saat 22:12 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Özgürüz.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() fazlaca
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Bazılarına rahat batıyor özgürleşdikçe zıvanadan çıkıp özgürlük isteriz diye sokaklar da nara atıyorlar
![]() Demek ki fazla özgürlük hem aptallaştırıyor hemde paranoyak yapıyor ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|