AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-02-2011, 02:53   #1
Kullanıcı Adı
HaArP
Standart Bahçeli'den Erdoğan'a garip ima !!!
Bahçeli'den Erdoğan'a garip ima!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayın Başbakan Ortadoğu eşbaşkanı olarak nereyi dolaşmışsa orada şimdi ayaklanma var.


Orada şimdi rejim değişikliği var. Fakat Türkiye'den haberi yok." diye konuştu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştirdiği Kuzey Irak ziyaretini eleştiren Bahçeli, demokratik açılım ve Kuzey Irak ziyaretlerinin Türkiye'nin güney doğusunu da kapsayan dört parçalı bir Kürdistan devleti isteyenlere cesaret verdiğini savundu.

Afyonkarahisar'da seçim çalışmalarını sürdüren Bahçeli, Bolvadin ilçesinde hükümete yüklendi. Bahçeli, hükümetin açılım projesini eleştirdi. Dört parçalı bir Kürdistan devletinin kurulmak istendiğini ileri süren Bahçeli, "Açılım denen zırva Türkiye'nin başına bela edilmiştir. Ne kadar adına demokratik açılım da dese, ne kadar milli birlik ve kardeşlik projesi de 1 Ağustos 2009 Tükiye'nin etnik kökenli bölünme sürecinin devlet politikası haline dönüştürüldüğü kara bir gündür. Ve bunun hesabını mutlaka ve mutlaka, 1 ağustos 2009 toplantısını emniyet mensuplarının bir çalışma salonundu yapan o dönemin içişleri bakanı bunların hepsinin hesabını yüce divanda teker teker verecektir. Bu ileri demokrasi veya demokratik açılım zırvasının geldiği yer neresi işte her gün görüyorsunuz. Hakkari , Şemdinli, Yüksekova, Şırnak, Diyarbakır, Van ve oralarda ayaklanma provaları şimdi de bir sivil itaatsizlik uygulama ile demokratik açılımın iki dilli Demokratik özerklik, fedarasyon, konfederasyon derken derken bir dört parçalı Kürdistan devletinin kuruluşuna doğru gitmektedir. Zaten bunun ilk çalışması Irak'ın işgali ile beraber ortaya çıkmış olan kuzey Irak'ta yapılanma Güney Kürdistan olarak ifade ediliyor. Ve kendilerini öyle tanımlıyorlar. Ve orada bir Kürt devletinin kurulmasını istiyorlar. Ve devlet organizasyonunu buna göre yapmışlar. Başkanları, başbakanları, meclisleri var. Ve orada kendilerine has bir sosyal devleti oluşturuyorlar." dedi.

Başbakan'ın Kuzey Irak ziyaretini eleştirerek, açılım politikasının bölünme isteyenlere cesaret verdiğini vurgulayan MHP Lideri Bahçeli, polisin tokat yemesinin Başbakan Erdoğan'ın umurunda olmadığını söyledi. Başbakan'ın gaflet içinde olduğunu iddia eden Bahçeli, "Aradan yıllar geçiyor bir taraftan demokratik açılım zırvası, Türkiye'nin belli bir yerlerinde ayaklanma sivil itaatsizlik, öbür tarafta da sayın Başbakanın Irak ziyareti ve Irak ziyaretinde de Kuzey Irak a gidip bu suni yapmacık batılı bir küresel güçlerin oluşturmuş olduğu devlet yapılanmasını yerinde ziyaret ederek sazlı sözlü görüşmelerle yeni bir devletin tanınmasına, Türkiye'de ve Türkiye'dekileri de cesaretlendirerek bir yaklaşıma fırsat tanımıştır. Ama kendisinin polisi tokat yiyor, polis arabalarının üzerine çıkılıyor veya polisler taşlanıyor hiç umurunda değil . Ne kendisinin ne de içişleri bakanının umurunda değil. Hakkari'de vali yok. Yüksekova'da kaymakam yok. Kim var polis kardeşim var. Gece akşam olduğu anda teröristlerle sabaha kadar mücadele veren o şerefli insanlar var. Hükümet yok, devlet yok. Devlet ise başbakan olarak gaflet içerisinde." diye konuştu.

http://habervaktim.com/haber/178520/...garip_ima.html

 

HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-02-2011, 02:56   #2
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-02-2011, 03:22   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart
Yaşlılık iyice beynine vurmuş bunun,nasıl konuşacağını bilmiyor bu yüzden partimiz cevap dahi vermiyor.

Nereyi dolaşmışsa orada ayaklanma olmuşmuş.
Etnik milliyetçilik körünlenmişmiş.

Kendi silahıyla vurayım bu bunağı,referandum sırasında Diyarbakır'a gitmeme sebebini bakın nasıl açıklamış; " Bu referandumda programım yok. En son 2001'de gittim. Hassasiyetlere önem veriyoruz. Bizim en ufak bir hatamız tüm Türkiye'ye mal olabilir. O yüzden ne zaman nereye gideciğimizi hesaplamak lazım. "

''En ufak hatamız tüm Türkiye'ye mal olabilir'' demek ne demek ?
''Biz yıllarca etnik milliyetçilik yaptık,tüm Kürtleri terörist olarak gördük,hepsine kan kusrutup tekrar yutturduk,şimdi gidersek bir yerimizi fena halde delerler'' demek.
Demek neymiş ? Etnik milliyetçiliği bunlar körüklemiş,neymiş ? nereye ayağını basarlarsa abssınlar değil o ayak baktıkları yer,tüm vatana mal olacak olaylara gebe oluncakmış.

Tükürdüğünü yalar mı ?

Ha bir de şu var,sıkıyorsa vaadlerine şunuda eklesin,iktidar olularsa eğer kuzey ıraka gireceğiz desin.
Hatta şuan ki kürt yönetimini devireceğiz desin.
Yer mi ?
Yemezzzzzzz.
Bir yandan kendi pisliklerini itiraf ederken,diğer yandan kendi pisliklerini başkaları yapıyormuş gibi insanlara yutturmaya çalışmak, ... üç nokta koyuyorum siz doldurun
  Alıntı ile Cevapla
Alt 04-03-2011, 08:52   #4
Kullanıcı Adı
ALmi´
Standart
Alıntı:
EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Cübbeliye ilk defa katılıyorum
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi