03-16-2011, 11:45 | #1 |
Japonya'dan Türk mektubu "Hakkınızı helal edin"
Japonya'da ki Türkler yardım bekliyor
Japonya'da yaşayan ve Haber 7 Uzaklardan Mektuplar bölümüne yazılar yazan Murat Erdem "Süpermarketlerde yiyecek kalmadı. İnsanlar ağızlarında havlularla geziyor TOKYO'DA. Yabancı devletler vatandaşlarını kurtarmak için acil UÇAKLAR gönderiyorlar. Türk vatandaşları ve ailelelerin en kısa zamanda Radyasyondan zarar görmemeleri için KURTARILMALARI gerekiyor. BASBAKANIMIZDAN YARDIM BEKLIYORUZ HEMEN. RADYASYON yayılıyor. AYRICA yeni patlamalar olursa bu risk daha da artacak." notuyla gönderdiği ve "HAKKINIZI HELAL EDİN" dediği yazısı şöyle: YABANCILAR JAPONYAYI TERK EDİYOR... TÜRKLER İÇİN ACİL YARDIM GEREKİYOR... Amerikan fransız ve alman büyükelçilikleri Japonyayı terk edin uyarısında bulunurken Türk Büyükelçiliği Tokyoyu terk edin Acil ve Önemli uyarısında bulundu. Tokyoda süpermarketlerde stok kalmadı. İnsanlar yiyeceklere hücüm ediyorlar.. Japon hükümeti elinden geldiği kadar panik yönetimi yaparak gerçekleri filtrelesede yabancılar ülkeyi terk ediyor. Lufthansa Alman havayolları Tokyo’ya bütün uçuşlarını ipal etti.. Havalimanlarında yabancılar izdiham içinde. Japon kaynaklarının verdiği bilgilere kimse güvenmiyor. Ülkeler vatandaşlarını almak için uçak göndermeye başladılar. Henüz Türk vatandaşlarını kurtarmak için bir uçak gelmedi. Radyasyon düşük seviyelerde yayılmaya başladı. Yabancı firmalar çalışanlarını Hong Kong veya Singapur'a gönderiyor.. Japonyada yaşayan Türk vatandaşlarının akibeti büyük risk altında. Başbakanımızdan acil ricamız Japonyadaki başta kadın ve çocuklarımız olmak üzere vatandaşlarımızı kurtarmak için acil harekete geçmeleri. 24 saat sonrası çok geç olabilir.. Radyasyon hızla yükseliyor... Murat ERDEM-Japonya [email protected] Kaynak: haber7
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-16-2011, 13:19 | #2 |
Allahim insaAllah sonumuzu hayir eyler. Dün haberlerde takip ettim avusturyalilari da geri getiriyorlar. Sirekt sahipleri japonyada ki iscilerini geri getirdiler. Bence türkiyede bir an önce bir ucak gönderip vatandaslari almasi gerekiyor. Henüz buna imkan varken. Mektuptada yazildigi gibi 24 saat sonrasi cok gec olabilir. InsaAllah radyasyonun daha fazla yayilmasi herhangi bir sekilde engellene bilir. Aksi taktirde cok kötü seyler olacak bunu hepimiz biliyoruz. Ikinci bir cernobil faciasindan Allaha siginirim. Deprem Tusunami Radyasyon yayilmasi - Allah yardimcilari olsun.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|