AK Gençliğin Buluşma Noktası
Projelerimiz Tüm projelerimizi burada paylaşıyoruz.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 03-03-2011, 00:38   #1
Kullanıcı Adı
İ.H.ERGİN
Standart Lise Gençlik Teşkilatı
Tam olarak proje olmasa da yapılması gereken bir çalışma. Neden diğer partilerin liselere yönelik teşkilatlanma çalışması var da bizim partimizin yok? Şuan bir lise öğrencisi olarak bunu sorguluyor ve eleştiriyorum açıkçası. Bildiğiniz gibi lisede fikirleri oturmaya başlayan gençlik üniversitede de aynı fikirlere sahip oluyor ve genellikle değişme olmaksızın bu görüşe devam ediyor. Çevremden edindiğim izlenim bu en azından. Ailesi Ak Partili olup kendisi başka görüşe çekilen birçok arkadaşım var. Bunun sebebi de Ülkü Ocakları gibi teşkilatların gençlere daha yönelik bir çalışma yürütmesi. Ak partide ise olay farklı. Oysa ki bizim de teşkilatlanmamız ve onlar gibi birleşmemiz gerekir. Gençlerimizi yanlış fikir akımlarından ve aşırılıklardan koruyup doğruyu gösterme adına biz de Liselere yönelik teşkilatlanmaya girmeliyiz diye düşünüyorum. Tabiki 18 yaş sınırı var bunu biliyorum fakat farklı dernek çatıları altında bu kuralın uygulanmadığını biliyoruz. Bu teşkilatlanma içinde gençlerin yanlış bildikleri şeyler düzeltilip sosyal aktivitelere katılmaları sağlanmalıdır. Sonuçta bir insanı gençken eğitmek daha kolaydır. Düşünceler kalıplaşmamışken onu doğru yola sevketmek daha kolaydır. Eğer böyle bir çalışma varsa ve ben bilmiyorsam kusuruma bakmayın ki Hatay'da yok. Böyle bir çalışmanın olması mümkün müdür? Böyle bir çalışma projesi yürütülüyor mu?

Saygılar

 

İ.H.ERGİN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-26-2011, 22:37   #2
Kullanıcı Adı
karsu
Standart
Şimdi lise teşkilatı diyorsun kardeşim sizin lisede ülkücülerin okuldaki kişi sayısı ne kadar. Ben senelerdir bunun savaşını verdim lise öğrencisi öyle bir şeydir ki buraya gel dediğinde gelir git denildiğinde gider kavgaya karış denildiğinde karışır kimi teşkilat başkanları öğrencilere kafanızı kitaptan kaldırmayın der kimileri ellerine sopa verir kız kavgasına karışırlar teşkilatı gerçekten liseye indirmek istiyorsan alt yapının sağlam davana bağlı bir genç olman lazım ben akpartiliyim bak teşkilat yapalım diyorsan baştan kaybediyorsun teşkilatlanmak bilgi birikimiyle olan birşeydir.
karsu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta