![]() |
#1 |
![]()
![]() Konu Darbeci Çoban tarafından (03-11-2011 Saat 22:18 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Gün gelecek imam mektebinden mezun olanların önünde diz çökeceksiniz !
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Boş insanlarr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Kurban olun siz onlara ...!!!
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zamanın da imam hatip lisesinin bahçesinde kızlı erkekli 19 mayıs provası yaptırmışlardı bize... Şimdi daha iyi anlıyorum nedenini... Tipine baksanıza adamın darwine benziyor...
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Deprem olunca Allah diyorsunuz diye eleştirirler.
E adam sen niye deprem oldu da Allah'la problemini yansıttın hemen ortama. Darvin marvin diyor. İmam mektebi diyor. Ula Mimar Sinan darwinist miydi? Fatih Sultan Mehmet laik miydi? Bi basın gidin ya. Bir de sanki DünYA'YA İslam hakimmiş ve herşeye İslam hükmediyormuş gibi konuşup, düşünüp kötü şeylerin sebebi olarak İslamı ve dini gösteriyorlar ya gıcık oluyorum. Lan ezik sen yaptında elinden mi tuttular yapma diye. Hem kabül; sonuçta devir İslam'ın devri değil. Konuşun bakalım sıra sizdeyken, konuşun. Konu Darbeci Çoban tarafından (03-11-2011 Saat 22:29 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
İmam Mektebi Açan Memleketten Ne Bekliyorsunuz? . Yahu siz hiristiyanmısınız? Hiristiyanlar da bile kiliseler hükümette söz sahibi? Bizde söz sahibimi? Hayır. İmam hatip okulları da, ilahiyat fakulteelri de açılsın, üniversiteler de açılsın. Okullar da , açılmıyormu? Özel okullar yok mu? yeterli okullar yokmu memelektimizde? Bunca suç işleyenler niçin müslüman olan türkiyemizde artıyor? allah korkusu, din inancı olmadığından suçlar günden güne çoğalıyor. Dinini . öğrenen. Allah korkusu olan suç işlermi? İşlemez. İstinalar hariç. Hiristiyanlar ve diğer dinler, inançları olan almanya, bize göre geçerli din değilde, onların inacına göre Müslümanların dini günlerinde, ve ibadetlerine saygı gösteriyorlar, yasak koymuyorlar, ibadetleri yasaklamıyor, camilere gönderilen dinini öğrenen çocukları yasaklamıyor, yatılı din okullarına müsade eder de siz onlar kadar ilgi alaka göstermiyorsunuz? İmma hatiplerden niye rahatsızlık duyuyorsunuz? sebebi nedir sizin? İmam hatiplerden bir zara mı gördünüz? Bu forumdaki kardeşlerimizden gören varsa lütven yazarmısınız buraya? Sizn yerinizde ben olsam ölünce camiye de getirilmesini istemem cenazemin ve dini törenide istemem. Konu münih tarafından (03-11-2011 Saat 22:39 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ne mutluki bana o imam mektebinden mezunum, ne mutluki bana senin gibi dinazorlarla ayni safta degilim!..
dinin, bilime engel oldugunu sanan geri zekali sen aya ciktinda imam mektebinden mezun olanlarmi seni engelledi! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Bu konuşan ateist değil miydi? Ben öyle hatırlıyorum. Siyaset meydanına gelmiştir bir ara yanılmıyorsam.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|