03-10-2011, 10:34 | #1 |
Serçelerin Şarkısı
Orjinal Adı : Avaze gonjeshk-ha İngilizce Adı: The Song Of Sparrows Tür : Dram Yönetmen : Mecid Mecidi Senaryo : Mehran Kashani , Mecid Mecidi Görüntü Yönetmeni : Tooraj Mansoori Müzik : Hossein Alizadeh Yapım : 2008 , İran , 96 dk. Resmi Web Sitesi Oyuncular : Mohammad Amir Naji , Maryam Akbari , Hamed Aghazi , Karman Dehghan , Neshat Nazari Konusu Tahran'ın dışında ailesiyle birlikte yaşayan ve bir devekuşu çiftliğinde yaşayan sıradan bir adam. Sıradan bir karısı ve sıradan çocuklar. Sıradan derken tamamen gerçek ve doğal. Senin benim gibi denir ya işte aynen öyle. Film hakkında başka bir şey söylemek istemiyorum. Hiç bir şey bilmeden izleyin.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-10-2011, 10:39 | #2 |
Filmin üç farklı afişi var. Üçünü de koydum ki yabancılık çekmeyelim. Ayrıca filmin orjinal adını ve ingilizce adını da yazdım ki yabancılık çekmeyelim
Filmde öyle sahneler var ki o an hissettiklerinizi size pek az şey hissettirebilir. Nacizane tavsiyem yalnız izleyin. Bir şey yemeden içmeden bir odada tek başınıza. Acele etmeyin sabırsız olmayın filmin tadını almaya çalışın. Mecid Mecidi'ye bir kez daha teşekkür ediyoruz. |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
mecid mecidi iran, serçelrrin şarkısı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|