AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 04-05-2011, 18:27   #31
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Alıntı:
Beritan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
son namazını istermi acep..
son namazını istermi acep..(!)

Şöyle acizane bir ekleme yapmak geldi içimden muhterem =)
Alt 04-06-2011, 01:33   #32
Kullanıcı Adı
muh_ince
Sanat için yapılmış olan bir sinemada "namaz kılınmasın" diye gayet normal bir açıklama yapan kişiyle ilgili haber yaparken köpek resmi koymak ne demektir ve "kötü söz sahibinindir" gibi bir ata sözümüz varken bu durumda köpek kim oluyor?

sıradan fikrini söyleyen mi yoksa kendi fikrine her uymayan kişiye karşı o köpeği oraya koyan ve bunu alkışlayanlar mı?

Zeki Alasya'ya katılmazsınız ayrı konu ama "sinemada namaz kılınmasın" diyen kişiye "köpek" demek de ayrıca manidardır ve inanırım ki kötü söz olduğu kadar kötü resim ve onu onaylayanlar sahibidir.

"Sinemada namaz kılınmasın" diyen birisine karşı "kötü resim sahibinindir ve ne resim koyarsam bu benim kendi yansımamdır aslında" diyen ve köpek resmi koymak yerine "açıklamasına katılmıyorum ama Zeki Alasya'nın kendi görüşüdür saygı duyarım fakat buna karşın Zeki Alasya'nın artık rol olmadığı bir sanat yapıtı görmek istiyorum" diyenlerin olduğu ve herkesin en büyük tepkisinin bu olduğu, herkesin birbirlerinin fikrine saygılı olduğu bir ülke dileğiyle...

Saygılar...
muh_ince isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2011, 01:41   #33
Kullanıcı Adı
Mavera
muh ince sunu sormak isterim ne alaka namaz kilmak neden yemek yemek, kagit oynamak, telefon konusmak, aglamak, gülmek degilde namaz kilmaz cevabi cok acik bilincaltinin disa yansimasidir..
kimse zaten camiiler dururken gidipte su sahnede namaz kilalim derdinde degil ama bayram degil, seyran degil neden böyle bir populist aciklama yapilir yoksa artik yaslanildi, bunama bas gösterdi bir sekilde saklabanlik yapip, ben daha ölmedim deme derdimidir bu!
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2011, 10:44   #34
Kullanıcı Adı
depare
" Leşinizi ne diye musallaya musallat ediyonuz musalla çağ dışı " (Timurtaş Hoca)
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2011, 15:11   #35
Kullanıcı Adı
ALmi´
Onlar bizim başörtümüze karışsın, çocukların okullarda namaz kılmasını eleştirsin ama biz bunlara rağmen sözde de olsa %99 u müslüman olan bir ülkede böyle bir açıklama yapan birine karşı saygılı olalım öyle mi?!

Onlar bizim başörtümüze, nerde ne zaman namaz kılmamız gerektiğine karışmasınlar, o zaman biz de saygı duymaya çalışalım böyle insanlara!
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)