AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-03-2011, 11:16   #1
Kullanıcı Adı
Bilal Baştan
Standart Burak varsa Umut var
'Fırtına' adına yakışır şekilde başladı, Konya direnmeye çalıştı. Ancak 'Güneş'e kar dayanmadı! Burak hazırladı, Umut 'Dalya' yaptı. İkinci yarıda ise Konya cesaretlendi. Son dakikalar Trabzon için korku filmi gibiydi, sonu mutlu bitti...



Sadece 3 puan
Konyaspor gibi sıradan bir ekibe karşı Trabzonspor’un bu kadar pozisyon vermesinin, hatta son bölümlerde oyunu kendi sahasında kabullenmesinin kabul edilebilir bir yanı olmasa gerek... Bunu ne iç sahadaki sıkıntılı sürece ne de “Önemli olan 3 puan” felsefesine bağlayabilirsiniz.

Bu durum dışında alınan sonucun değerini tabii ki tartışmamak lazım. Dün gece için öne çıkan en önemli noktalardan biri de hiç şüphe yok ki, Umut Bulut’un nihayet gol atmasıydı. Çünkü her ne kadar yaşından sebep ‘deneyimli’ oyuncu sınıfına girse de icraatlarından ötürü acemi sıfatını hak eden Umut, oyunun çok daha erken kopmasının önüne geçti. 3 ve 4. dakikalarda hiçbir rakibi tarafından rahatsız dahi edilmezken öyle kötü vuruşlar yaptı ki, Konyalılar için daha büyük bir jest olamazdı.

Maçın ilk 10 dakikası yeni geçilirken Tolga’nın Robak’ın vuruşunda yaptığı inanılmaz kurtarış da Trabzonspor için gecenin kırılma anlarından biriydi.

İlk yarının son anlarında formayı kelimenin tam anlamıyla aslanın ağzından alan Alanzinho’nun en az attıkları kadar estetik vuruşu da direkten dönünce artık devrenin eşitlikle biteceğine kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak kendisinden beklenmeyecek şekilde Trabzonspor bölgesine baskına giden Konyaspor, aynı hızla dönemeyince

Güneş’in öğrencileri hatayı affetmedi.
Burak, kendisi de gol yapabilecekken Umut’un golünün daha hayırlı olabileceğini düşünmüş olacak ki, asist değil jest yaptı. Umut da ‘o kadar da değil’ edalarıyla ağları havalandırdı.

İkinci yarıya geçmek gerekiyor ama geçeceğimiz bölüme dair futbol adına söyleyecek pek güzel şey bulunmadığını da hemen belirtmekte fayda var. Trabzonspor, 2’yi bulup rahatlamak yerine 1-0’ı korumanın tedirginliğine kapılınca Konyaspor belki de son haftalarda hiç olmadığı kadar rakip saha gördü. Konyaspor belki puan alamadı ama Trabzonspor maçı onlara en az puanın getireceği kadar özgüven aşıladı.
Her ne kadar Konyaspor bu rakip sahada fazla bulunma işini layıkıyla değerlendiremediyse de Trabzonspor için o görüntüler pek hoş değildi.



Kaynak : Fanatik

 

Bilal Baştan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım