AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-02-2011, 00:59   #1
Kullanıcı Adı
Bilal Baştan
Standart Osmaniye'de pusu: 1'i ağır 4 asker yaralı
Osmaniye'nin Hasanbeyli ilçesine bağlı Kaypak köyü yakınlarında, mayınlı pusu sonrası teröristlerle çatışma çıktı. Çatışmada 1'i ağır 4 asker yaralandı.



Osmaniye'de askeri aracın geçişi sırasında mayın patlaması sonucu ilk belirlemelere göre biri ağır 4 asker yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Hasanbeyli ilçesine bağlı Kaypak Köyü yakınlarında devriye görevi yapan İlçe Jandarma Komutanlığı'na ait askeri aracın geçtiği yola döşenen mayın uzaktan kumanda ile patlatıldı.

Ormanlık alana gizlenen bir grup PKK'lı, askeri araca uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Çıkan çatışmanın ardından teröristler, ormanlık alanı ateşe vererek kaçtı. Saldırıda yaralanan biri ağır 4 asker ise olay yerine çağrılan ambulanslarla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Bölgeye sevk edilen ekipler, kaçan PKK'lıların peşine düşerken ormanlık alanda çıkan yangın, Osmaniye Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerince müdahale edilerek söndürüldü.

Bölgede operasyonları sürüyor.

Kaynak : haber7

 

Bilal Baştan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-02-2011, 11:21   #2
Kullanıcı Adı
depare
Standart
Osmaniye'de yaralı askerlerden Zeynel Kapucu Şehit oldu..

OSMANİYE’nin Hasanbeyli İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin döşediği mayının uzaktan kumandayla patlatılması sonucu yaralanan 6 askerden, jandarma er 21 yaşındaki Zeynel Kapucu şehit oldu.


Amanos Dağları eteğindeki Kaypaklı Köyü yol ayrımında, dün, devriye görevi yapan İlçe Jandarma Komutanlığı’na ait askeri aracın geçtiği yola önceden döşenen mayın, uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu yaralanan askerlerden Zeynel Kapucu, kaldırıldığı Osmaniye Devlet Hastanesi’nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Sabaha karşı yaşamını yitiren şehit er Kapucu için İl Jandarma Komutanlığı’nda tören yapılacak. İçişleri Bakanı Osman Güneş’in de katılması beklenen törenin ardından cenaze ambulansla Adana’ya, buradan da uçakla şehidin memleketi Muğla’ya götürülecek.

Teröristlerin mayın tuzağında yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Abiter Çiçekçi ile jandarma erler Nihat Çağlar, Sunay İnanır, Yunus Uyuktaş ve Aykut Akpınar’ın tedavilerinin devam ettiği belirtildi.

ANNE VE BABA HASTANEYE KALDIRILDI

Osmaniye'nin Hasanbeyli ilçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Er Zeynel Kapucu'nun babası Ümmet Kapucu, “Vatan sağ olsun” dedi.

Şehit askerin Muğla'nın Milas ilçesinde yaşayan babası Ümmet Kapucu (57) ve abisi Ünal Kapucu'ya şehit haberi, askeri yetkililer tarafından Milas Emniyet Müdürlüğünde verdi. Şehidin tansiyon hastası annesi ise oğlunun şehit olduğunu, sağlık ekipleri tarafından götürüldüğü 75. Yıl Milas Devlet Hastanesinde öğrendi.

"VATAN SAĞ OLSUN”

Oğullarının şehit olduğunu öğrenen tansiyon hastası Fadime Kapucu ile şeker hastası olduğu öğrenilen baba Ümmet Kapucu, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesin acil servisinde müşahede altına alındı. Şehidin anne ve babasına ailenin diğer oğlu Ünal Kapucu ve askeri yetkililer ile polislerin refakat ettikleri gözlemlendi.

75. Yıl Milas Devlet Hastanesinde AA muhabirine açıklama yapan şehit Babası Kapucu, yaşadığı acıyı anlatacak kelime bulamadığını belirterek, “Vatan sağ olsun” dedi. Şehit annesi Fadime Kapucu'nun ise “Sabır ver Allahım” diyerek ağıt yaktı.

Bu arada, şehit olan Jandarma Er Zeynel Kapucu'nun cenazesinin havayoluyla Milas'a getirileceği ve düzenlenecek olan askeri törenin ardından Milas Şehir Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

Kaynak: haber7
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım