AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 03-24-2011, 11:20   #1
Kullanıcı Adı
El Emin
Standart ABD'li çavuş, sivilleri kasten öldürdüklerini kabul etti
Afganistan'da görev yapan Amerikalı askeri çavuş Jeremy Morlock, 3 sivili zevk için öldürdüklerini kabul etti.
Çavuş Morlock, Lewis-Mochord askeri üssünde yapılan duruşmada, kendi birliğinden 4 askerle birlikte Afganistan'ın güneyindeki Kandahar'da zevk için sivilleri öldürdüğünü ya da öldürülmelerine yardım ettiğini kabul ederken, avukatı, dava boyunca yapılan pazarlıklar sonucunda ömür boyu hapisten kurtulan, 24 yıla mahkum olan müvekkilinin 7 yıl sonra şartlı tahliye edilebileceğini söyledi.

''Hedefimiz öldürmekti'' diyen Morlock, öldürülen kişilerin düşman sanılmaları için cesetlerin etrafına Afgan silahları bıraktıklarını da itiraf etti.


Zaman

 

El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi