AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 03-17-2011, 01:54   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart İbrahim Tatlıses'e yapılan saldırıyı pkk üstlendi
İbrahim Tatlıses'e suikasti terör örgütü PKK'nın şahin kanadı TAK üstlendi...


Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'e düzenlenen silahlı saldırıyı PKK'nın alt kolu TAK üstlendi.
Sanatçı İbrahim Tatlıses'e yönelik silahlı saldırıyı terör örgütü PKK'nın taşeron örgütü TAK üstlendi.

İstanbul polisi sanatçı İbrahim Tatlıses'e saldırı düzenleyenleri yakalamak için çalışmalarını sürdürürken terör örgütünden bir açıklama geldi.

Tatlıses'e yapılan saldırıyı terör örgütü PKK'nın taşeron örgütü TAK üstlendi.

TAK, yaptığı açıklamada, "13 Mart 2011 tarihinde İstanbul Maslak'ta gerçekleşen ve İbrahim Tatlıses'in yaralanması ile sonuçlanan eylem tarafımızca planlanmış ve gerçekleştirilmiştir. Kürt halkına ihanet eden sanatçı ve aydınları da son kez uyarıyoruz. Gerekeni de yapmaktan çekinmeyeceğiz. Eylemlerimiz şiddetlenerek artacaktır" dedi.

Terör örgütü PKK'nın alt kanadı olan TAK bugüne kadar terör örgütünün doğrudan üstlenmediği olayları üzerine almasıyla biliniyor.

TAK'IN ÖLÜM LİSTESİNDE KİM VAR

TAK'ın açıklamasında kullandığı "Kürt halkına ihanet eden sanatçı ve aydınları da son kez uyarıyoruz" cümlesi dikkat çekti. Kürt sanatçı Şiwan Perver ile Mehmet Metiner, Orhan Miroğlu ve Muhsin Kızılkaya da örgüt tarafından ölümle tehdit edilmişti. Abdullah Öcalan'a 'şeref sahibi ol' çıkışıyla gündeme gelen Kürt siyasetçi ve Şair Kemal Burkay'ın da aralarında bulunduğu bu isimlere TAK'ın suikast düzenleyebileceği endişesi gündeme geldi.

Geçen yıl İstanbul Taksim'deki bombalı saldırının arkasında da aynı isim vardı.

TAK'ın Daha Önce Üstlendiği Saldırılar İstanbul Halkalı'da 3'ü asker biri sivil 4 kişinin şehit olduğu otobüse saldırı, Diyarbakır'da 4 polis ve bir şoförün şehit olduğu kanlı saldırı, Taksim'de 31 Ekim'de bir kişinin ölümü, 15'i polis 32 kişinin yaralanmasına yol açan intihar saldırısı, Erzincan'ın Fevzi Paşa caddesindeki Alperen Ocakları ve Bağımsız Türkiye Partisi bürolarına yönelik olarak gerçekleştirilen saldırıları TAK üstlenmişti.


habervaktim

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-17-2011, 01:56   #2
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart
la ne şahini ya
bildiğin ayakçı
  Alıntı ile Cevapla
Alt 03-17-2011, 02:24   #3
Kullanıcı Adı
HaArP
Standart
Sıralı da olur sırasız da



Şöyle yapalım.. Biz seçtiğimiz haberleri verelim. İlginç mi değil mi siz karar verin.. Çekinmeyin, buyrun… iyibilgi Ankara





• Bugün dünden miras yoluyla beklenen haber, Taraf’ın yayınlayacağını duyurduğu haberdi. O haber gelmedi. Daha doğrusu o haberin haberi geldi. Öyle olunca da, yani Taraf’ın Wikileaks belgelerinin Türkiye ile ilgili olanlarını yayınlayacağını söylemesinden sonra yorumlar da ardından geldi. Medya Mahallesi’nden Avni Özgürel mealen şunları söyledi, “Bu belgelerin Oda TV ve Aydınlık Gazetesi’nde yayınlanacakmış deniyordu. Şimdi Taraf’ta yayınlanıyor. Demek birileri seçimlerden önce bu belgelerin Türkiye’de çıkmasını istiyor.”
• İsrail’in Mersin limanına da uğrayıp Mısır’a doğru yola çıkan bir gemiyi-ki kimliği şöyledir: Sahibi Alman, İşletmecisi Fransız, bayrağı Liberya-durdurdu ve içinden konteyner dolusu silah çıktı. İsrail dedi ki, “Türkiye ile ilgisi yok”. Hani şu sıralar aramızın limoni olmasından hareketle, “Türkiye bu silahları kime gönderiyor” da diyebilirdi, demedi. Hatta sessiz kalsa bile yeterdi. Yapmadı! İran, Mısır üzerinden Hizbullah’a silah gönderiyor dedi.
• Biz, bu habere “bak sen” derken, devam haberi Diyarbakır’dan geldi. Türkiye, İran’dan kalkan ve içinde nükleer silah bile olabileceği söylenen bir uçağı inmeye davet etti. Daha aramalar sürüyor.
• “Bunları boşverin, İbrahim Tatlıses’e bakın kardeşim” diyenlerdenseniz, “olur bakalım” diyenlerdeniz. Bu noktada en önemli ayrıntı, bize göre şudur: 4 Şubat günü, Irak'ın Süleymaniye kentinden Ankara'ya gitmek üzere havalanan özel jet kalkıştan hemen sonra düştü. Lübnanlı bir şirkete ait özel jet saat 10.45'te İstanbul'dan iki pilot, bir kabin memuru ile JP Morgan Chase Bank Ortadoğu, Kuzey Afrika, Orta Asya, Türkiye Üst Yöneticisi Murad Megalli, JP Morgan'da Başkan Yardımcısı Javier Zurita ve Lohoud Abdallah isimli üç üst düzey yönetici, işadamını yolcusunu alıp Irak'a havalandı. Saat 14.30'da Süleymaniye kentine inen uçak, dönüşte dörde çıkan yolcu sayısıyla birlikte Ankara'ya gitmek üzere havalandı. Uçak kısa süre sonra da düştü. Uçaktaki 7 kişi yaşamını yitirdi.
• Diyeceksiniz ki alaka nedir?.. Uçak kazasıyla ilgili haberi, sahibi Iraklı olan ve Beyrut'tan yayın yapan Alsumaria televizyonu haberde kazada yaşamını yitirenlerin adlarını altyazıyla vermeye başladı. Kaza sonucu yaşamını yitirenler arasında 'İbrahim Tatlı' adı da geçti. Sahne dünyasında 'İbrahim Tatlıses'in gerçek adı bildiğiniz gibi 'İbrahim Tatlı'. Bu iddia, Londra'da yaşayan Iraklı kadın gazeteci Nidhal ail Shbib’a ait. Shbib, ''İbrahim Tatlı'' isimli yolcunun 4 Şubat'ta Süleymaniye Havalimanı'ndan kalktıktan sonra düşen ve 7 kişinin öldüğü özel uçağa binmekten son anda vazgeçtiğini ileri sürdü. Bu iddianın farkına da Cumhuriyet Gazetesi'nden Mustafa Erdemol varıp, haberleştiriyor.

http://www.iyibilgi.com/haber.php?haber_id=201233
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-18-2011, 16:58   #4
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart
çark ettiler la sefiller

Alıntı:
TAK, "Resmi site adresimizin uzantısını değiştiren bazı tetikçiler bizim adımıza saldırıyı üstlendi" dedi.
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım